הא?

dafi daf

New member
הם הזכירו את קורן!

אני פשוט הייתי בשוק!!!
קורן ובנות גילמור השילוב שבחיים לא הייתי חושבת עליו!!! אני חולה על קורן הם אדירים! אני כל כך מופתעת שהזכירו אותם! זה כזה שולט!!! פעם הם גם הזכירו את קווין,חברה שלי חולה על קווין....חחחח

dafi daf

New member
ד"א אני דפנה :)

לא כתבתי פה אף פעם אבל תמיד יש פעם ראשונה... ובקשר לפרק,קלרה הזאתי דורשת מכות! דין הזה גם כן...זה כנראה עובר בתורשה... בגדול היה הרבה יותר מעניין כשרורי וג'ס לא היו ביחד אבל מצד שני אני חולה על זה שהם ביחד!!! הוא כזה חמוד! אני באמת לא מבינה אותה...הוא רוצה להתחרמן והיא מדברת!!! איפה היא חיה??? וקירק הזה הוא הכי שולט בסדרה למרות שהיום היה קצת ממנו...

Nerade

New member
וולקאם!^_^../images/Emo140.gif

ד"א - בנות גילמור
ב"ג
באג

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני חושבת שבסדרה הזאת הזכירו כל תוכנית, ספר להקה אפשריים..מיצו פחות או יותר את הכל..
קלרה אכן דורשת מכות..אבל דין לא
טוב נו..תמיד דנים בנושא...מיצינו..כל אחד ודעתו.. אכן היה יותר מעניין כשרורי וג'ס לא היו ביחד, אני שונאת אותם ביחד..
ד"א אני איילת, בת 17..

Velma Kelly

New member
נכון../images/Emo70.gif

הילדה הזו לא בסדר
ג'ס הזה מת עליה וטיפה (חח עלק טיפה) מפגין את זה בפומבי
וזאתי מדברת! ועל מה? על איזשהו קרנבל חורף של אנשים עם תלבושות מטומטמות
מה נסגר איתה
אם היא לא רוצה אותו אני יותר מאשמח לקחת ממנה אותו

Lorelai

New member
הנה ציטוט

TRIX: Well, for the past year, I’ve been renting my home in Hartford to a group of musicians. They’ve recently moved out, so I had to come check on the house and secure a new tenant. LORELAI: What kind of musicians? TRIX: A rock and roll group of some sort. I believe they call themselves Korn.​

Sweet Misery

New member
הלינק הוא להודעה שלי. ../images/Emo9.gif

ואולי היא טעתה, אבל זה קורן.

Velma Kelly

New member
אולי תקראי טוב טוב את ההודעה?

היא דיברה על קורן אבל גם על קווין
הקישורים שלי לא עובדים, אבל בשרשור הזה כמה הודעות מלמעלה יש את ההודעה של דפי דף (משהו כזה..) שבכותרת כתוב אני לא מאמינה שהם הזכירו את קורן. בפנים היא מדברת גם על קווין וגם על קורן

למעלה