האשמה כולה של הימין רק הם אשמים

אבו-דני

New member
האשמה כולה של הימין רק הם אשמים

בהווצרות הפשיזם השמאלני.. הגמוניה של השמאל בכל פורום אפשרי... מדוע אין יוצרים ועיתונאים שיוצאים מבית המדרש לעיתונות בבר אילן? מדוע הבמה כולה מונחת לפני השמאל שעושה בה כאילו היא בבעלותו מדוע גלי צה´ל אינו נכבש על ידי הימין הנאור מהשמאל החשוך הפשיסטי והנבער? מדוע אנו באים בטענות כלום אנחנו איננו אשמים שתפוז כולה על טהרת השמאל? כלום אין אנו אשמים שאין אף פורום של הימין השפוי? ישנם מספר רב של יוצרים מן הימין שחוסכים קולמוסם מן ההמונים התתנו דעתכם למצבנו העגום שישפיע בעתיד על הגמונית השמאל העלוב? שלכם האבו... שראה את האימרה "לך תקשורת לך שלטון" וקנה אותה בשתי ידיו

קילו

New member
אתה צודק אבו

איך אני מקנא באנשי הימין! איך הם תמיד מצליחים למצוא דרך להרגיש מקופחים ובתחושה שכולם נגדם. אין פלא, שהרי תחושת הניצחון היא הרבה יותר גדולה כשאתה מרגיש מקופח. ימני יקר, תפסיק להתבכיין על האמצעים תלחם על דעתך מבלי להאשים אחרים. תפסיק להרגיש מקופח ודפוק, זה בידיוק מה שמנהיגך רוצים שתרגיש, שאתה נלחם באליטות השמאלניות, בתקשורת הבוגדנית בקיבוצים גונבי האדמות.. די! תגבש עמדה על החיים ללא תלות בתחושת המצור.מעבר לכך תחושתיך שגויות: התקשורת מגוייסת!! מגוייסת למאבק שאנו נמצאים בו, רוחצת את ידי הפוליטיקאים, לא חוקרת לעומק פעולות צה´´ל, מקבלת את הדברים כמו שהם, עוצמת עיניים, מראה מראות מזוויעים מהפיגועים כדי לעשות פרופוגנדה לטובת מאבק ישראל הכובשת. אז רד מהעץ של אחרים ותתחיל להצמיח עצים משלך. לך תדע איזה פירות ייצאו לך.

אבו-דני

New member
מר קילו היקר כלום המחיקות של ידידך

מהשמאל הנבער..לא גרם לך לצאת מעורך? הן אתה כאן ורואות עינייך את שמנהל הפורום בעצם מחיקותיו מרשה למחוק רק את הימין ואת כל הודעותיו... אבל לבטח תמצא צידוק לכל עוולה ודבר שכן חירות הביטוי היא פריוולגיה רק של השמאל היקר כלום אינך מבין שפגיעה בחירות הביטוי היא פגיעה גם בך? הגם שהנמחק הינו איש ימין נשוא נפשך

אתה סתם קשקשן ....אבו-ענטר!

כבר אמרתי לך שאין אחד אשר מחקו לו יותר הודעות ממה שמחקו לי - אבל אני לא עושה מזה "קריירה"!

קילו

New member
אין לי ידידים

זה משחברה שלי אמרה לי פעם עד שתפסתי אותה עם מישהו אחר. מעבר לכך: אני לא שונא אף איש ימין, לפחות לא את שומרי החוק שבהם. אני מסכים לחלוטין שפגיעה בחופש הביטוי היא פגיעה בעיקר בדעותיו של המיעוט ואי סבלנות וסובלנות של האחר וזה הרי היסוד העיקרי של הדמוקרטיה(ולא הרוב קובע). אבל, תזכיר לי לשניה, מיהו המיעוט במדינה. השמאל או הימין? מי בשילטון? מי קובע מדיניות? תתחיל לדבר על עמדות מדיניות, חזון לעתיד ולא לנפנף בחופש הביטוי ותחושת הקיפוח.

חיננית

New member
ואולי--- ידידי האבו-דני המכובד ../images/Emo35.gif

ההגמוניה בגלל הכשרוןבשמאל? ההגמוניה בגלל הרוח הליברלית של השמאל והיצירתיות? איפה עליבות ושמאל הולכים יחד, בחייך? רב הציירים התסריטאים הבמאים ואנשי הרוח שמאלנים !!! זה לא שאמרו אי פעם למישהוא-אדוני אתה ימני !אל תכתב הגות! אל תכתוב ספר!..או לא נפרסמו..ויש כמה מתי מעט אחדים שיודעים לכתב בימין. זה בגלל שהרבה מאנשי הימין אינם יצירתיים. ואני כאן די בסטיגמות מה לעשות -אבל זה מה יש!! (עם כל הכבוד לך ולדרך כתיבתך היצירתית אסלית במיוחד,למרות שאתה אחי איש ימיםן פר אקסלאנס.). כי רב אנשי הימין די מסורתיים לטוב ולרע , ושבויים בקונספציות שמרניות או בתנך או בהלכה. יש להם נטיה להתלהמות מסוימת -ראה כמה מחבריך חברי כאן בפורום ולכן אין פורום של ימין שפוי-אולי תציע אתה ? על פורום אבודני..אני מוכנה להמליץ על כישוריך..

