הא הא שאלון!!

הא הא שאלון!!

יאללה נו, תענו! (לקוח מפורום סקרים ושאלונים)
חלק א'- שאלון משפחתי
כמה אתם במשפחה?
האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר?
למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא?
האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם?
האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה?
מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית?
האם אתה אוהב את המשפחה שלך?
חלק ב'- שאלון כללי
אם היית חיה איזו חיה היית?
אם היית מאכל איזה מאכל היית?
אם היית קינוח איזה קינוח היית?
אם היית עונה בשנה איזו עונה היית?
אתה מאמין באמונות טפלות?
אם כן, אילו?
היית רוצה כוחות על טבעיים?
אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה?
מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה?
איזה גלידה הכי טעימה?
מה הכי כיף בחורף?
מתי לאחרונה ראית קשת בענן?
מתי לאחרונה ירד גשם?
מתי לאחרונה אכלת?
מה זה היה?
היה טעים?
האם אתה יודע לבשל?
אם כן, מה?
מהו הספורט האהוב עלייך?
איזה שיא גינס היית רוצה לשבור?
חלק ג'- שאלות אמריקאיות
מהי השאיפה הכי גדולה שלך?
להביא שלום עולמי.
להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר.
להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה.
מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד?
"סליחה, טעות שלי"
"אני לא רואה טלוויזיה יותר"
"זה בסדר להפסיד לפעמים"
"אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה"
מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"?
סקילה בעגבניות רקובות.
קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!"
התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר!
ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה.

אני:

חלק א'- שאלון משפחתי
כמה אתם במשפחה? חחח מצומצמת או מורחבת?
4 אחים ואמא ואבא.
האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר?יש ויש. בעיקר עם ההורים, על דברים שקשורים בבית הספר ושעות מחשב.
למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא?לאמא.
האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם?אמממ.... ארוחות שבת משפחתיות נחשבות? אח שלי ואני אוהבים לבשל ביחד.
האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה?בטוח קרה פה ושם. אין משהו שעולה לי לראש עכשיו.
מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית?אמממ... חתונה של בת דודה שלי. מאד נהניתי, היא מאד קרובה אליי ופגשתי את המשפחה
האם אתה אוהב את המשפחה שלך?כן ולא. לרוב כן. חלק ב'- שאלון כללי
אם היית חיה איזו חיה היית?חתול, ללא ספק. אם כי יש שיטענו אחרת..
אם היית מאכל איזה מאכל היית?שוקולד
אם היית קינוח איזה קינוח היית?אממ עוגת שוקולד חמה
אם היית עונה בשנה איזו עונה היית?חורף!!! ואחד רציני, עם שלג.
אתה מאמין באמונות טפלות?לא.
אם כן, אילו?---
היית רוצה כוחות על טבעיים?כן
אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה?הייתי רוצה לעוף. פשוט כי זה נראה כיף
מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? לעבור את התקופה הנוכחית הלחוצה כל כך.
איזה גלידה הכי טעימה?שוקולד, או וניל פצפוצים.
מה הכי כיף בחורף?להתכרבל בפוך החם עם כוס שוקו. או עם עוד מישהו
מתי לאחרונה ראית קשת בענן?לפני חודש נראה לי.
מתי לאחרונה ירד גשם? אתמול
מתי לאחרונה אכלת?לפני 5 דקות
מה זה היה?שוקולד
היה טעים?כן
האם אתה יודע לבשל?בטח
אם כן, מה?הרבה דברים. אני אוהבת בעיקר להכין עוף ופשטידות וכאלו דברים.
מהו הספורט האהוב עלייך? שחייה. אבל בגדול- לשבת
איזה שיא גינס היית רוצה לשבור?ממממ להיות ערה רצוף הכי הרבה זמן חלק ג'- שאלות אמריקאיות
מה השאיפה הכי גדולה שלך? להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר. (כרגע
)
מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה"
מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר!

עאללה../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

חלק א'- שאלון משפחתי
כמה אתם במשפחה?
5 נפשות האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר?
חח ברור.. אממ על שטיות למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא?
אף אחד
האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם?
לא
האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה?
וואלה לא זוכרת מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית?
חתונה או שיט כזה.. וכומבן שלא |: האם אתה אוהב את המשפחה שלך?
לא הכי
חלק ב'- שאלון כללי
אם היית חיה איזו חיה היית?
סנאי אם היית מאכל איזה מאכל היית?
שוקולד כי אני שחורה
אם היית קינוח איזה קינוח היית?
שוקולד
אם היית עונה בשנה איזו עונה היית?
חורף אתה מאמין באמונות טפלות?
לא אם כן, אילו?
היית רוצה כוחות על טבעיים?
לא אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה?
מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה?
שחברה טובה תתקשר אליי =| איזה גלידה הכי טעימה?
וואי איזה שאלה קשה מה הכי כיף בחורף?
גשם!
מתי לאחרונה ראית קשת בענן?
לפני שבוע
מתי לאחרונה ירד גשם?
שלשום לא? מתי לאחרונה אכלת?
אני חולה.. ;[ אז היום רק שתיתי.. מה זה היה?
לא זוכרת היה טעים?
כנ"ל האם אתה יודע לבשל?
סוג של
אם כן, מה?
סלט אורז פסטות פשטידות עוגות אממ מרקים.. ועוד דברים מהו הספורט האהוב עלייך?
הליכה עם האייפוד איזה שיא גינס היית רוצה לשבור?
אין כזה
חלק ג'- שאלות אמריקאיות
מהי השאיפה הכי גדולה שלך?
להרזות להביא שלום עולמי
מה אני מלכת יופי להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר
לא להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה
הו כן
מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד?
"סליחה, טעות שלי" "אני לא רואה טלוויזיה יותר" "זה בסדר להפסיד לפעמים" "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה"
את זה!
מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"?
סקילה בעגבניות רקובות. קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר!
זה
ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה. חח איזה שאלון מפגר

