הבאטלים מהג´י כאן...

MotiYagur

New member
מה קרה נחנקת??

לא היה לך מה להגיד אז החלטת שתתקן לי את השגיאת כתיב?? הרי בסופו של דבר אתה יודע שאני צודק ואין מה לעשות, אז לך תרד על ערבים בבמות של אחרים טוב?! אתה בסך הכל ראפר מתוסכל בלי קול ואפילו לאלתר אתה לא יודע... אני מבין אותך אבל לא רוצה להיות כמוך לילה טוב שיהיה לך ותחשוב על זה הא.

da^Lord

New member
איך אני "אוהב" את משביטי השמחה האלו

מה קרה? היתה מסיבה, כולם נהנו.. מה הבעיה? ראפר לא ראפר.. ערבי לא ערבי.. גאנגסטה או לא.. מה זה משנה כשבאים בגישה שלילית אז זה באמת לא משנה. הפריסטיילים מיועדים למי שכן רוצה אותם, הם בחינם פה בפורום, רוצה תוריד לא רוצה תשתוק. נמאס לי מהשטויות של הזייני שכל שקמים כל יומיים.

kref

New member
מוטיגור כל מה שאמרת פשוט שטויות

שהתחילו לעשות ראפ בעברית מה אתה חושב אמרו??? בוא אני יתן לך דוגמאות למה שאמרו: פה זה לא אמריקה וזה לא מוזיקה שעושים בעברית אף אחד מכם לא עבריין שגדל בשכונות מלאות עברינים וכו וכו וכו ומה עשו לא שמו זין כמו שצריך ותראה עכשיו עם מישהו יגיד שראפ בעברית זה חרא ואף אחד הוא לא עבריין וזה מוזיקה של שחורים ולא שלנו יהיה מיעוט כנ"ל הבאטלים בטוח שעל הפעם הראשונה הם לא יהיו כמו אמינם מה אתה רוצה??? עם הזמן עם יהיו כאלה שלא ישימו זין וכאלה שיעזרו להם גם כל העניין של הבאטלים ישתפר וכל מה שתוכל לעשות זה לשתוק!!!!

Galגל

New member
טוב אז אני אגיב- :)

אז ככה- קודם כל הערבי הוא באמת ערבי!! וכן היה שם אחד שגדל ברמלה- לא יודעת מה לגבי הלידה שלו אבל :)- ובכל זאת זה באטל עם אגו טריפ..מה לעשות ולמה שאתה לא תנסה לעלות- אני אשמח לשמוע :)- ונראה על מה אתה מדבר... ובטח שאני מצדיקה אותך לגבי ההבדלים בין הבאטלים שכאן ובחו"ל אבל מה לעשות זו השפה ואיתה אנחנו מתקדמים הלאה..אני מאמינה שאפשר להגיע רחוק.. וכן- גם בעברית.. לגבי הכפית זהב-אל תשפוט לפני שתכיר באמת בעובדות!- ותתחשב בעובדה שהיה צורך בבאטל לאגו טריפ והכל נעשה בקטע של הנאה -ובכל זאת אתה עדיין לא חייב להקשיב לזה אם זה לא מוצא חן בענייך :) בהצלחה:)

omritoto

New member
אני לא מצליח להוריד ../images/Emo10.gif

פלג מה קרה לאתר הזה, אני לוחץ "להוריד" וזה נכנס לי ללניק שבור אני מת לשמוע ת´באטלים כבר!

Hypnotize

New member
גם אני לא מצליחה... אומנם שמעתי את

זה בשידור חי אבל זה היה נורא משעשע ואני אשמח לשמוע את זה שוב!

mumtaz

New member
זה מה שמופיע?

Cannot execute query INSERT INTO stats SET stat_date = "2003-01-21", login = "syndromer", file = "syndromer_-_syndrome.mp3", q = 3, duration = 60 - DBI::db=HASH(0x812a21c)->errstr

da^Lord

New member
טוב אני אגיד מה שאף אחד לא העז

בסרט 8 miles - שימו לב שהפלואו בבאטלים גרוע, רואים שם שאחרי שורה יש הפסקה וחושבים על השורה הבאה.. ככה שייראה כמו פריסטייל אמיתי.. חוץ מהבאטל האחרון שהיה יותר מושקע גם. אז גם שם זה לא בדיוק זורם טוב אבל ככה צריך להיות באטל כנראה. בייבי היה תותח.

DJ$upreme

New member
בייבי היה תותח - ומי שיכול יותר מזה

שיגיע לג´י ביום חמישי ויעשה את זה מול פישי - אחד הבאטליסטים החזקים בארץ אם לא החזק שבהם.

da^Lord

New member
היי היי.. ראפמן מספק את הליקון

שמספקים את סופרים שמספק את הג´י שמספק את השתיה שמספקת את האלכוהול שמספק את השיגעון שמספק את האומץ לעמוד מול פישי ולספק את הקהל שמספק את התמונות שיספקו את ראפמן שמספק את הליקון .... וכו´.

kref

New member
יש לי בעיה!!!כנסו אני צריך עזרה

התחלתי להוריד את החלק הראשון בערך 10 דקות אחרי שנתנו את הלינק הלכתי וחזרתי בער ב-11 וחצי שחזרתי הוא לא נתן לי להוריד וניסית יום אחרי זה כמה פעמים בשעות שונות וזה לא נכנס לי לעמוד בכלל מה קרה???

....................

גם אני לא הצלחתי להוריד, ושלחו לי אם אתה רוצה אני אשלח לך באיסיקיו 89494960

kref

New member
יש לי בעיה גם עם האי סי קיו...

שאני מוריד מאנשים(יש לי adsl) זה מוריד על 0 ולא זז. אבל תודה בכל זאת עם מישהו יודע איך לסדר אחת מהבעיות אז שיעזור לי בבקשה

למעלה