אבו-דני

New member
חיננית אני יודע בתוך נפשי שאת רק

דמוקרטית אמיתית..ברם על מה יצא קיצפי על שום עמדות שונות של השמאל? רק על הסכנה של הדמוקרטיה השברירית שלנו הסכנה איננה מהימין חסר המקרופון הסכנה מהחצנות של השמאל שההגמוניה שלו מעלה בי הרהור שמה נחזה במצב מסוכן של לקיחת השלטון או אולי מרד על שום אי הוצאת קיטור... את רואה את הניצנים של הפשיזם מבית היוצר של שרוף כלום אינך מודאגת שסתימת פיות של הימין תביא למאבק גלוי על חירות הביטוי כלום אינך מבינה שלו המסד של הדמוקרטיה משתעלם אין ולא תהיה לנו כל צידוק לקיום? חבל כל כך חבל שמישהוא מוצא צידוק לפשיזם ...סתימת פיות של שמאל וכל זאת בגלל זהות מחנה ונאמנות עיוורת במחיר עצום

אבו-דני

New member
חיננית מדוע זנחת את הפורום ונתת

לשמאל הקיצוני את הבמה כלום אין לשמאל השפוי מה לאמר? הכלו כל דעות נורמליות של הנאורות והאחווה השמאלנית?

nightbird

New member
היא צודקת...

באמת יש הרבה אמנים, סופרים ואנשי רוח בשמאל. זה לא מפתיע, כי השמאל תמיד היה טוב ברוח. הרבה רוח. לעומת זאת בקרב בעלי מקצועות חופשיים - כלומר אלה שנמצאים עם שתי הרגליים על הקרקע - יש רוב ברור לימין. הם לא כותבים שירים רגישים אבל יודעים להתמקח עם סוחר שטיחים בשעת הצורך. מה לעשות, בפוליטיקה זה יותר חשוב.

דייוי

New member
מהו ימין , לעזאזל! ../images/Emo31.gif ../images/Emo36.gif ../images/Emo36.gif

נסכם מהו "ימין": לאומנות{שנאת עמים אחרים} קידוש המטרות המשותפות והקרבת האושר והרווחה של היחיד על מזבח העם [והדת...] הקרבת ההווה למען חלום וירטואלי של העתיד, התייחסות אחידה אל כ ו ל ם, כולם חייבים לחשוב,לעשות,להתנהג,לדבר כמוהם. ומי שלא - הוא בוגד עלוב נפש ודמו בראשו.ירושלים היא נושא אידיאלי בשביל המפלצות הללו, בומבה של נושא שעליו אי אפשר להתפשר... ביי ביי.
|פרח

שרוף

New member
ואת קוראת לעצמך שמאל שפוי?

את פשוט גזענית. יש המון יוצרים ימנים סופרים ומשוררים גם היום וגם בעבר. ואת אם אינני טועה את מורה ואם בישראל? ישמרני אלוהים.

אבו-דני

New member
שרוף הייתי בולע את לשוני ובלבד לא

לאמר דברי הבל כאלו..היכן ראית את חיננית מוציאה ולו הגה גזעני? היכן ראית את חיננית מביעה אפילו ברמז דברי שיטנה כנגד בר פלוגתא טול קורה מבין עינייך ויפה שעה אחת קודם

אבו-דני

New member
הלוואי שהשמאל כאן היה שפוי כמו

הנשים כאן כמו פאנק חיננית ועדיין לא מכיר את כל השאר.... לו זו היתה דמות השמאל מצבנו היה נשכר...

אבו-דני

New member
מר קילו ידידי המלומד האם עדיין כאן

תן סימן... אם הינך כאן ועכשו ארים מיד את הכפפה .. והעלה את הודעתי מתהום הנשיה מהיכן שהפשיסט ידידך ניסה למוחקה... כלום אוותר על התענוג הטמון באתגר של דיון איתך?

אבו-דני

New member
השאלות שאשאל אותך יעסקו בכיבוש

הכיבוש הינו לב העיניין שמעסיק את חבריך יען רואים בו אם כל חטאת.. וכבא אתן לך מובאות בעיניין

למעלה