:)

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? 5 האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? על שטויות למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא?יש הטוענים שלאמא אבל לדעתי יש הרבה דימיון לאבא האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם?לא בדיוק האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה?בטח, מלא... יש לי משפחה מצחיקה (פחות מנסה להצחיק יותר יוצרת סיטואציות משעשעות) מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? אני מאשרת שארוחת ראש השנה ונראה לי שכן האם אתה אוהב את המשפחה שלך?בטח חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית?חתול או דוב אם היית מאכל איזה מאכל היית?תמר אם היית קינוח איזה קינוח היית?פונדנט אם היית עונה בשנה איזו עונה היית?חורף אתה מאמין באמונות טפלות?לא ממש אם כן, אילו? היית רוצה כוחות על טבעיים? בטח.. יש לי רשימה! אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה?לגלוש בזמן, לאתר פריטים אבודים, להתפצל ל2.. מלא! חח מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? אם הייתי יכולה לעצור את הזמן לאיזה יומיים להשלים דברים איזה גלידה הכי טעימה?וניל פצפוצים, לימון או תות.. מה הכי כיף בחורף?קרמבו מול התנור!! מתי לאחרונה ראית קשת בענן?לא זוכרת מתי לאחרונה ירד גשם? אתמול? מתי לאחרונה אכלת?כרגע חח מה זה היה?תמר:) אבל לפני זה סלט כזה טוב עם בולגרית היה טעים?בטח האם אתה יודע לבשל?כן אם כן, מה?כל מיני, אני די בסדר במטבח מהו הספורט האהוב עלייך? ריקוד נחשב? איזה שיא גינס היית רוצה לשבור?משהו תרבותי כזה- לקרוא הכי הרבה ספרים, להכיר הכי הרבה ליריקס, לדעת מלא שפות חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי. (בוא נגיד איפשהו באמצע בין זה ללקום מהר מן המיטה למרות שזה אחלה שאיפה למחר) מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "זה בסדר להפסיד לפעמים" (אני פשוט לא רואה את ההקשר שבו אני עלולה לומר את זה) מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? סקילה בעגבניות רקובות. קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר! ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה. כל אחת מהנ"ל- תלוי במצב רוח:)

Magic Girl גל

New member
(=

חלק א - 1. כמה אתם במשפחה? 5 נפשות 2. האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? לרוב ישריבים בין 2 האחים שלי... ריבים מפגרים- על המחשב או משהו... 3. למה אתה יותר דומה? לאבא 4. האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? לטייל 5. האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? יש המון, אבל אין לי ממש כוח... 6. מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? חתונה בירושלים לדעתי... ודי נהניתי, כן 7. האם אתה אוהב את המשפחה שלך? כן חלק ב - 8. אם היית חיה, איזה חיה היית? ציפור או סוס 9. אם היית מאכל איזה מאכל היית? איזה שאלה מוזרה... אולי סנדוויץ' טעים 10. אם היית קינוח איזה קינוח היית? גלידה 11. אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? אביב 12. אתה מאמין באמונות טפלות? לא... 13. היית רוצה כוחות על טבעיים? לא יודעת... 14. מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה?
וואו עולים לי הרבה דברים בראש 15. איזה גלידה הכי טעימה? פיסטוק 16. מה הכי כיף בחורף? האויר הנקי, הנוף, הפריחה... 17. מתי לאחרונה ראית קשת בענן? מזמן לא ראיתי 18. מתי לאחרונה ירד גשם? מה אני, חזאי? 19. מתי לאחרונה אכלת? לפני שעתיים בערך 20. מה זה היה? פיצה 21. היה טעים? כן 22. האם אתה יודע לבשל? לא..... וזה עצוב 23. מהו הספורט האהוב עלייך? אני אוהבת לצפות בכדורגל וכדורסל מאוד, אבל כשאני עושה ספורט- האהוב עליי זה ריצה למרחקים ארוכים 24. איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? לא יודעת חלק ג - 25. מה השאיפה הכי גדולה שלך? אני חייבת להגיד שלהיות מסוגלת לקום מהר מהמיטה... 26. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה
27. מה צפוי למי שיקרא לך לוזר? התעלמות חיננית, נראה לי

