האתר האוסטרלי

האתר האוסטרלי

אחרי הפסקה ממושכת כולל העדרות משוטטות בפורום ביקשתי להתעדכן באתר האוסטרלי ולאכזבתי מצאתיו סגור כולל הערה שמתיחסת לירון מישר. מישהו מוכן להסביר (אני מתאר לעצמי שהנושא נידון בהרחבה בפורום, אז אולי תזכורת למי שלא עקב)

תקציר:

1. הוגשה תביעה נגד האתר לגבי הסרטון "צל מדבר" ששיך לירון מישר. 2. חברת אפל, בעלת השרת, חסמה את האתר בצורה גורפת. 3. לאחר תכתובת ולחץ מהשטח, ירון ולס החליטו לנסות לפתור ת'בעיה ע"י תקשורת ישירה. 4. הצפיה של רובנו שהבעיות יפתרו והאתר יעלה בקרוב.... ממתינים.

מיכלוש.אני חושב שזה בגלל שפוגע

במכירות הריקודים של ירון מישר גדי ועוד שמשלמים תמלוגים. הם רוצים להתפרנס. לכן,לי לא נראה בשום אופן שהאתר האוסטלי יפתח, בטח לא בשנים הקרובות.

הכל דבש5

New member
כל הסיפור הוא אך ורק בגלל...

האתר האוסטרלי, אשר פעל תוך התעלמות טוטאלית מחוק זכויות היוצרים.

../images/Emo204.gif רק שלא ברור למה זה צריך ...

להטריד דווקא את ירון....
כך שנשארנו עם "צל מדבר"...

פרפרית.זה מטריד בעיקר את ירון כי

ירון הוא היחיד שיש לו חנות לריקודי עם, הוא משלם תגמולים ,שכירות ומיסים על העבודה שלו. האתר האוסטרלי הפיראטי,פוגע בפרנסה שלו, על זה אין ויכוח. אני גם לא בטוח שהרעיון הזה ,בא מירון מישר עצמו, אני מניח שאולי אנשים אחרים לחצו עליו לעשות את הצעד הזה , או שהסיתו אותו, בכדי שגם הם ירויחו מסגירת האתר האוסטרלי לריקודי עם

הכל דבש5

New member
טוב... אני כתבתי בכלליות על...

הצורה הפיראטית שבה פעל אתר הקנגורו. ואיפה שושנה?? שושנה יקרה, כאן אפשר לומר - "דין פרוטה כדין מאה".

יש גנבים שפרצו למאות בתים,המשטרה

יודעת שהם הגנבים, אבל אין לה מספיק ראיות מדוייקות בבית המשפט, כי תוך כדי המרדף אחרי הגנב, הגנב הוריד את החולצה האדומה ונשאר עם הירוקה שמתחתיה, לכן כנראה שלא הוא הגנב,כי הגנב היה בחולצה אדומה ולא ירוקה. מספיק ראיה אחת חותכת ומדוייקת בבית המשפט בכדי להרשיע גנב.

הכל דבש,מספיק שירון מישר תפס את

האתר האוסטרלי בעבירה אחת שהם עשו. העברה האחת היא כמובן ,שגנבו ממנו רק ריקוד אחד ,"צל מדבר". ריקוד אחד והוכחה אחת טובה ואמינה בבית משפט, ומספיק להאשים את האתר האוסטרלי בעבירה כך גם תופסים את הגנבים שמתחמקים מאשמה בבית המשפט בכל מיני תחבולות שהם מומחים בהם, אבל הפתגם אומר ,סוף גנב לתליה, ובאמת הפעם כמו הגנבים המתחמקים מעונש בכל מיני תחבולות, כמו החלפת צבע חולצה בכמה שניות שהשוטר מאבד מגע ראיה עם הגנב בשניות שהוא זורק מעליו את החולצה העליונה האדומה ונשאר בירוקה שמתחתיה.יוצא מזה בבית המשפט שאולי לא הוא הגנב,כי הגנב היה בחולצה אדומה כשברח וכשנתפס הוא היה בחולצה ירוקה,הוא יכול לטעון שהוא היה סתם עובר אורח והוא לא גנב. אם הגנב היה נתפס מהר עם החולצה האדומה,אז הוא היה יוצא אשם בבית המשפט ,כי הוא הגנב האמיתי. כך נתפס גם האתר האוסטרלי על עבירה שלא יכל להתחמק ממנה, לכן האתר נסגר.

הכל דבש5

New member
../images/Emo45.gif התבלבלתי קצת עם

החולצות הירוקות והאדומות... אז הקנגורו לא הספיק להחליף חולצה...

rak dan

New member
י.מישר ושו"ת כמה זה יעלה לי בסוף ?

