האתר של סימפוזיון

cut2

New member
באמת יופי

אז הבאת את הדוגמא הכי מפגרת. באמת חוכמה. מבחינתי, עברית מרגשת הרבה יותר, דווקא בגלל שזה כל כך מיוחד ושונה.

זה אחד מהלהיטים הכי גדולים של הלהקה

מלבד העובדה המשעשעת שזה בכלל שיר דיסקו, ולא רוק נ' רול בכלל.

jester789

New member
האמת היא....

שלפי המילון מורפיקס, התרגום של סימפוזיון לאנגלית הוא: symposium ולא: sympozion.

jester789

New member
המממ...

אופס?

הבעיה שזה ירחיק אנטישמים??

זו הבעיה שלך? שיילכו להזדיין, סליחה על העברית היפה. אם איזה אנטישמי לא יקנה את התקליט שלך בגלל שאתה יהודי הבעיה היא אצלו לא אצלך. אני לא יודע למה אתה בכלל מצטער על אובדן של רוכש פוטנציאלי כזה. רבסוף אנחנו יוצאים ה"לא נאורים" כשלא משמיעים את וואגנר שהיה אנטישמי, אבל לאנטישמים זה לגיטימי לשים מסננת גזע בפלייליסט שלהם.

jester789

New member
בנות המין החכם ;)

אכן אוהבות מאוד את סימפוזיון! בלי שום קשר להכרות אישית או לקירבה כלשהי אני חייבת לציין ולהדגיש! אני ממליצה לכולם לבוא להופעה, לקנות את האלבום ולהנות מהאומנות הנפלאה שיוצרים חברי סימפו. (איזו חנפנית :)

Yudokolis

New member
מזל טוב

הערות - התמונות בשחור לבן מצוינות. לתמונות של רעיה לא יזיק קצת תיקון צבעים וקונטרסט, ואם יש אותן ברזולוציה טובה יותר - מה טוב. הביקורת מ- 2001 מדברת על להקה קצת אחרת עם חומרים אחרים לחלוטין, לא? ואולי ההערה החשובה ביותר - כדאי ליצור גרסה אנגלית של האתר, להזיז אותו משרתי פלאנט נענע (שאינם זמינים לגולשים מחו"ל, למי שלא ידע), ולהתחיל לפמפם לינקים בפורומים בינ"ל. אין שום סיבה שסימפוזיון ישארו תופעה תל אביבית שמוכרת למתי מעט ברי מזל. (ומה עם קצת פרטיטורות בשביל החבר'ה?)

jester789

New member
לבקשתך נדב

התמונות יועלו באיכות טובה יותר... העניין בטיפול :)

תודרבה :)

הביקורת מ-2001 מדברת על להקה קצת אחרת, שהיוותה שלב מוקדם בהתפתחות ההרכב הנוכחי, ואף שרד משם קטע (ובהופעה הקרובה יהיה קטע נוסף מאותה תקופה), אז נראה לי בסדר לשים את זה. מה גם, שזו ביקורת נפלאה, וחבל לבזבז אותה
בקשר לאתר באנגלית - קודם כל נסיים את האתר בעברית ונמלא אותו בכל מה שאפשר בינתיים. אחר כך נתחיל לעבוד על האנגלית. זה פחות דחוף כרגע, כי חוץ מוריאציות אין לנו יותר מדי מה להציע לדוברי האי-עברית. אבל כפי שנכתב בתגובה למעלה, לכשהאלבום יושלם, זה יהיה יותר מרלוונטי, ועד אז זה כבר יהיה מוכן ומזומן בהקפה. ובעניין הפרטיטורות... אההה, זו סוגיה שהועלתה כמה פעמים. צד אחד אומר שזה אכן רעיון טוב בשביל החבר'ה, צד אחר אומר שזה יומרני. נעלה את זה לדיון בחזרה הקרובה ונחליט מה עושים עם זה. תודה על המילים היפות

למעלה