הא?

וואיי כל הכבוד על ההבחנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בחיים לא הייתי שמה לב לזה...

gilmorefreak

New member
טוב אני מניחה שזה זה...

תגובה לפרק
פרק מעולה..
אחרי השיחה של רורי עם פרנסי, ואחרי צפייה בתחילת העונה הרביעית..אני מתחילה ממש להעריך את רורי...
I hate Jess
בעעעעעעעעעעע..מעצבן
כל מי שאמרה שדין קנאי..גם ג'ס
והוא גם ממש מרושע לקלרה, טוב קלרה הייתה קרציה אבל עדיין..
רורי זכתה לעצמה בדובי..כמה עלוב...הוא אמור לזכות בשבילה..
ועוד רורי..בטח פעם ראשונה בחייה שהיא נוגעת בכדור..
ג'ס..בעעעעעעעעע...*נסקלת ומגורשת מהפורום לתמיד*
אמילי...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....
לורליי הרגה אותי כשהיא לימדה את אמילי על מנגנון ההגנה..לורליי פשוט מלכה
אמילי הצחיקה לשם שינוי...חחחחחחחחח...במלון
לא היה לוק בכלל..
היה מעט מדי ליין..
פריס- טוב אני לא אגיב..התגובה שלי מסומנת כספוילר למטה בהמשך.. דין רולז.....
בפרקים שעוד רציתי שהם יהיו ביחד..היא וג'ס זה פשוט פיכסה.. מדליין ולואיז..
פרנסי-
עד כאן תגובתי להיום..ספוילר למטה...
פריס....אוווווווווווף, אני לא מאמינה שאחרי שהיא הייתה כל כך מאוהבת היא פשוט זרקה את ג'יימי ככה..ועוד בשביל גבר בן 60
בעעעעעעע ואיך שהיא נפרדה ממנו ככה בטלפון..ואח"כ התפלאה שהוא לא עונה לשיחות שלה...לא יפה..
אווווף..טוב זהו.. רקעוד משהו אחד- אשר..בעעעעעעעעעעעעע

Nerade

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif(עונה 5?+עונה 3)

אוי ואבוי! מה?! What The Fucking Fuck?!?! חשבתי שאת מדברת על ספויילר לסוף העונה השלישית או משהו! גאדמיט! מה??????? אוי ואבוי *מתפקעת*
בבקשה בבקשה בבקשה תכתבו מאיזו עונה הספויילר, כדי שלא יקרה מצב כמו שלי קרה, כי אני *שונאת* ספויילרים.
זה ממש משנה כאן, בגלל שחלק ראו את העונה השלישית אבל אל רוצים לדעת מה יהיה בעונה הרביעית או החמישית.

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif נראה לי..../images/Emo4.gif ומה?

לא הבנתי..מה
רשמתי ספוילר..הזהרתי..מצטערת פעם הבאה אני אגיד למתי.. אבל אממ..את לא רואה עכשיו עונה רביעית
זה ספוילר לעונה רביעית מה שרשמתי...סורי אם הרסתי לך..
לא התכוונתי..רשמתי ספוילר..השארתי רווח..
פעם הבאה אני אציין גם עונה.. ובאמת באמת מצטערת

Nerade

New member
כן, אני רק בהתחלה.../images/Emo3.gif טוב, לא נורא.

לאלאלא! זה טוב שהשארת רווח וסימנת יש ספויילר, פשוט חשבתי שזה לעונה שלוש...
את יודעת מה יש בסוף עונה 3.
פשוט קבענו לפני כמה זמן שנציין גם לאיזו עונה הספויילר, כי יש כאלה שראו רק את עונה 3 וכל מיני כאלה.
זהו, זה הכל.

מההה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

פריס תהיה עם גבר בן 60??? את רצינית??? באיזה עונה זה יהיה? ד"א... העונה שעכשיו משודרת בערוץ 10 זה עונה שלישית?