הקדמה בעיתית. ירון ידידי, העמדת אותי במצב בעיתי מפאת כבודך והערכתי הרבה והכנה למפעלותיך למען הפצת תרבות ריקודי העם בארץ ובעולם, על כן קשים עלי הדברים הנכתבים אליך. לחם ושעשועים. המשואה לדיון בריקודי-עם היא בעיתית לשנינו, בשבילך ירון זה הלחם, בשבילי זה רק השעשועים. כל זמן שבאמת היה מדובר בלחם הויכוחים בנינו נותרו ברמה העקרוטית עוד היתי משועשע. אבל כשמצטברים אצלי סימנים, שיש כאלה שאולי רוצים למרוח על הפרנסה והפרוסה שכבה של חמאה, ולא סתם שכבה אלא עבה, כזאת שלא תותיר הרבה גם לאחרים, שבנתיים אינם קימים. אבל לכל סדר חדש יש תג מחיר ומי שמשלם אותו בד"כ, הוא המשתמש הסופי הצגת המציאות על ידך, כשוק פתוח לתחרות חופשית היא לעג לרש, אחרי שתשתלטו בצורה מתוחכמת על כל התחום אתה ושותפיך הבכירים. אין להכחיש שעשיתם זאת ביושר, בעבודה קשה בהשקעה במשך שנים רבות, אבל במציאות ובבלעדיות שלכם שיצרתם כיום, מי בכלל יוכל עליכם השותי"ם. תכנית עיסקית איסטרטגית. אולי בתמימותי קיבלתי את דבריך כפשוטם שאתה הוא קורבן הנסיבות. כעת אני מתעורר לגלות לפתע תכנית עיסקית איסטרטגית, שתוכננה ונהגתה לפרטיה מראש במשך תקופה ארוכה, והחלה בשילוב זרועות אינטרסנטיות של שותפיה להשגת מטרותיה. כשאני משחזר את ההתנהלות וחילופי המסרים בפורום בשנה האחרונה ניתן לסמן את השלבים. א. הודעה בפורום שלא יהיה יותר פירסום לאתרים המפיצים הקלטות לא חוקיות, קרי האתר האוסטרלי, האם בכלל קיים אתר אחר ? ב. הורדת אפשרות של קישורים מהפורום לאתר האוסטרלי. ג. פירסום בפורום תפוז על אתר חדש "במחול" להורדת ריקודים בתשלום. ד. הכחשה גורפת שלך ירון, על קשר אפשרי שלך לאתר החדש, פרט לאספקת התכנים. ה. פירסומת בפורום במסווה דיווח שוטף, על הצלחת האתר החדש "במחול". ו. הורדת האתר האוסטרלי מהרשת, כתוצאה מפעילותך היזומה, אינך חייב לנו דיווח ושתקת, אך בסופו של יום, העובדות נחשפו לעין כל על ידי אחרים, יכולת לצאת צדיק. ז. הודעה על התארגנות לקביעת וכפיית סדר עולמי חדש, עולמי ! לפי הגדרתכם שלכם. ח. עכשיו מתגלה שכבר בתחילת אוגוסט הצעתם להחתים את יוצריי הריקודים על טופס מחוייבות לאתר "מחול" מחויבות כובלת ובלעדית. ומי החתום על ההצעה השותף ומנהל התוכן י.מישר. ט. ירון ידידי בוא תחסוך לנו את ההפתעות ותפרט לנו מראש את השלבים הבאים המתוכננים לנו על ידכם בתכנית ההשתלטות הבלתי עוינת שלכם על התחום. י. הגענו לשורה התחתונה. ירון תעזוב אותך מהסוכנות, מדיסקונט, משרד החינוך וכל התמיכות והשטויות, וגם את אקו"ם, הפדרציה וכל החוקים למינהם, מכל הדאגה הנמרצת שלכם לסדר בברדק ולכיסכם, את רק דן מענין רק דבר אחד, כמה זה יעלה לו בכניסה להרקדות בסוף. נ.ב. ירון ידידי הדברים שנכתבו אינם באים לפגוע ולהעליב, זוהי הסתכלות סוביקטיבית לחלוטין וסיכום מנקודת מבטי שלי על המצב. אשמח מאוד אם תגובתך במידה ותבוא תהיה שקולה ולא מתלהמת.

אליק 31

New member
סקירה מעניינת של רק דן, אני מעוניין

לקרוא כאן תגובות נוספות של יודעי דבר בתחום הזה.

שומרת חוק למופת..

אני מבין שנושאים עקרוניים ואף חוקיים כמו "מונופולין" "הסדר כובל" "מניעת תחרות", כפי שעולים לכאורה (בינתיים בהחלט רק לכאורה) מדבריו של הרק-דן אינם מעניינים אותך כלל, דובשנית יקרה, אלא רק "הפצה פיראטית" כדבריך. הייתי אומר שיש כאן סלקטיביות כלשהי בדאגה שלך לשמירת החוק. ( אגב, אם אינך יודעת את החוק כדבריך, מדוע את ממהרת לקבוע מהי "הפצה פיראטית" ?)

למעלה