lilistears

New member
תשובות

כמה אתם במשפחה? 5 האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? לא, אנחנו כבר גדולים. למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? אמא האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? ציניות מוגברת האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה?כן, המון, כמעט כל פעם שאנחנו כולם יחד יש משהו מצחיק, אבל לא משהו שמישהו מבחוץ יבין מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? יומולדת לסבתא, היה אחלה האם אתה אוהב את המשפחה שלך? מאוד מאוד מאוד חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? נמר אם היית מאכל איזה מאכל היית? פסטה אם היית קינוח איזה קינוח היית? גלידה אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? אביב אתה מאמין באמונות טפלות? לא אם כן, אילו? היית רוצה כוחות על טבעיים? לא, זה היה גורם לי להיות אורי גלר אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? להיות חזרה בחיפה איזה גלידה הכי טעימה? וניל עוגיות מה הכי כיף בחורף? לישון כשיש גשם בחוץ מתי לאחרונה ראית קשת בענן? אולי בחורף שעבר מתי לאחרונה ירד גשם? ביום ראשון מתי לאחרונה אכלת? לפני שעתיים מה זה היה? פסטה ברוטב עגבניות מיובשות היה טעים? כן, כי הייתי רעבה, אבל עכשיו יש לי בחילה האם אתה יודע לבשל?בקושי אם כן, מה? ביצה מקושקשת ורוטב עגבניות מקופסא מהו הספורט האהוב עלייך? כדורגל איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? לקרוא הכי הרבה ספרים חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "אני לא רואה טלוויזיה יותר" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר!

take out

New member
../images/Emo198.gif

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה?5 האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? בדכ על "אתה מכוער" למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? אמא האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? לא... האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? נכנסה יען דרך החלון של האוטו באיזה סאפארי מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? ארוחה אצלנו, על האש תתמיד יצליח.. האם אתה אוהב את המשפחה שלך? כה בטח למה לא.... חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? כלב טיפש ושמח כזה =] אם היית מאכל איזה מאכל היית? ילדים קטנים אם היית קינוח איזה קינוח היית? לא נראה לי שאני חולק איזה תכונה משותפת עם קינוח כלשהו.... אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? אביב?... אתה מאמין באמונות טפלות? לא נראה לי..., לא באמת לפחות אם כן, אילו? היית רוצה כוחות על טבעיים? ברור! אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? הרשימה לא תיגמר =] מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? טיול טוב, בארץ או בחו"ל... איזה גלידה הכי טעימה? לימונענע... מה הכי כיף בחורף? פוך.. מתי לאחרונה ראית קשת בענן? פיי.. די מזמן, לא השנה... מתי לאחרונה ירד גשם? עכשיו מתי לאחרונה אכלת? עכשיו מה זה היה?קרמבו היה טעים? כן! האם אתה יודע לבשל? משתדל... אם כן, מה? אתמול הכנתי עוף מוקפץ עם אטריות... ממ... מהו הספורט האהוב עלייך? הוקי... איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? "מס' הופעות של אומנים שהוא אוהב" חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? אני לא מתאמן בקרב מגע בשביל לקבל חולצות =]

אני חדשה כאן, והינה =]

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? 6 האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? אני ואחותי, בגדים נעליים וכאלה למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? אבא באופי אמא ביופי חח =] האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? אהבה לקבוצה כדורגל מעודפת . האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? ממממ כן . מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? אתמול כול המשפחה [ דודים דודות ] באה אלינו =) האם אתה אוהב את המשפחה שלך? הכי הרבה שאפשר !!!! חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? קוף, הכי דומה לי.. אם היית מאכל איזה מאכל היית? ברקולי , בערך אף אחד לא אוכל אם היית קינוח איזה קינוח היית? ממממ קצפת ?! :\ אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? קיץ, כולם היו אוהבים אותי :) אתה מאמין באמונות טפלות? כן אם כן, אילו? ה כ ו ל היית רוצה כוחות על טבעיים? ממממ כן אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? לקרוא מחשבות, מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? שסוף סוף אני אשלים עם מישהו שחשוב לי =[ איזה גלידה הכי טעימה? לימון מה הכי כיף בחורף? שבוקשי הולכים לבית ספר חח מתי לאחרונה ראית קשת בענן? שנה שעברה \: מתי לאחרונה ירד גשם? אתמול מתי לאחרונה אכלת? לפני רבע שעה מה זה היה? שוקו חם ועוגיות היה טעים? אכן . האם אתה יודע לבשל? בערך אם כן, מה? חביתה מהו הספורט האהוב עלייך? מחניים איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? ריצה מהירה . ( אני ל-א יודעת לרוץ אחרי 4 מטר אני לא נושמת ) חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי. להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר. ------------------------ להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "סליחה, טעות שלי" "אני לא רואה טלוויזיה יותר" "זה בסדר להפסיד לפעמים" ----------------------- "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? סקילה בעגבניות רקובות. קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר!---------------------------- ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה.

למעלה