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif למעלה../images/Emo70.gif^^^^

נו..למה את הורסת..הזהרתי מספוילר.. טוב יש ספוילר גם פה למטה..
קשות..תראו כמה רווח אני משאירה בשבילכן.. כן עכשיו משודרת עונה שלישית..בתחילת עונה רביעית..פרופסור בייל, חבר של ריצ'ארד..(כן, סבא של רורי) בעעעעעעע...קוראים לפרופסור אשר..

Nerade

New member
אממ... בלה?^_^^_^

אני אוהבת את הפרק הזה!^_^^_^ זה מוזר מדי שאני אוהבת את לורליי הראשונה?
וחשבתי על משהו, אבל זה רק המוח המעוות שלי; אם נניח הם אוכלים ארוחה משפחתית, ואמילי אומרת "לורליי", זה לא קצת מבלבל?
לא חשוב.
סוקי מצחיקה.
דין מעצבן בצורה מוזרה. ז"א, חלא ממש מתאים לו להתנהג ככה.o_O הו, וול.^^ אהה, וזה די נחמד שלורליי (לורליי... נו, לא הראשונה.) מסבירה לאמילי מה היא עושה כדי לא להיעלב מאמילי...
יצא מסובך.

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif

כן שיעשע אותי שלורליי הסבירה לאמילי מה היא עושה כדי לא להעלב ממנה..
וכן..זה מוזר שאת אוהבת את לורליי הראשונה..
, למה
חחחח..טוב נו היא מצחיקה ומשגעת את אמילי..כל מה שצריך למען האמת..

Nerade

New member
../images/Emo6.gif

לא, כי היא פשוט צורה של אמילי רק גרוע יותר.
אני מעדיפה את אמילי, כמובן, אבל לורליי הראשונה היא דמות מאוד... מיוחדת.^^

kiki girl

New member
תהפוכה

היי אני עדיין לא רשמתי פה עדיין אבל תמיד קוראת.. היום לראשונה רציתי דווקא שרורי תהיה עם דין הוא היה כזה אחרת היום מכל הפרקים האחרים...וממש הערכתי אותו.אני חושבת שדין יותר מתאים לה עכשיו למרות שאני עדיין חושבת שג'ס חמוד מאוד! היו קטעים מצחיקים היום עם סוקי ועוד שכרגע אני לא זוכרת.... אחחח אני אוהבת את הסדרה הזאת...אני יודעת שזה נשמע פטתי אבל הייתי רוצה לחיות את הסדרה פשוט להיות רורי איך שהיא נראית ומתנהגת והחיים שלה בכלל. הייתי רוצה לגור שם ולחיות את החיים שלה. אני יודעת זו סדרה אבל בכל זאת תמיד אפשר לחלום... את האמת שפחדתי על רורי בפרק אחד כשהילדה שם איימה עליה אבל היום "וואווו" שמחתי איך שהיא עמדה מולה. כל הכבוד רורי תני לה בשיניים(למרות שאני לא מעודדת אלימות).... אז זהו ביי ביי ונ.ב אני אוהבת את איך שרורי ולורליי מתלבשות את המעילים והצעיפים והכפפות אני חולה על זה רורי מתלבשת יפה אבל היה לה שמלה יפה היום אבל המלמלה הזאת למעלה (GOT TO GO) חוץ מזה אהבתי את השמלה. ויש להם בית מאוד יפה.

gilmorefreak

New member
../images/Emo41.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

דין..
פה אני אוהבת אותו..כמו שכבר ציינתי..את ג'ס לא.. ואממ..כן..זה נשמע..קצת פתטי..
חחחחחחחח..חפיף..
רורי ולורליי..אני בדרך כלל אוהבת איך שהן מתלבשות..אבל לפעמים הן לבושות פשוט זוועה..

