האתר של ערן

sstern

New member
האתר של ערן

ערן, אתה מגזים עם איזכור האתר שלך. על כל הודעה או תשובה אתה מייד מזכיר אותו. הפורום נועד גם לצורך שיחה חופשית ולא רק כאתר מידע. אפשר גם לתת תשובה בלי התוספת הקבועה "ותמצא את כל התשובות באתר שלי" תנסה לזרום עם הפורום. אם אתה מצפה מכולם שעל כל תשובה יעברו לאתר שלך, אתה טועה. אפשר גם לענות תשובות פשוטות. אני מכיר אותך ויודע שאתה לא עושה את זה למען רווח כספי, אך למבקרים הקבועים בפורום זה די נמאס. (לפחות לי) בברכה - שלמה

carmonle

New member
האתר כעת הוא חלק מהפורום ולכן הוסף

הקישור החום בכותרת. תפקידי כמנהל הפורום הוא לא לענות לכל אחד באופן אישי אבל בהחלט לסייע במידע, הדרכה וכל דבר שאוכל. לכן בשאלות חוזרות אני מפנה למקום בו נמצא המידע. כל מידע חשוב שמתווסף לפורום אני מוסיף אותו למאמרי הפורום או לקישורי הפורום. מאמרים שאני כותב או מתרגם באישור מאתרים בחו"ל יכנסו לאתר בקישור החום שכן האישורים שבידי מותנים בהיות האתר לא מסחרי. ממליץ שתכנס ותראה כיצד ארגנתי המידע שהצטבר בשנה בה קיים הפורום (כולל בדף השער). אין לי כל כוונה בשאלות חוזרות לכתוב מחדש כל פעם ולתאר התהליך. לשם כך אני אפנה או למאמרים בפורום או לקישורים בפורום וגם לקישור החום תלוי היכן נמצא המידע. לכן כאשר אשאל בנושא תפעול מכונה אפנה לקישור החום כי המידע קיים שם ובאם יהיה צורך בשאלת המשך אתן הסבר. כאשר שאלו לגבי מחירי קפה לא הוזכר הקישור כי מדובר בדיון חופשי. ממליץ שתבקר בפורום הפס הרחב ובפורומים אחרים וגם שם בשאלות מפנים לאתר הפורום (קישור ירוק) ובאם יש צורך בהבהרות והסברים נוספים אלו ניתנים בהמשך. אתה מוזמן לכתוב סקירות ומאמרים לגבי הציוד שלך או כל דבר הקשור לתחום בו עוסק הפורום וכאשר ישאלו שאלות אפנה האנשים לקישורים המתאימים. אנשים צרכים ללמוד לחפש ולסרוק המידע שכן הוא קיים ומטרתי לרכז אותו במסגרת הפורום. בדיון חופשי שלא נוגע למידע קיים אין כל סיבה שאפנה לקישור החום. ערן כרמון

sstern

New member
אני בהחלט חושב שהאתר הוא טוב

ערן, אני מכיר את האתר שלך ולדעתי האתר בהחלט מתאים לפורום ואתה עושה עבודה נפלאה.אבל, לא זאת היתה בקשתי. אם מישהו שואל איך עושים קפה ב-3 צבעים. אפשר לעזור לו בתשובה פשוטה הכן את החלב..... וכו´ וזהו. אפשר להוסיף בסוף משהו כמו לקבלת הסבר יותר מפורט אפשר לפנות לאתר... אבל תנסה לחשוב מהכיוון של הגולש ששאל שאלה, ובמקום לענות לו אתה מפנה אותו למקום אחר. אז אפשר להחליט שתשובות קצרות יענו בפשטות ותשובות ארוכות ישלח השואל לאתר. מה דעתך? סוף שבוע טוב - שלמה

למעלה