האתר הרשמי התעדכן!

רעוּת

New member
אני שומעת מרמור בקולך?../images/Emo46.gif

כי אם כן אז תיזהר, אתבע אותך על זכויות יוצרים
.

Gremshnit

New member
חומד, יצאתי בהצהרות *נגדך*! ../images/Emo46.gif

ואת בכלל ממחזרת טבלאות ואת עצמך

avivs

New member
FIRE ON YOURE PLAIN../images/Emo41.gif

הנה עוד שיר חדש של טורי. לא הקליטו אותו עם ההתחלה, אבל אפשר לשמוש 3 דקות ממנו, וזה הרוב בעצם. לא שמעתי אותו עדיין. תהנו... http://undented.com/news/1590/listen-to-fire-to-your-plain

avivs

New member
אני שומע ביקיפר../images/Emo5.gif

למה זה מגיע לי? למה?!

Applebite

New member
ההפתעה הראשונית היא...

שאני לא שונאת אותו!
הוא דווקא עדיף לי על welcome to england במיוחד בגלל המקצב הלא שגרתי שמזכיר לי קצת (קצת!!) את carbon ואת ימי ונוס. ב-WTE היא מתחילה מגניב והורסת הכול, והאכזבה הזו משתלטת אצלי על כל השיר ודופקת את ההנאה הראשונית. נחזור ל-FOYP, השיר קצת מאופק מדי לכל אורכו, הייתי שמחה אם היא הייתה מתפרצת באיזשהו שלב כמו פעם ומתחילה להשתגע, אבל זה כנראה לא יקרה יותר
אז לפחות שהייתה איזור התפתחות בשיר! הוא נגמר כמו שהוא התחיל! זה מרדים... אבל באמת, המקצב מציל את השיר הזה לגמרי לדעתי.

noosh

New member
אוף די, תפסיקו ;[

עוד לא החתתי מנטאלית ואני לא יכולה להקשיב לזה פה ואני בכלל נפשית לא יכולה להתמודד עם זה כי יש ימים עמוסים מדי ורק ביום שבת אולי יהיה לי מספיק כוח לחשוב על דברים שהם לא לונדון / טכניון ;[ ובינתיים אתם מדברים על דברים שאני בכלל לא מכירה :( אני רק שומעת יותר מדי אזכורים לביקיפר בשרשורים האחרונים, וזה מדאיג אותי.

noosh

New member
מבחנים?

הרי בצלאל לא יקבלו אותי, אז צריך אלטרנטיבות. מצד שני, נראה לי שגם הטכניון לא יקבלו אותי. ובטח גם ת"א לא, הם סתם יאמללו אותי עם מבחנים ביומולדת ואז יזרקו אותי, ואני אפילו לא רוצה ת"א. בקיצור, אעבוד עוד שנה ואתאבד. צ'או.

noosh

New member
הייתי הולכת על האופציה הזאת

אם מישהו מוכן היה לקבל אותי ללימודים.

רעוּת

New member
אני הייתי מקבלת אותך |שרמנט|

לפני כמה ימים חברה שלי שאלה אותי בטון מודאג "את לא מתכוונת ללכת על קלינית, נכון? כולם יתאבדו לך"
. מצחיק, אמרו לי אותו דבר כשהלכתי להיות משקית תש
ואף חייל לא התאבד לי
. חוצמזה שחבל לעשות תואר אם גם ככה מתים אחכ
. ואם זה תואר בפסיכולוגיה, אז חבל גם אם לא מתים אחכ.

Gremshnit

New member
אין לי מושג מה הקשר ביקיפר,

אבל לי זה ממש מזכיר ונוס. מבחינת הצליל, בכל אופן, ללחנים דווקא יש אופי משלהם (וכנראה זה יהיה הייחוד של האלבום). זה מרגיש לי קצת כמו התהליך שטורי עברה בשנים 98-99. לאחר מסע הופעות אנרגטי ואינטנסיבי, היא הקליטה אלבום אלקטרוני עם אותן אנרגיות וקצביות. כנראה גם כאן יש תוצאה דומה. למרות שאני משתדל להימנע מהסקת מסקנות מוקדמת, כיוון שלא ניתן לשפוט אלבום שלם שמכיל 17 שירים על סמך 2 בודדים (שאחד מהם דווקא טוב).

רעוּת

New member
לימדו ../images/Emo46.gif

אז הייתי אומרת להם "אבל זה לא אוכל"
(בעיקר על מה שאמא שלי היתה מבשלת
).

למעלה