טוארג

New member
כל הפרק היה מצחיק בטירוף

לא הפסקתי לצחוק מההתחלה, מאמילי והמסיבה המטופשת הזאת, גרנד-לורליי שנחתה בהפתעה ושיגעה את אמילי (אני אוהב שאמיתי משתגעת), סוקי... ושיא השיאים - מה שאמילי עשתה במלון - הייתי על הרצפה מצחוק. ג'ס היה היום ג'ס מתמיד, והוא דווקא היה סבבה ככה. למרות שאני מאוד רוצה שהוא יהיה עם רורי לתמיד, היום דווקא שמחתי שהיא הסתדרה עם דין.

נ ט ע ש ה

New member
אתם יכולים להיות יותר סלחניים בקשר

לזה... אז מה אם מישהו מידי פעם לא משרשר את ההודעה שלו למקום הנכון

gilmorefreak

New member
בעע..מפריע לי לראות את זה..../images/Emo4.gif

אז אני מעירה..השתפרתי מ
ל-
אני חושבת שזה שיפור לא
חחחחח טוב קשה לי לראות את זה..

PURPLE CHICKEN

New member
אני רוצה להגיב!../images/Emo9.gif

היה פרק מעולה!
וגם היה נחמד לשם שינוי לראות בנות גילמור לא מוקלט..
בא לי לעשות בנקודות.
- אהבתי את רורי בפרק הזה, אחרי שבפרקים האחרונים היא עצבנה! בסצנה עם פרנסי (ככה קוראים לה?
) היא הייתה גדולה.
- דין דין דין.. היחס שלי כלפיו מאוד הפכפך. בשיחה עם רורי הוא היה חמוד, אבל אח"כ בפסטיבל הוא היה מעצבן.
נממ.. לא יודעת. - ג'ס ג'ס ג'ס.. וג'ס ורורי! מאז שהם ביחד ג'ס הדרדר..
באמת, חשבתי שאחרי שהם יהיו יחד הוא יפסיק להיות כזה מעצבן (כמו בתקופה עם שיין), אבל לאאאאאאאא. >< נממ.. לא יודעת. - שמישהו בבקשה יזרוק על קלרה משהו!
- סוקי הייתה גדולה עם ההדגמה שלה! בכלל, בזמן האחרון היא נהייתה ממש מצחיקה!
- אמילי ולורליי היו חמודות.
- כמה צחקתי כשאמילי הרימה את המזלג והוא היה ריק, ואז היא מתחילה ללעוס שעה..
בכלל, אהבתי את אמילי בפרק הזה.
- לורליי הראשונה היא אימא של ריצ'ארד, לא? אז למה לעזאזל הוא קורא לה 'טריקס'?
וזהו, נראה לי.
אגב, מחר אני יוצאת (שוב) לקורס הדרכה לשמונה ימים, ויומיים אחרי שאני חוזרת אני טסה לספרד לאיזה 10 ימים (אני חוזרת ב-20 לחודש), אז.. כנראה שניפגש שוב רק עוד הרבה זמן.
אני אתגעגע מאוד, ו.. תהנו מהחופש! ותנצלו אותו!
אה, וחסר לכם שלא יהיה מפגש ב-21.
- ירדן

ThE uVa

New member
עע.../images/Emo60.gif

היה פרק טוב. אני מוצאת את עצמי כל פרק יושבת מול הטלוויזיה עם חיוך מפגר כזה מרוח על הפרצוף.. רורי הייתה ענקית בקטע עם.. ממ.. פרנסי..? אהבתי. ג'ס עצבן אותי בקרנבל הזה. וקלרה כזאת מצחיקה ^_^ ודין.. אה.. חלק ככה וחלק ככה. הוא היה בסדר, יחסית. וסבתא של לורלי.. בעעע. כמעט זרקתי את הטלוויזיה על הרצפה!! אבל זה גרם לי לחבב מאוד את אמילי. קירק מצחיק. פרק טוב.

למעלה