הארי טרומן

thetruth48

New member
הארי טרומן

הארי טרומן נחשב לאחד המנהיגים האמיצים בכל הזמנים. הארי טרומן הבין לאחר סיום המלחמה עם הגרמנים במלחמת העולם השניה כי רק משבר גדול יכול להביא את המלחהמ לסיומה ואת ההרג של החיילים האמריקאים. היתה זו תקופה של אנארכיה בעולם. הארי טרומן הטיל 2 פצצות אטום שגרמו למות 400000 אנשים חפים מפשע. לימים נשאל אם היה שלם עם ההחלטה על הפצצה והוא ענה כן עד סוף ימי חייו. תשובתו היתה פשוטה: ידעתי שמות 400 אלף יפנים חפים מפשע ימנע מות 400 אלף חיילים אמריקאים. שבוע לאחר הטלת הפצצה נכנעו היפנים. אגב שנים לא רבות אחרי כבר יחסי המדינות היו תקינות.

sanlee

New member
מה קרה השתגעתם ?היכן כושר העמידה!

יש להכות בפלסטינאים ללא הפסקה . אבל הכל בשכל. סוף מעשה במחשבה תחילה, את זה אומרים בכל ערב שבת וגם היום. לא שהפכתי לצימחוני צריך לזכור שאנו לא במצב של סכנה קיומית. אומנם הטרור פוגע קשה, והתמודדות איתו הוא בתיחכום ותעוזה, ועמידה נחושה, שלא יגיעו להשגים פוליטים שזו אחת מהמטרות החשובות עבורם.

thetruth48

New member
מה זה קשור?

לפעמים צריך לתת חזקה שיקרה משהו לפעמים עדיף להגיע לקומה האחרונה מאשר לעלות מדרגה מדרגה

resh0

New member
כשמדובר בחיי-אדם, הכל שונה.

לעיתים מתחייב לערוך חישוב קר ולקבל את ההחלטה שתביא לפחות קורבנות. היה ויתברר כי מכה חזקה בעורף האויב, תביא לפחות קורבנות מאשר לחימה מתמשכת, אין להסס ולבצע זאת. במיוחד כאשר ההיסטוריה מאשרת שאכן כך.

לדעתי-יש להפציץ בעזה

כל מה שמזוהה עם עראפת עד שיעלה שוב על אונית מעפילים לכיוון תוניס מרק.

resh0

New member
מי אני שאתנגד?

כל מולקולת אוויר שה``אדם`` הזה נושם, מיותרת.

google1

New member
טעות

טעות לגעת באיש החצי מת הזה. פעם אחת רבין כבר הוציא אותו מהקבר. הוא בכל מקרה ימות כמו כלב תוך כמה שנים. למה להפוך אותו לקדוש

resh0

New member
הריגתו תביא למאבק ירושה.

מאבק אלים כמיטב מסורת יצר האלימות הפלשתיני. אז נוכל לתקן את כל השגיאות שעשינו באוסלו.

resh0

New member
אין סיכוי!

סביב מי יתלכדו?? מדובר בשלטון חמולאי והרבה כסף והשפעה. זאת בדיוק הבטן הרכה שלהם ושם עלינו לפעול.

שרוף

New member
לא צריך להרוג אותו

צריך לסלק אותו ולחסל את דאחלן הטירוריסט ברגוטי,רג`וב ואחמד יאסין. פעולה משולבת שכזו תביא מיד להורדת הטירור עד למינימום. יש לאתר ממשיכים פוטנציאלים ולחסלם מיד ללא שהיות. במקביל לאתר מנהיגים שפויים אצל ערביי השטחים ולהכנס איתם מיד למשא ומתן על הקמת אוטונומיה פלשתינית בחסות ירדן כולל ניוד ערביי ישראל לאותה אוטונומיה.כל הסדר חייב לכלול הוצאת ערביי ישראל מתחומי הקו הירוק והחזרת גושי התנחלויות בעייתיות לתחומי הקו הירוק.

אלוני.

New member
להזכירך

שגם לטוניס הגיעו כוחות צה``ל וגם מטוניס יצאו פיגועים הטעות הגדולה ביותר שלנו תהיה לנסות ליצור אוייב/מטרה אישית.

שרוף

New member
אני לא מסכים איתך אלוני.

אנחנו לא יצרנו את עראפת אנחנו הבאנו אותו לפה אחרי שהיה גמור בעקבות תמיכתו בסאדם חוסיין במלחמת המפרץ אף מדינה ערבית לא לקחה אותו ברצינות. הוא היה שקוע בתוך המים שניה לפני הטביעה. אנחנו הוצאנו אותו מהמים הבאנו אותו לפה יצרנו לו מעמד בינלאומי חדש פרס נובל, הכרה אצל הגרינגוס ואירופה וראה איך הוא גמל לנו? טירור טירור טירור.זה מה שהמפלצת הזאת יודעת לעשות. אנחנו הרמנו אותו מעפר והחובה שלנו להחזיר אותו לשם. זאת טעות לחשוב שאנחנו יוצרים את האוייבים שלנו האמן לי הם מייצרים את עצמם.אנחנו צריכים לדאוג לחסל אותם באשר הם. הגיע הזמן לצאת מארון אוסלו המזוייף ולהתחיל לעבוד. הפעולה הראשונה שצריך לעשות זה לסלק את השמאל מהשלטון(לבצע את רצון העם) להפשיל שרוולים(מע` הסברה)ולנקות את השטח מהזוהמה הטירוריסטית.

אבו-דני

New member
שרוף, חייב אני לאמר מסכים עם..

שרוף ידידי, חייב אני לאמר שמסכים אני עם כל מלה..אך... רק בפסקה הראשונה. אכן המפלצת הזו הינה יציר כפינו. לגבי השניה: אשרינו שאינך ליד ההגה......

google1

New member
אני בוחר רמאללה

משאני ילד מבלבלת אותי העיר הזו עם רמלה. היא קרובה לירושלים ולכם יהיה אפשר להגדיל את פאתי העיר. גם עשיתי טירונות ליד שם בבית אל והעיר הזו מסריחה. יש עוד הצעות?

resh0

New member
רק חיזוקים.

שם יושבים העשירים יחסית ושם ביצעו את הלינץ`!!! אכן מדובר במקום שיעורר הרבה הדים ויביא את ההנהגה הפלשתינית למצב בו תבין כי האופציה הצבאית מצדם כבר לא רלוונטית.

למעלה