הא

ToryMaster

New member
הא

יום הולדת, כל כך נחמד לי שכמעט אף אחד לא זכר את זה, אפיל ולא בבית ספר. והחבר נפרד ממני אתמול, והכל מתפורר לי
Sweet sixteen? I don't think so...

רשף כשף

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

ויקי היקרה, הוצאתי לך מסר ליום ההולדת: חמישה לבבות
כאשר שינויים חלים בחייך, במיוחד ברמה הרגשית, את עלולה לחוש רגישה וחסרת הגנות. שימי לב למהות השינוי שמוגן בחתימת הכוכב המוזהב, ונועד לאמוד מחדש את מרכז קיומך. הכוכב המוזהב מייצג את האני העליון שלך, היי בטוחה כי חוסר הסדר המופיע כרגע בחייך יהיה מלווה ביצירתיות שתוביל לפרץ אנרגיה חיובית חדשה מליבך. אל תתני לעצב להשתלט על ליבך, צפי בהתחדשות האהבה העצמית שתגבר בעוז על המכשולים בחייך. באהבה, רשף

האפור

New member
ויקילה:)../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif

יום הולדת שמח ומאושר.... אל תתני לשום דבר לעצבן אותך.. קחי את עצמך ואת כלכולך ולכי לעשות משהו שאת אוהבת.. תשכחי מהכל לפחות ליום אחד.. זה הזכות הטבעית שלך בהיותך בת אדם:) הרבה או(ש)ר ועושר..וכושר..וקסם:) ותמשיכי לעשות עבודה טובה ועוד 116:)

Envenom

New member
Yay!

יומולדת לויקי שלנו!
אז שיהיה לך מזל"ט F-16 אפאצ'י בואינג 777 ושאר מטוסים... אה, ומזל טוב כמובן
שיהיו לך חיים מאושרים, ותדעי שלאושר אין גבול, ומכל מקום אפשר להגיע למעלה.

יוםה ולדת שמח נסיכה.. :)

נו תראי, ביומולדת 16 שלי, היו 3 פיגועים, אמרו לי ששונאים אותי, והידיד הכי טוב שלי לא מדבר איתי.. אני אוהבת אותך.. :)

P o M i K i

New member
אוף...

רצילי ליכתוב לך מזל טוב בבוקר. אפילו שמתי תיזכורת בפלאפון אבל היא עבדה אתמול והזיכרון שלי לא כל כך רחוק:( ועכשיו חזרתי יש מעבודה ובאתי לשים הודעה. בכל מקרה, מזל טוב ויומולדת שמח, אולי עכשיו זה נראה כאילו החיים שלך בזבל, אבל שהם באמת היו בזבל והמצב היה הרבה יותר חרא את תרגישי את זה ותצחקי על התקופה הזאת... (זאת הפילוסופיה שלי לחיים)

BlaT©

New member
הוצאת לי את המילים...../images/Emo41.gif

(ואת פילוסופית החיים) מהפה
ויקי, המון המון המון מזל טוב!
אני מקווה מאוד שהמצב ישתפר בקרוב, ותאמיני לי, שזה יקרה!

אורזמן

New member
../images/Emo39.gifיום הולדת שמח ויקי../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

שולח לך אור ואהבה

לכבוד המומולדת של וויקי

המורים פצחו בשביתה! אני מארגן מסיבה מטורפת בצ'אט בשעה רבע ל12 ! כולם מוזמנים! יש להביא כיבוד ו/או שתיה קלה. חביב הקסם

ebonyW

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

היי ויקי, מצטערת על האיחור, אבל אני תמיד אומרת שעדיף מאוחר מאשר אף פעם
אז קודם כל המון המון המון מזל טוב
שיתגשמו כל החלומות, המשאלות והפנטזיות
ושהשנה הזו והבאות אחריה יהיו מלאות באור, אושר, קסם ואהבה
16 זה גיל מדהים, תפיקי ממנו את המיטב... באהבה
אבוני

Swicca

New member
happy 16!!!

לא לדאוג זה יקרה ... (הקטע של השמחה)... בשלב זה או אחר ...

Tatu4Taty

New member
מזל טוב!

מצטער על האיחור (מתכונת בהיסטוריה) אבל נכנסתי עכשיו להציץ בפורום ^_^ רק טוב ויקי!

למעלה