הא. אני משוכנעת שיש כמה בנות שלא הולכות למפגש או באות מאוחר,אז.... מי שמעלי. קדימה,מי רוצה להתחיל?
ש ש ר ו נ ע New member 28/12/05 #1 הא. אני משוכנעת שיש כמה בנות שלא הולכות למפגש או באות מאוחר,אז.... מי שמעלי. קדימה,מי רוצה להתחיל?
ש ש ר ו נ ע New member 28/12/05 #3 לא משחקים ככהP: הנה דוגמא: ^מי שמעלי אוהבת סגול. >אני אוכלת עכשיו. Vמישהי ששונאת חתולים. הבנת?
S Stinki Winki New member 28/12/05 #5 נמנמ ^מי שמעליי חולה על הדס >לא הולכת למפגש, מן הסתם. Vיש לה חתול
ש שושה היפיופה New member 28/12/05 #6 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif|נדחפת|היום המפגש?../images/Emo12.gif אני כל כך מעופפת טוב, כנראה שלא יכולתי ללכת גם ככה או שאולי כן? אע|מתה|
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif|נדחפת|היום המפגש?../images/Emo12.gif אני כל כך מעופפת טוב, כנראה שלא יכולתי ללכת גם ככה או שאולי כן? אע|מתה|
ש שושה היפיופה New member 28/12/05 #7 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלא ניסיתי לשרשר לפה../images/Emo10.gif מחשבתיפש
ק קניידעלך בטעם תות New member 28/12/05 #8 משעמם לי. ../images/Emo11.gif ^מי שמעלי נרשמה לתפוז באוגוסט 2004 [מה, לא היה לי מה לכתוב ] > חסרת חיים ורעבה. /\ אוכלת עכשיו.
משעמם לי. ../images/Emo11.gif ^מי שמעלי נרשמה לתפוז באוגוסט 2004 [מה, לא היה לי מה לכתוב ] > חסרת חיים ורעבה. /\ אוכלת עכשיו.
ש ש ר ו נ ע New member 28/12/05 #9 XDDDD עוגיות זה נחשב? ^אין לי מוסג מה השם שלה >אוכלת עוגיות V אוהבת עוגיות,ושתגיד איזה!
A ApharseMon New member 28/12/05 #11 ../images/Emo28.gif ^ היום גיליתי שהיא גרה בבאר שבע, ועוד יכולנו ללכת למפגש]; למה לא אמרת קודם????????????.... > שתיתי אתמול [המלצה חמה.P:] חלב חם וטעיםםםם עם קוביות שוקולד. V מישהי ששתתה פעם מים עם נענע.]:
../images/Emo28.gif ^ היום גיליתי שהיא גרה בבאר שבע, ועוד יכולנו ללכת למפגש]; למה לא אמרת קודם????????????.... > שתיתי אתמול [המלצה חמה.P:] חלב חם וטעיםםםם עם קוביות שוקולד. V מישהי ששתתה פעם מים עם נענע.]:
ש שושה היפיופה New member 28/12/05 #12 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלא רק נענע, גם לימונית יאממ ^יפהפיה עם עגיל באף [ואני לא בעד עגילים למיניהם, אבל לך זה מתאים^^ ] >נשארתי כלהיום בבית וראיתי מרתון סרטים Vאת אמהית. או במילים אחרות- פולנייה [כמוני ]
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלא רק נענע, גם לימונית יאממ ^יפהפיה עם עגיל באף [ואני לא בעד עגילים למיניהם, אבל לך זה מתאים^^ ] >נשארתי כלהיום בבית וראיתי מרתון סרטים Vאת אמהית. או במילים אחרות- פולנייה [כמוני ]
T T h e Little Mermaid New member 28/12/05 #14 כי פולניות שליטה.DD:../images/Emo121.gif ^נשואה לגפן*O* מזל"ט >נמנמ. נוסעת מחר לטיול? Vיש לה מישהו לסילבסטר.
כי פולניות שליטה.DD:../images/Emo121.gif ^נשואה לגפן*O* מזל"ט >נמנמ. נוסעת מחר לטיול? Vיש לה מישהו לסילבסטר.
ק קיטע New member 28/12/05 #15 ועוד איך מישהו ^לא יודעת מה שמה >יש לי מישו לסילבסטר! אכלה 3 סופגניות לפחותV
W Winter Blue1 New member 28/12/05 #16 אניאניאני שמנמנה ^ אני לא מכירה אותה > סשה היא כה מגניבה!!! ואני שמנמנה כי אכלתי סופגניות V חושבת שדניאל רדקליף (הארי פוטר) הוא שקסי
אניאניאני שמנמנה ^ אני לא מכירה אותה > סשה היא כה מגניבה!!! ואני שמנמנה כי אכלתי סופגניות V חושבת שדניאל רדקליף (הארי פוטר) הוא שקסי
W Welcome To My Life1 New member 28/12/05 #20 ../images/Emo163.gifראיתי אותך ../images/Emo3.gif אבל אבל, לא הבנתי מי זו ^ הביאה מצלמה היום > כואב לי הראש מוות V המ.. השתתפה בגמד ענק
../images/Emo163.gifראיתי אותך ../images/Emo3.gif אבל אבל, לא הבנתי מי זו ^ הביאה מצלמה היום > כואב לי הראש מוות V המ.. השתתפה בגמד ענק