האתר הרשמי התעדכן!

avivs

New member
תכלס.

זה כאילו שהיא הקליטה כמה שירים, הם לא יצאו טוב, אז היא המשיכה להקליט עוד ועוד... בתקווה שמשהו טוב יצא. באמת נפילה מזעזעת. אני לא יכול להסתכל על העטיפה שלו מבלי להרגיש בחילה. אבל את ADP, לעומתו, אני אוהב מאוד. לי אין בעיה עם גיטרות וקצת קצב, ומבחינתי טורי טובה לא בהכרח = טורי שקטה.

Gremshnit

New member
You gotta bring your own son, sweet girl

לא ממש הצלחתי להבין מה היא אומרת, אבל אני מקווה שהיא לא תחזור לתיאורים המטופשים ושאם-אתה-לא-טורי-לא-תבין-אותם מתקופת ונוס. אבל מאז סקארלט היא נהייתה אפילו פחות אבסטרקטית מ-LE, אז יש מצב המילים ישארו יפהפיות.

avivs

New member
לא SON

SUN. היא כל הזמן מתלוננת על זה שבאנגליה המזג אוויר חרא. בשיר בעלה אומר לה, :ברוכה הבאה לאנגליה,כדאי שתביאי לעצמך את השמש, רק תוודאי שיש מספיק לכולם....SWEET GIRLLLLLLL".

Applebite

New member
הלוואי עליי מזג אוויר כמו באנגליה

מה נסגר עם כולן ששרות שהן רוצות שמש ואני לא יכולה להזדהות איתן??

noosh

New member
דווקא היה שם ממש שמשי עכשיו

רוב היום אפילו הסתובבנו בלי המעילים עלינו (וכאן אני מסתובבת עם המעיל עליי בתוך המשרד). לא היה חם, אבל בהחלט נעים שכזה. בשביל הלונדונים זה בטוח נחשב חם.

תודה

לא ציפיתי ליותר מדי ולא קיבלתי יותר מדי. שיר סביר: לחן בינוני, מילים (שהצלחתי לקלוט) טוריות, הפקה...
. בכל אופן, לא מדהים ולא מזוויע. נשמע כמו שיר שלא נכנס לסקרלט ב2002.

rfranko

New member
אבל איך אני שומעת אותו (מאותגרת טכנולוגית)

נפתח לי אתר עם המילים איך שומעים את השיר אההההההההההההה

rfranko

New member
אוקי שמעתי...

הוא נשמע מוּכר משהו... יפה למדי ובכלל לא רע אך אם לא צעקו עלי במשרד לסגור את זה - זה אומר דרשני...

gil483

New member
אהבתי.

לחן סקרלטי, עיבוד שנע בין סקרלט ל-ADP... עושה תיאבון לעוד

Gremshnit

New member
אמנם לא הכי טוב שלה, אך זה לא מנע ממני להאזין

לו יותר מ-10 פעמים ברציפות!!! שיר ממכר ומעניין, למרות שלהיט גדול הוא לא יהיה. הבתים ארוכים מדי. בכל אופן, פזמון קטלני. וולקאם טו אינגלנדדדדד. אני חייב לציין שהדבר הראשון שעלה לי לראש כשהאזנתי לשיר היה ונוס --> קונצרטינה. זה נשמע כמו האח הבוגר של קונצרטינה. ולמרות שהשיר בהחלט יפה, אני מקווה שלא כל האלבום יהיה בקו הזה. נו, אבל זו טורי, היא כל כך מגוונת שקשה להתאכזב.

rfranko

New member
זהו! קונצרטינה, וקצת גלורי וחוארז (התופים)

חרשתי עליו קלות היום והוא די מדבק בפזמון הוא נראה לי אכן ממשיך את האלבומים האחרונים אבל יש בו משהו שמזכיר לי מאד את אתיאן Etienne

avivs

New member
אני מחבב את הפזמון,

אבל הבעיה היא שהוא לא כל כך מתאים לשאר השיר. כמעט כאילו לקחו אותו משיר אחר ושמו אותו בשיר הזה. בינתיים שידרו שוב את FIRE ON YOURE PLAIN ושוב אף אחד לא הספיק להקליט אותו. אבל מי ששמע אמר שהוא שקט יחסית. בכל מקרה, מחר ההופעה החיה, כך שאנחנו אמורים לשמוע עוד כמה שירים חדשים.

avivs

New member
גם פרז הילטון מפרגן....

http://perezhilton.com/2009-03-18-new-tori#respond

Applebite

New member
../images/Emo12.gif

אני שומעת את השיר... ההתחלה ממש ממש מבטיחה! וכל הבית הראשון ממש סבבה ומיוחד ולא צפוי, שזה אחלה. הוא אפילו מוזר-לישס כזה
(הבעיה היחידה היא השירה שלה שהשתנתה קצת ועכשיו יש לה הגייה מעין ילדותית ומעוגלת כזאת, אבל ניחא, אני מנסה להתרגל) ואז מגיע הפזמון והורס הכול!!!! כמה בנאלי, כמה BK-ADP וכמה משעמם ולא טורי. הוא לא רע, אבל הוא לא תואם את הבתים. התחלת מגניב, קצת אלקטרוני, מיוחד וטורי-י, תמשיכי! הגיטרה החשמלית הזאת כל כך מיותרת. מדהים ששומעים אותה פי אלף יותר מאשר את הפסנתר של טורי. נא לא לסקול על הביקורת הנוקבת, בסך הכול שיר נחמד

Gremshnit

New member
בפורום זה הגיוני יותר אם יסקלו אותך על פרגון

למה יש כאן כמה דד-אינסיידים ובעלי לב של קרח
לכו לשמוע ביקיפר!

למעלה