האתר שלי

• פותח הנושא ntt82
  • פורסם בתאריך

ntt82

New member
האתר שלי

שלום אלישע, העלתי היום את האתר של הכיתה שלי לשרת של תקשוב דרום. האתר עדיין צנוע, אך אני מקווה להגדיל אותו בעזר הילדים בהמשך. עדיין יש לי דברים רבים ללמוד ולעשות. אבל כאמור, להתחלה אני חושבת שזה סביר להתראות נעמית

Elishabb

New member
נעמית - כל הכבוד!!!

ראיתי והתרשמתי. שתי הערות - 1. בחלק מהמיקרים השתמשת התוכנה המציגה כותרות בתלת מימד ואנימציה (נדמה לי שהיא נקראת xara). הקבצים המתקבלים כבדים ובמחשבים עם תקשורת מודם לוקח זמן לעלות אותם. ממליץ להחליף לקבצים גראפים רגילים. 2.חלק מהקישורים מופנה לדפים הנמצאים בגאוסיטיס, מה שמקפיץ כמובן חלונות עם פרסומות. ממליץ להעביר גם את דפים אלה. בהצלחה אלישע

דרורה1

New member
../images/Emo91.gif

אלישע, אולי היה כדאי להוסיף ליד כל תוכנת עזר תיאור קצר על תיפקודה. זה עשוי לעזור

נעמית, משהו משהו...

נעמית...כל הכבוד אולי יבוא היום..חזון למועד...שגם אני אבנה אתר לכתה..והילדים יוכלו להתכתב לא מצאתי איקון של כל הכבוד

amr riki

New member
נעמית

היי נעמית , איפה בדיוק נמצא האתר שלך ? נכנסתי לתקשוב דרום ולא ידעתי לזהות את האתר עליו את מדברת . איך הוא נקרא ? ריקי

ריקי , באתר של המפגש

הכנסי לאתרי הבית של המשתתפים ושם תחפשי את נעמית תיהני

toy toy

New member
אלישע...

גם אני עובדת כרגע (עם ילדי...) על האתר, נראה לי שלא כדאי להעלות לכאן, בפורום את השאלות המתעוררות תוך כדי, היכן נוכל לשאול, להתייעץ וכו´? אולי קישור מדף הבית של המפגש או מקום מוסכם אחר, כך לא נכביד על הפורום ב"טכנולוגיה"...

טוי טוי...

כשראיתי את הבקשה שלך... (שגם אני ביקשתי כמוה) עלתה ביתר שאת הדילמה: האם הפורום צריך לייצג בגלוי ובכבוד שאלות שלנו בכל נושא התומך בנו כמורים. או שיש נושאים , הקשורים למקצוע, שהצנעה יפה להם וצריכים לדון בהם בחדרי חדרים? האם לדעת הרוב , של המשתתפים הפעילים בפורום, יש משקל או שדעת המיעוט, של משתתפים פעילים/שקטים, חזקה מדעת הרוב? האם שאלות על בניית אתר בית ספרי/כיתתי/ אישי הן "שאלות טכניות" או שהן שאלות על כלי עבודה שלנו כמורים? במה שונה שאלה של איך לקשר בין שני דפי html מהשאלה איך לבנות שיעור מעניין בנושא X?

psa

New member
אין לי שום בעייה שהשאלות יועלו פה ,

מהתשובות אלמד גם כן. פסא

ntt82

New member
גם וגם

חיה, מדוע השאלה איך לבנות אתר היא שאלה שהצנעה יפה לה? מה יש להתבייש בכך שאנו, כמורות , חייות את הזמן הזה? מה ההבדל בין בניית אתר לימודי לבין הכנת דף עבודה יפה? שניהם משרתים את המטרה שלנו, ללמידה מהנה יותר וטובה יותר אני חושבת שעלינו להתגאות בכך שאנו משתמשות בכלים העכשווים והרלוונטיים ביותר למען קידום הלמידה. כן, תמיד יהיו כאלו שירגישו לא שייכים, כי הם עוד כותבים בנוצה ודיו.. אין מה לעשות, לא ניתן לעצור את הקידמה, ואם אנחנו לא נהיה מעודכנות ומעורות בעולם האינטרנט, ניצור נתק ביננו לבין הילדים. וכמו שכבר חזרו ואמרו כאן, פורום הוא כמו שיחה של קבוצת אנשים, אין בעיה שאנחנו נתייעץ לגבי אתרים, ובו זמנית יתנהלו שיחות אחרות בנושאים שמעניינים משתתפים אחרים, וגם אנחנו כמובן ניקח בהן חלק, כי אותנו, מעניינים תחומים רבים.

נכון... אבל

אין ספק שזו גם עמדתי אבל יהיו כאלה שיקומו כמו שכבר קרה וישאלו מה קרה לפורום...הפך להיות טכני.... צריך להחזיר עטרה ליושנה.. והודעות כאלה מפעילות הרבה מאיתנו ומיד אנחנו מתחילים להצטדק... אני בהחלט חושבת שהפורום הוא הבמה גם לשאלות הקשורות לבניית האתרים ואין צורך במחיצה נפרדת באתר הבית של המפגש

ntt82

New member
שיקומו

שיקומו, ויצעקו. מעכבי קידמה יש תמיד, רק מה, אנחנו צריכות ללמוד לא להצטדק, אלא להיות בטוחים שאנחנו פועלים נכון.

למעלה