האתר Launch Yahoo על ה-Vma

dor307

New member
אז זהו שממש לא!

לפני שנה (או שנתיים) שחקנית ג'ינג'ית שם משפחה מור (שחכתי שם פרטי) היה מעומדת באוסקר על שחקנית ראשית ושחקנית משנה. וגם אני חשבתי שאם היא בין 5 השחקניות הטובות ביותר אז את האוסקר על המשנה היא בטוח תיקח. כולנו יודעים שניקול קידמן לקחה את הראשית וקטרין ז'יטה ג'ונס לקחה את המישנית.

britney4u

New member
הייתה עוד שחקנית שהייתה מועמדת

גם בשני הקטגוריות
בקיצור אי אפשר לדעת, אבל אני חושב שמה שאני אומר הגיוני מאוד וחוץ מזה הסיכויים של בריטני לזכות ב-Best Pop ו-Bet video female גבוהים מאוד...

ערן1987

New member
ג'וליאן מור.. הוי,היא כזאת מדהימה

ולא קשור לשחקנית לזה שהיא הייתה מועמדת פעמיים,2 המועמדויות היו תפקידים שונים לגמרי ובשניהם היא הייתה נחותה.. בשחקנית הראשית זה היה ברור או שניקול תיקח או רנה זלווגר.. בשחקנית המשנה זה היה ברור שקתרין תזכה ולא היה אפילו הימור על "מקום שני"

LoCo PoR CaMiLa

New member
זה מקרים שונים בכלל...

לדעתי Britney4u צודק זה נשמע ממש הגיוני, נקווה שזה נכון
אני לא רוצה לראות שוב את ביונסה המעפנה המעצבנת הזאת זוכה שוב... היא זכתה שנה שעברה, שתשתוק ותגיד תודה

Orginal

New member
הלוואי ובריטני תזכה.. מכיוון ש:

בריטני לא זכתה בשוםםם פרס בטקס הVMA שלא נדבר על הEMA שהיא זכתה רק בשנת 99 ומאז שכחו אותה.. אני בכלל לא מבין איך הערוץ הזה שלפעמים מתקיים בזכות הOver שידורים של אלילת הפופ הזאת (אם תרצו או לא) לא מעניק לזמרת הזו פרס! בזמן האחרון היא בכלל נראית מדוכדכת ואני אישית לא שמעתי הרבה זמן ממנה מבחינת הופעה מיוחדת שעשתה.. ועכשיו היא גם הפסיקה את הסיבוב.. קיצר: צריך לראות אותהההה יותר! אז.. שתזכה בהכללל והלוואי וזה יעלה לה את המורל קצת..! Go Britney.. Rest And... Come Back To Work !

dor307

New member
חח בגלל ברטני?

אתה יכול להגיד שבלי מדונה/מיקל ג'קסון/דוראן דוראן הערוץ לא היה מתקיים כמו שהוא היום. אתה יכול להגיד שאם בברטניה לא היו עושים כבר קליפים אז הערוץ לא היה מתקיים. אבל בגלל זמרת פופ שפרצה שהערוץ כבר ביסס את מעמדו והיא קימית רק כי הוא שידר OVER קליפים שלה. ומתי בדיוק ברטני היתה זוכה? ב99,רק על ביבי שבדיוק פרץ? ב00 שג'ניפר לופז היתה בשיאה? ואחר כך היא פשוט לא היתה משהו (או לא היתה)

לדעתי השנה אשר יקח בהכל כי כל שנה י

ש ת'זמר או הזמרת האלו שלוקחים הכל. ואשכרה נראה לי הטקס יהיה משעמם בגלל ההופעות. רק אשר מעניין והשאר לא! הם צריכים לעשות משו באמת מיוחד כדי לעלות על שנה שעברה יענו הם צריכים משו מפתיע יותר מהנשיקה

Xtina2

New member
מה אורגיה בשידור חיי חח מה??

בטח יעשו כזה לא זוכרת איך קוראים לזה ניראה סטירה על ההופעה של בריטני כריסטינה ומדונה יאנו יצחקו על זה

למעלה