האתר Launch Yahoo על ה-Vma

britney4u

New member
האתר Launch Yahoo על ה-Vma

Best Video Of The Year LAUNCH Prediction: Hey Ya OutKast
Other Nominees: 99 Problems Jay-Z My Band D12 Yeah! Usher (Feat. Ludacris & Lil' Jon) Toxic Britney Spears Best Female Video LAUNCH Prediction: Toxic Britney Spears
Other Nominees: If I Ain't Got You Alicia Keys The Voice Within Christina Aguilera With You Jessica Simpson Naughty Girl Beyonce Best Rock Video LAUNCH Prediction: I Believe In A Thing Called Love The Darkness
Other Nominees: My Immortal Evanescence Are You Gonna Be My Girl? Jet The Reason Hoobastank Breaking The Habit Linkin Park Best Rap Video LAUNCH Prediction: My Band D12
Other Nominees: 99 Problems Jay-Z Get Low Lil' Jon Stand Up Ludacris P.I.M.P. 50 Cent Best New Artist LAUNCH Prediction: All Falls Down Kanye West
Other Nominees: Leave (Get Out) JoJo Are You Gonna Be My Girl? Jet I Believe In A Thing Called Love The Darkness Ocean Avenue Yellowcard This Love Maroon 5 Best Male Video LAUNCH Prediction: Yeah! Usher (Feat. Ludacris & Lil' Jon)
Other Nominees: 99 Problems Jay-Z Musicology Prince All Falls Down Kanye West Senorita Justin Timberlake Best Group Video LAUNCH Prediction: My Band D12
Other Nominees: Hold On Good Charlotte It's My Life No Doubt The Reason Hoobastank This Love Maroon 5 Best Pop Video LAUNCH Prediction: Toxic Britney Spears
Other Nominees: Don't Tell Me Avril Lavigne Come Clean Hilary Duff With You Jessica Simpson It's My Life No Doubt Best R&B Video LAUNCH Prediction: If I Ain't Got You Alicia Keys
Other Nominees: Me, Myself & I Beyonce Step In The Name Of Love R. Kelly Talk About Our Love Brandy (Feat. Kanye West) Burn Usher Breakthrough Video LAUNCH Prediction: Walkie Talkie Man Steriogram
Other Nominees: Take Me Out Franz Ferdinand All Falls Down Kanye West All Downhill From Here New Found Glory Float On Modest Mouse The Hardest Button To Button The White Stripes אני מקווה מאוד שהם צודקים בהשערות שלהם...

britney4u

New member
אמן אמן אמן אמן...

דרך אגב חשבתי על משהו... תגידו לי אם יש היגיון במה שאני הולך לכתוב... בריטני היא האומנית היחידה שמתמודדת בקטגורייה Video of the year, נכון
מן הסתם ניתן להסיק [חחח..] שהיא תזכה ב-Best video female, אם היו מתכוונים לתת לביונסה פרס ב-Best female מן הסתם זה הקליפ הכי טוב של אומנית השנה והיו שמים אותה בקטגורייה של Video of the year, אבל בריטני היא האומנית היחידה אז שוב, לכן ניתן להסיק שרוב הסיכויים היא תזכה ב-Best female... מישהו הבין אותי
אני מקווה שכן...

Xtina2

New member
אני מקווה בשבילה שכן!

למרות הכל אני חושבת שזו ממש בושה שהיא לא זכתה אפילו פעם אחת בטקס הזה אבל יכול להיות הפתעה שאתה אפילו לא תאמין שהיא לא זכתה ואיזה זמר זמרת דפוקים שהכי לא חשבת יקחו ת'פרס

ערן1987

New member
זה הגיוני,נכון.. אבל הכל יכול לקרות

בכל זאת,Yeah של אשר מועמד לקליפ השנה

britney4u

New member
אם Yeah זוכה בקליפ השנה

זה באמת הקש ששבר את גב הגמל, אבל אני בטוח שהוא לא ייקח את זה... בכל מקרה, ההימורים של יאהו נראים טוב והלוואי שזה יקרה באמת בסופו של דבר.. יש למישהו השערות לגבי בחירת הצופים? לדעתי D12 או אשר לוקחים...

Xtina2

New member
אני רותה שכריסטוש שלי תיקח

אבל אני יודעת שאין מצב חחח!דווקא לי ניראה שבריטני או באמתD12 בגלל אמנים שיש לו מלא מעריצים

britney4u

New member
כריסטינה לא תזכה...

אם שנה שעברה היא לא זכתה, היא בטוח לא תזכה השנה... בכל מקרה, אני מאמין שבבחירת הצופים תהיה תחרות קשה בין D12 בריטני ואשר, ואני חושב שבסופו של דבר הראפרים/ הזמרים השחורים תמיד יקחו...

