הבאטלים מהג´י כאן...

lyrical viper

New member
חבר´ה

אני לא מצליח להוריד את הבאטלים אם למישהו בא לשלוח לי את זה באיי סי קיו אני יעריך את זה..

סבבה שיהיה פריסטייל אמיתי

אבל בו נגיד לרגע שאני לא מכיר את הראפרים האלו ואת החומר שלהם ופעם ראשונה שאני נכנס לפורום ומוריד את הבאטלים האלו אני שומע את אותם אנשים עושים באטלים ואומר לעצמי "מה לכזה דבר נותנים לעלות לבאטל ועוד מפרסמים את זה באינטרנט?" כבר מצידי אני יכול לרשום משהו ויכול לחשוב שאני יותר טוב מכל העולם בשירים שלי ותוסיף לזה שאני מפתח סלידה כלפי אותם ראפרים שאני שומע את החומר הזה שלהם עכשיו באמת שלא תבין לא נכון אני יודע שאותם אנשים שעלו לשיר יש להם כישרון והכל אבל שיחשבו על זה שהם נותנים לפרסם כזה חומר שלהם זה יכול לפגוע בהם אחר כך

DJ$upreme

New member
ונגיד שאני לא מכיר אותך

וקורא טקסט שאתה מפרסם? ונגיד שאני כן מכיר את הראפרים האלה אבל לא הכניסו אותי לג´י ביום חמישי כי אני בן 16? ונגיד שתבדוק מסרים?

volatile

New member
אתה רוצה תשובה כנה?

לא מעניין אותי בתור אומן, מה תהיה דעתך עלי לפי פריסטיילים... דבר ראשון בוא נתחיל ונגיד שהדבר בחיתוליו עכשיו... זה מיומנות נפרדת לחלוטין משירים מוקלטים כמו שניר כבר ציין, וזה דורש אימון, ואימון רוכשים בבמות לא סתם עם אינסטרומנטל ליד המחשב או באמצע שדה בל"ג בעומר (המבינים יבינו) לכן אתה צריך דבר ראשון לתת כבוד לאלה שעלו שהיה להם את האומץ כי זה לא הדבר הכי קל לעשות... ואם במיקרופון פתוח אתה בא עם חומר כתוב שחזרת עליו בבית ועדיין יש אנשים שמפשלים, ואם ב"פריסטיילים" בעסק אתה בא עם חומר כתוב מהבית שהיתאמנת עליו, בבאטל אתה עולה בלי כלום כתוב (לפחות בתאוריה) ומתחיל לרדת על אנשים על המקום ועכשיו... כמובן שאנחנו עוד לא ברמה של בלייז באטל פה, אבל בזכות אנשים כמו ניר שנותנים במה יש סיכוי שנגיע לזה.. וסה"כ 80% ממי שעלו לבמה היו ראפרים מוכשרים שהוכיחו את עצמם כבר (לא אני כמובן) ולכן עם זה יהיה הציר של תרבות הבאטל פה יהיה טוב... גם בארצות הברית באטלים זה כמו אופן מייקים ושלא יהיה לך אשליות בקשר לזה... פלג.

ושוב אני אומר

באמת סבבה, אחלה וכל הכבוד לניר שעשה את זה אבל לפני שאתה מפרסם תחשוב על ההשלכות האלו אם לא איכפת לך אז אין בעיה אתה מוזמן לפרסם את זה לכולם רק תזכור שאותו חומר שלך שלא יצא משהו משהו ולא מראה את הפונציאל האמיתי שלך יכול לחזור אליך כמו בומרנג ועוד דבר בקשר לאימון - רוכשים את זה לא רק במקרים כאלו כמו שציינת, אני אישית מנסה לעשות פריסטיילים מול המחשב או בדרך הבייתה מבציפר וככה אני מתאמן, זה לא אומר שאני מתאמן בצורה גרועה יותר פשוט נוח לי יותר להתאמן ככה ואני מרגיש שככה אני משתפר... בכל מקרה יש הרבה להעמיק בנושא הזה אבל זה כבר קשור לפורום ראפרים שסבא ג´ון הקים (אגב כרגע הפורום לא פעיל לפי ידיעתי)

tomoshe

New member
תנסי לשמוע משהו אחר.

אם עדיין את לא מצליחה - הנה לך התשובה.

MotiYagur

New member
אנשים מספיק

חלאס מספיק עם המילים היפות הגיע הזמן להגיד את האמת במקלדת, זה לא יפה!... במילים עדינות. ומה זה הרעיון הזה של לרדת על אנשים באמצעות "ראפ" מסריח כזה?? בסדר, אני מסכים שאמינם והחברה שלו יודעים לעשות את זה טוב בסלנג של דטרויט/ניו יורק/שיקאגו וכו´ אבל אתם?? בסלנג של תל אביבים/צפונים/שבק"סמכים מנסים לחכות אותו?!?! עלוב באמת שניסיתי למצוא כמה דברים חיוביים כי אני כותב את הדברים האלה לא במטרה להעליב אלא כדי למנוע אסון טוטאלי למבצעים!! ניסיתי לשמוע את תגובות הקהל בקבצים שפירסמת ונחש מה? קיבלת פידבק מאוד מאוד שלילי... מה לא הספיק לך? תנסו להתמקד יותר בלהאזין במקום בלבצע ויהיה טוב בסופו של דבר. בקיצור freestyle buttles? ---- NO MORE!!

CHAOS1

New member
שתוק כבר!

אתה לא רוצה ולא אוהב אל תשמע לא מכריחים אותך........

MotiYagur

New member
הייתי חייב עוד משהו אחד...

הכי הרג אותי שאתם מנסים להראות כאילו גדלתם בשכונות של עבריינים, שכונות פשע "בברונקס" וכאלה... " גדלתי ברמלה עם רובה ביד", "אני יתקע בך כדור", "אני ערבי אין עליי" תראו כמה זה מגוכך כשבעצם כולכם גדלתם עם כפית של זהב בפה... אאאאאאאאכזבה, מה קרה?! אימא לא נתנה לכם כסף לאוטו חדש? חטפתם מכות מקווקזים? יריתם באקדח מים על אחותכם הקטנה והיא בכתה לשוטר אבא? והינה קטע מקורי שלי: "יו יו תיקלטו את זה, יו יו תיקלטו את זה הראפ שלכם מסריח אין שם שום הגיון freestyle buttles בישראל? פשוט כישלון"

DJ$upreme

New member
לא כותבים buttle, אלא battle

אני מקווה לראות אותך ב - butthole הקרוב.

Galגל

New member
ניר אם כבר הזכרת- אז:

מתי באמת יהיה הבאטל הקרוב- לא הגעתי למסיבה ואני אשמח לראות לייב:)

למעלה