האתר של ההופעה http://go.walla.co.il/evanescence/
T The Kinslayer New member 11/6/07 #2 ../images/Emo41.gifיש באתר הזה הגרלה לכרטיס חינם../images/Emo41.gif (מעליי)
נ נושבו New member 11/6/07 #5 יאא גדול! אני כלכך זקוקה לזה.. התשובה השנייה זה כל התשובות נכונות נכון?! (אני חייבת לוודא)
I idanias New member 11/6/07 #6 חחח זה סתם שטויות!! אבל בכל זאת עשיתי ולא ידעתי מה לענות על השאלה השנייהD: האם הם מעודכנים או מה?D:
נ נושבו New member 11/6/07 #7 חח זהו.. בגלל זה לא ידעתי מה לענות:S ואני יודעת שזה שטויות.. אין סיכוי שאני אזכה.. אבל מה אכפת לי לנסות
חח זהו.. בגלל זה לא ידעתי מה לענות:S ואני יודעת שזה שטויות.. אין סיכוי שאני אזכה.. אבל מה אכפת לי לנסות
A Anywhere But Home1 New member 12/6/07 #11 זה כל התשובות נכונות כי כתוב גם טרי בלסמו וגם איימי לי אז זה חייב להיות כי שניהם בלהקה ובקשר לרוקי הם בטח לא מעודכנים
זה כל התשובות נכונות כי כתוב גם טרי בלסמו וגם איימי לי אז זה חייב להיות כי שניהם בלהקה ובקשר לרוקי הם בטח לא מעודכנים
F Freak Mor New member 11/6/07 #8 XD כן.. זה שטויות.. אבל שווה לנסות. מה אכפת לי.. כבר יש לי כרטיס אעהעאהעהעהעעהה! XD עניתי "כל התשובות נכונות"
XD כן.. זה שטויות.. אבל שווה לנסות. מה אכפת לי.. כבר יש לי כרטיס אעהעאהעהעהעעהה! XD עניתי "כל התשובות נכונות"
Y y a m i girl New member 11/6/07 #10 מגניבXD../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif יהיה משעשע לזכות בכרטיס
ס סכין חדה של געגוע New member 12/6/07 #13 אוף! סינרגיה כל כך הורסים לי! פשוט ביזיון שהם מחממים! ביזיון! סתם משהו שכדי לשים לו לב...
R rotemg10 New member 12/6/07 #16 גם לי!!! וואי איזה פאדיחה להם! תמיד ידעתי שהם פה בשביל הכסף כותבים שירים רק בשביל חרוזים חבל שכל כך הרבה אוהבים אותם... אני כבר מעדיפה את רוני
גם לי!!! וואי איזה פאדיחה להם! תמיד ידעתי שהם פה בשביל הכסף כותבים שירים רק בשביל חרוזים חבל שכל כך הרבה אוהבים אותם... אני כבר מעדיפה את רוני
C C l o u d N i n e New member 12/6/07 #17 חחח איזה הגזמה - רוני?! בעעעע אפילו את סינרגיה אני כבר מעדיפה על פני רוני....
C C l o u d N i n e New member 14/6/07 #20 הם עושים את זה בשביל למכור כמה שיותר כרטיסים. הם מנסים להיפטר מכמה שיותר כרטיסים - הרי 3 כרטיסים ליום זה די הרבה... זה ברור שאוונסנס לא מכרו הרבה S: לפחות זה מבטיח את ההופעה P:
הם עושים את זה בשביל למכור כמה שיותר כרטיסים. הם מנסים להיפטר מכמה שיותר כרטיסים - הרי 3 כרטיסים ליום זה די הרבה... זה ברור שאוונסנס לא מכרו הרבה S: לפחות זה מבטיח את ההופעה P: