האתר שלי

• פותח הנושא ntt82
  • פורסם בתאריך
נכון, אבל

אין ספק שלנו, החברים הפעילים בפורום, עדיף שהשאלות יהיו כאן... שכולנו נוכל לשאול, לשתף, ללמוד... אולי כדאי לקבל החלטה שמי שחושב אחרת יכול להביע את דעתו בלי שנגיב ובלי שיתפתח סימפוזיון שלם סביב דעתו השונה .

mirigon

New member
גם אני רוצה!!

שהשאלות והתשובות ינתנו בדפי הפורום ולא במסרים אישיים. מכל שאלה ותשובה הרי גם אני לומדת משהו. מי שלא מעניין אותו הנושא, שיפסח על השאלות/הערות/הסברים הקשורים לנושא . זה לא מפריע לשאר הנושאים לעלות ולהתייחס.

mirigon

New member
ושאלה לאלישע,

אתר ביה"ס שלנו נכתב ב word. אני מבינה שהאתרים שנבנו בקורס לא נבנו בword. האם יש בעיה לשלב באתר דפים שנכתבו בתוכנה אחרת? האם יש משהו מיוחד שעלי לדעת אם אני משלבת דפים שנכתבו אחרת?

Elishabb

New member
דף html הוא דף html ולא משנה

אם הוא נוצר על ידי מערכת האופיס או על ידי מחולל. קישורים ניתן ליצור בן שני קבצים מכל סוג כולל קישור מhtml לקובץ doc, gif, וכו´ אלישע

motyka

New member
דעתי

לדעתי צריך להפריד בין כמה סוגי שאלות. שאלות הקשורות ספציפית להקמת אתר בית ספרי - וודאי שכאן, כי זהו הפורום היחיד היכול לתרום לנושא אתר בית ספרי והתלבטויות מורים לגבי מה להכניס ומה לא. שאלות הקשורות לכלים שנרכשו בהשתלמות - רק כאן, כי המפגש היה חלק מפעילות הפורום ומכאן שהפורום הוא המקום בו נפגשים משתתפי המפגש וכולים לחלוק בידע, ידע שאמנם נוגע להקמת אתר - אבל קשור לפעילות הפורום. שאלות הקשורות כללית לבניית אתר, כדאי לדעתי להעלות בפורום בניית אתרים, ובכלל כדאי לקרוא את הכתוב שם, כי זהו פורום טכני לנושא. ההתלבטות שלי היא לגבי בעיות בהעלאת חמרים לשרת דרום, כי השרת אינו חלק מהפורום, לא במסגרת תפוז, ולכן לבעיות אלו צריך לדעתי למצוא מקום אחר.

מוטי

חלק גדול של משתתפי הפורם לקח חלק במפגש וכידוע לך, כי גם אתה השתתפת בו, האפליקציה לעברית שעשה אלישע, לא נמצאת אצל אנשים בפורום בניית אתרים כך שאם אשאל שם שאלה הם יתנו לי תשובה שלא אדע מה לעשות איתה. כאן יש את כל הידע שאני, כמורה וכאדם, צריכה כדי לבנות אתר (אלישע, אתה, נועם, שלומי, פסא, קארין...) ואני לא מבינה את הבעייתיות שאתה רואה בהעלאת הקבצים על שרת דרום. אלישע עושה טובה לפורום ולנו ונותן לנו מקום אחסון. מה לא בסיידר? הרי ללא הפלטפורמה של תקשוב דרום לא היינו מצליחים להעלות כאן קבצים רבים (זיפ וכו´..) שלא נדבר על בניית האתרים כי אין הרבה שרתים תומכים מלאים בעברית.

psa

New member
הבהרה- אני לא לוקחת קרדיט על דברים

שאני לא.חיה רשמה אותי ברשימה של "מומחית "להכנת אתרים. אני מבינה בגרפיקה , אופיס וכד´ , בניית אתרים - לא. כעת "נפתח" התאבון לבניית אתר , גם את זה אלמד . עד כה לא היה לי צורך בכך. בברכה פסא

psa

New member
כל הכבוד לבוני האתרים ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

הדברים שאתם עושים נהדרים , אסטטיים . אני מברכת את כל אלה שמעיזים ובונים כל כך יפה. ראו זאת כברכה אישית . אלישע , כל הכבוד על ההדרכה . הכנתי באנר לפי ההדרכה שלך . כל כך תכליתי וממוקד . כפי שאמרתי , אני חייבת ללמוד...... . בברכה פסא

motyka

New member
הוא אשר אמרתי

כלים שנלמדו בהשתלמות, כדאי לדון בהם כאן. אבל, יש עולם גדול שנקרא בניית אתרים, ויש פורום שכן שמיועד לנושא זה, ושם אפשר לקבל עיצות לגבי שאלות מקצועיות הנוגעות לבניית אתרים. חבל יהיה אם הפורום הזה יהפוך לפורום בניית אתרים ב´. כי ייעודו הוא שונה, וכל חטאי היה שניסיתי לסווג ולמיין כך ששאלות טכניות כלליות תמצאנה עצמן בפורום המתאים. לא זו בלבד - אלא שמקריאת הודעות בפורום בוני אתרים ניתן ללמוד מה הבעיתיות אצל אחרים ומהתשובות ניתן ללמוד דברים חדשים ונוספים.

ety 2

New member
יופי של אתר

לנעמית נהניתי לראות את יציר כפיך. נפלא. אולי ביום מן הימים כשאקים אתר עם כיתתי ה/2 נוכל לשתף פעולה.

למעלה