הא??? אני מעביר ערוצים בטלוויזיה עם השלט, ומה אני רואה??? פתאום יש לי ביפ!!! מוזר... ואין לי ממיר...
T Testicles New member 1/3/04 #1 הא??? אני מעביר ערוצים בטלוויזיה עם השלט, ומה אני רואה??? פתאום יש לי ביפ!!! מוזר... ואין לי ממיר...
ל לוּבּה New member 2/3/04 #5 ../images/Emo6.gifאוף אני כל כך מתחרטת שעשינו יס גם כן הטלוויזיה בלווין... כל הזמן שמתקשרים לשירות לקוחות הם שרים "יאאאאאאאס הטלוויזיה בלויאאאאאן" טוב.. זה לא קשור... אבל אין לי גיא פינס ועוד כמה דברים שבערוץ 3 אצלנו אין... והכי גרוע זה שאין ביפ
../images/Emo6.gifאוף אני כל כך מתחרטת שעשינו יס גם כן הטלוויזיה בלווין... כל הזמן שמתקשרים לשירות לקוחות הם שרים "יאאאאאאאס הטלוויזיה בלויאאאאאן" טוב.. זה לא קשור... אבל אין לי גיא פינס ועוד כמה דברים שבערוץ 3 אצלנו אין... והכי גרוע זה שאין ביפ
E ElinorL New member 2/3/04 #6 אצלי עוד שעשו את זה ממזמן אמרתי שזה לא שווה ומלא פעמים אני רואה כמה שזה לא שווה מול העינים שלי!
א אוש7יתי New member 3/3/04 #9 לי יש גם יס וגם מתב אבל אני לא מעבירה ליס אף פעם! רק ליפעמים כשיש המירוץ למיליון מכירה?
א אוש7יתי New member 3/3/04 #11 מה? מה זאתאומרת שלוחה? אני לא יודעת ההורים שלי ואח שלי עשו את זה אני לא יודעת...לא משנה העיקר שיש ביפ!!
מה? מה זאתאומרת שלוחה? אני לא יודעת ההורים שלי ואח שלי עשו את זה אני לא יודעת...לא משנה העיקר שיש ביפ!!
G ~*~gaL New member 5/3/04 #13 אגב האקדמיה לצחוק, זה רק אני או שזה משתפר? אחותי גרמה לי לאהוב את זה יותר... אפשר להגיד שהיא התמכרה לזה.
אגב האקדמיה לצחוק, זה רק אני או שזה משתפר? אחותי גרמה לי לאהוב את זה יותר... אפשר להגיד שהיא התמכרה לזה.