האשכנזים החדשים.!!!

gadifi

New member
האשכנזים החדשים.!!!

שלום בעקבות המאמר בעיתון מעריב של רותי רוסו . אני מחפש פרום קהילה או אחר בנושא האשכנזים החדשים. בתודה מראש.

שארעלע

New member
מי הם האשכנזים החדשים , כאלה ש...

עברו התאשכנזות כהלכה ? בני אמהות, אשכנזיות ? ואולי גם כאלה שהסבא נשא אשה , יהודיה אני לצערי לא שייכת לקטגוריה כי אני אשכנזיה , יֵשָנַה

ה מ ש י ח

New member
נכון שהבטחתי 3 חודשים

אבל הנה אני כאן עכשיו. |מחיאות כפיים סוערות|
נכון שהתגעגעתם?

חלמתי שהמשיח בפתח

ומשום מה והיה שנות ה-60 ופתאום ראיתי אוטובוס מודרני וחשבתי לעצמי: מה הוא עושה בשנות ה-60 ו... ההמשך לא חשוב
מה את עושה בחלומות שלי, הא?

ה מ ש י ח

New member
וואו, אתה הבן אדם השלישי היום שאמר

לי שהוא חלם עלי!!!!! מה קורה פה?!?!?! חוצמזה, בלי קשר לשום דבר, נזכרתי שאני יותר לבנה ממך וזה נורא הצחיק אותי כי המוצא שלי מזרחי ואתה אשכנזי טהור ואני עדיין יותר בהירה. לא יודעת למה נזכרתי בזה עכשיו.. שוין.. פתחתי בלוג.

התבלבלת, שוועסטערל

אשכזניות אינה מוצא אלא תכונות אופי! אני אשכנזי ואת... השד יודע מה.

ה מ ש י ח

New member
אתה זה שהתבלבלת..

אשכנזיות אינה אופי, פולניות זה אופי. אמא של חברה שלי תימנייה שחומה, שוורצע חייה כמו שאומרים, ולא הייתי אומרת עליה שהיא אשכנזית אלא פולניה.

אופס, זה טאבו! לא מדברים על פולניות

בפורום הקדוש הזה. הן מטעמי צניעות והן מטעמי בריאות. את רוצה שתפרוץ כאן מלחמת דת עקובה מדם? שוואַרצע חיה!

ה מ ש י ח

New member
לא סיכמנו שאתה יותר כהה ממני?

חוצמזה, יקומו לתחיה.. המשיח כאן. פולניות או לא להיות? כנראה שלא להיות..

שווארצע חיה זה כמובן, שוב, אופי!

משיחקע, האם שמת לב שפורום יידיש הוא הפורום היחיד בו ההודעות שמדברות ועוסקות בעברית הן "אתנחתה קומית".

ה מ ש י ח

New member
אז אני אשאר בהגדרה של "השד יודע מה"

אם לא איכפת לך.. אתנחתא קומית? הווו!

אבל מי נגד מי?

אז ככה: אני רוצה מלחמה של הכל בכל. הפולנים יטענו שהליטאים מתנשאים. הליטאים מצידם יענו שהפולנים טיפשים. הרוסים יעמדו בצד ויתאבו את שניהם. ה"שוואַרצע חיות" יזרקו אבנים. הפורום ישקוק חיים. המשיח, את מוכנה?

שארעלע

New member
מי אמר שהפולנים טפשים ... ../images/Emo3.gif

הם הרי אמרו שהליטאים מתנשאים
אז, מי יעשה את העבודה טוב יותר טוב מאשר עשו הם עצמם

למעלה