Xtina2

New member
נכון היא לא זכתה שנה שעברה וזו היתה

בושה בשביל אם טי וי כי זו היתה שנה ממש מוצלחת שלה והיא היתה מעומדת לכמה פרסים ולא הגיוני שהיא לא לקחת אפילו אחד לא משנה!!אני מקווה שהשנה הם יהיו הוגנים ובאמת השנה בלי שום קשר לדעות שלי על בריטני מגיע לה לזכות בכל פרס שהיא מעומדת לו!!למרות שבטקס הזה השופטים לא אוהבים את הזמרות הבאמת מצליחות כמובריטני/כריסטינה/ג'ניפר ועוד מלא בכל מה שבריטני מעומדת השנה חוץ מאלה שהיא מעומדת נגד כריסטינה אני מחזיקה לה עצבעות למאן הצדק חחח

britney4u

New member
את צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

לא יודע, יש ל-Mtv משהו נגד בריטני וכריסטינה, זה ממש זילזול... אבל באמת אל תשלי את עצמך, לכריסטינה אין שום סיכוי... אם בריטני לא תזכה, אז זאת לא תהיה כריסטינה שתזכה... וחוץ מזה... ההופעות השנה פשוט משעממות
רק ג'סיקה סימפסון ואשר הם היחידים שמעניין לראות אותם מופיעים, אבל השאר זה סתם אומנים/להקות לא מוכרים וגם בריטני בינתיים לא מופיעה, בקיצור זה נראה לי הולך להיות ה-Vma הכי משעמם של חמש השנים האחרונות
לפחות בינתיים... בכל מקרה הייתי רוצה לראות השנה את מאריה קארי, שאקירה, אשר, בריטני, ג'סיקה, כריסטינה [מיליאן... אני לא יכול לראות את אגילרה מופיעה השנה, אולי נוכחת או מגישה פרס], ביונסה, אבריל לאבין, D12, אאוטקסט [Roses
], הילארי דאף, אבנסס, מארון 5 ועוד... ככה זה נשמע הרבה יותר מעניין...

Xtina2

New member
אני יודעת שהיא לא תזכה הזה ברור

אז לכן אני רוצה שלפחות בריטני תזכה כי מגיע לה השנה!! ותאמין לי מי חשב שבכלל שבריטני תופיע או תגיע לטקס ואיך היא הפתיעיה את כל המעריצים שלה ואת כולם בכלל אז לי ניראה שמבריטני אתה יכול לצפות להכל חח ניראה לי היא תפתיעה אותך אני מקווה שגם כריסטינה תפתיעה אותי מהן אפשר לצפות להכל

britney4u

New member
כן אה חחח...

מבחורה שמתחתנת ומתגרשת ביומיים ומתנשקת עם מדונה אפשר לצפות הכל... אני מקווה שהיא תופיע בסוף
היא תמיד מפציצה בהופעות שלה...

Xtina2

New member
חחח באמת יש לה הופעות יפות משם

אמן שכריסטינה היתה מופיעה!!אבל היא בטוח לא לא ורא נחכה לשנה הבאה חחח

ערן1987

New member
לבריטני לא מגיע בכל הקטגוריות

אבל מגיע לה בכמה.. אני לא אתפלא אם היא תהיה כמו מיסי אליוט בשנה שעברה-הייתה מועמדת מלא פעמים ואף פעם לא זכתה,ואז כשזכתה בפעם הראשונה היא הייתה המנצחת הגדולה(כולל קליפ השנה)

LoCo PoR CaMiLa

New member
לצערי אני לא רואה אותה זוכה

בקליפ השנה
בכל זאת אני מקווה שזה יקרה... בקליפ של הזמרת וקליפ הפופ יש לה סיכויים טובים, גם בבחירת הצופים היא יכולה לקחת... גם Launch מהמרים שהיא תזכה ב-Best Dance עם Toxic אבל אני לא חושב... בכלל, היא לא רוקדת שם... Yeah כמובן ייקח בכל מקרה אני מקווה שלא יהיה לה את הפאשלות של השנים הקודמות, והכל יכול לקרות, היא הפסידה עם Baby one more time ו-oops שהיו להיטי על... מן הסתם זה יכול לקרות גם עם Toxic
Mtv ממש מזלזל בה אפילו שהיא כבר נהייתה מן אייקון שלהם...

ערן1987

New member
"בסט דאנס" זה לא קשור לריקוד,זה

קשור לפי השיר.. "טוקסיק" הוא דאנס-פופ,וזה למה הוא בשתי הקטגוריות האלו.. יש קטגורייה מיוחדת לכיאוגרפיה(אבל זה לא ממש נחשב)

ערן1987

New member
חלק מההופעות שציינת יכולות להיות

תותחיות ביותר.. אבל אני לא מאמין שהילארי דאף תופיע,בטח שלא ביונסה(נגמר לה הסוס מהאלבום,אז היא כבר לא "אין") ויה יה יהס שיופיעו הם כאלה תותחים! הם להקת רוק אלטרנטיבית מצויינת.. מעניין אם איזה שירים הם יופיעו,אני מקווה שיעשו מחרוזת של Pin ו-Maps

LoCo PoR CaMiLa

New member
ביוסנה דווקא יכולה לדפוק הופעה

עם NG או משהו... היא לא הראשונה וגם לא האחרונה שלאחר 4 סינגלים היא מופיעה, עדיין לא נגמר לה הסוס... ואולי הילארי תופיע אין לדעת ואני מקווה באמת שמה שהוא אמר נכון, כי ההופעות שפירסמו בינתיים משעממות ומזוויעות למדי... אם זה ימשיך בצורה הזאת אני עוד לא יראה את הטקס [לא שאני מאיים או משהו חח]...

ערן1987

New member
בחירת הצופי זה רטורי לגמרי

אשר,בלי ספק.. הבחירות של יאהו מאוד הגיוניות,אני מאמין מאוד שרובם יקרו

למעלה