הארי באנגלית

Asafpotter

New member
מה שאת יכולה לעשות....

זה לחשוב על דברים שאי אפשר לאכול.... והכאב יעבור.... או שתנסי לחתוך את האוויר אם הקבויות האלה....

Nagini Potter

New member
רעיון טוב.... ^^

טוב, קודם כל - גם ככה אני לא חושבת על אוכל, כי זה עושה לי בחילה, לא ידוע למה. דבר שני, הגעתי למסקנה: כל מי שאומר לכם ש"היה אפשר לחתוך את האוויר בכפית" אל תאמינו לו! הוא משקר! לקחתי את עצתו של אסף וניסיתי לחתוך את האוויר עם הקוביות, וגיליתי סקופ מרעיש: אי אפשר לחתוך את האוויר!!
*ושאר פיות פעורים בתדהמה* אכן כן! ובלי קשר לשום דבר, אני מביאה לכם משהו חביב שמישהו שלח לי באיי סי קיו... Nagini Potter

חחחחחחח

הקטע גדול! ^-^ ובקשר לטבעות...מה עושים כדי שלא יכאב...הנה כמה דברים שעזרו לי: 1) פותחים את מערכת הסטראו/רדיו/כל ערוץ מוזיקה בטלוויזיה ושרים את השירים שם בצרחות. 2) מקללים את כל מי שרואים. 3)לוקחים כדור ומקפיצים אותו כמה שיותר חזק על הרצפה. 4) נתקעים באינטרא-ננט לשעות. 5) מתמתחים ותוך כדי צורחים. זה מה שעוזר לי...המ...את יכולה לנסות... -ליאת-

S.Riddle

New member
אכן...

אך כפי שלימדו אותנו בשיעורי דיקדוק באנגלית, את ה-k לא הוגים, בדיוק כמו knight וכל ה*** הזה....

Solinari

New member
איזה מגניב!

1- יש לך ספר ע פרק על הארי פוטר? איזה כיף!!!!! אני כבר מחכה לעלות לכיתה ט....בהנחה שבית הספר הקמצן שלי ידאג לספרים חדשים.... 2- פופי-אני בטוח שיצא לך ממש ממש מגניב, וכל הכבוד על הרעיון ועל הרצון וההשקעה...הרבה יותר שווה מלקנות את כל המחברות והיומנים והשטויות שמוכרים בחנויות...

Meijen Shaggy

New member
אני כל כך מקנא בךךךך!

תמיד רציתי שהארי פוטר ישתלב איכשהו עם תוכנית הלימודים שלי... סופסוף משהו שאני טוב בו! אבל לשוא... פעם אחת, באיזה שיעור ספרות מצחין, המורה שלפה מהתיק את "הארי פוטר ואבן החכמים", ורצתה להקריא לנו את הפרק הראשון, כדי להדגים את כל התיאורים והבלה בלה... הלב שלי זינק, אבל שוב - לשוא. הכיתה המופרעת שלי לא סתמה ת´פה ולא נתנה לה להקריא משפט!
אני כל כך מקווה שבשנה הבאה יהיה גם לי בספר אנגלית פרק על הארי, אבל מה שמוזר זה שקיבלנו רשימת ספרים לתיכון -- בלי הספרים באנגלית... סטריינג´... טוב, זה כנראה בגלל שהם לא יודעים מי יתקבל לדוברי אנגלית ומי לא... מה שמזכיר לי -- ביום שישי יש לי בחינות לאינגליש ספיקרס, וויש מי לאק!
Meijen Shaggy

Solinari

New member
למה?...

למה רק בבצפר העלוב שלי אין שיעור לדוברי אנגלית והרמה שואפת לאפס והמורה שלנו מטומטמת?-למה? או שיכול להיות שבמקום מה שלנו קוראים "הקבצות" (א ו-ב, ותתי הקבצות) לכם יש דוברי אנגלית וUN דוברי אנגלית?

כמו שג´קר אמרה-

למישהו/י בצ´אט שהתלוננה על זה שה"פ לא נמצא בתכנית הלימודים שלהם- {בעיוות נוראי...חיחי...דונט בליים מי!} שבמקום ללמוד ה"פ בבצפר, תקראו את זה ביבית-איך שצריךף לקרא ספרים בלה בלה... למרות שללמוד על ה"פ בשיעור ספרות יכול להיותץ נחמד...המ...לנתח את הרבדים העמוקים של הסיפור... -ליאת-

קודם כל-בהצלחה!

גם אני אשנה כנראה אנסה להתקבל לדוברי אנגלית, אבל לא משנה... מה שרציתי להגיד זה-נכון מאחורי שלושת הספרים הראשונים באנגלית יש ביקורות
אז אם אני לא טועה מאחורי הספר השלישי כתוב שפרק אחד מהספר יכול להשתיק את הרועשות שבכיתות, כנראה שזה לא נכון... s@me @ne

מה זה?!

אצל כולכם יש דוברי אנגלית?! רק אצלי בבצפר הדפוק אין?! טוב, אין יותר מידי דדוברי-אנגלית והכל...המ...מעצבן...בכל מקרה, בדקתי את הספר שנלמד בשיעור ספרות שנה הבאה ואין סיפור פנטזיה או מדב אחד! אחדדד! -ליאת-

P. Patil

New member
אצלי גם אין!

כמה חבל! אבל אני בעצמי לא דוברת אנגלית אבל אני טובה בזה ואני ממש אוהבת את זה. וגם, משהו שאני חושבת שכולכם מסכימים איתו: כל בתי הספר דפוקים! ובכיתה שאהיה בה (השנה משנים את התלמידים בכיתות לפי הרמה) אני מקווה שנגיע מהר לפרק הזה, כי לפי מה שידוע לי, אף לא אחד לא קרא את הספר הזה! כפי שכבר ציינתי פעם- אין עם מי להעביר חוויות! ואני רק מקווה שזה יניע אותם לקרוא את זה, אבל אני ממש לא בטוחה... ואולי אפילו אתנדב להקריא את זה! זה יכול להיות טוב...

S.tal

New member
אצלי יש...

אצלי יש דוברי אנגלית, אבל יש שם רק כמה ילדים... ואם אני לא טועה, בביצפר שלי, רק מי שבא ממשפחה שדוברת אנגלית בבית מורשה להיות שם! ואפילו אם יש מישהו שטוב באנגלית, שבא ממשפחה דוברת עברית הוא לא מתקבל! חוצפה! מעצבנים שכמותם...

דובי[בת]

New member
גם אצלי

גם אצלי יש דוברי אנגלית ודוברי אנגלית עושים 7 יחדות אנגלית אני יודעת כי אני דוברת אנגלית

בבית החדש(שהוא כבר לא כל כך חדש)

יש דוברי אנגלית. אבל בביצפר הישן היה רק בכיתה ד´ ו-ה´, אבל בכיתה ו´ בגלל שלא היו דוברי אנגלית אמיתים הביצפר החליט לבטל דוברי אנגלית, למרות שאני וחבר שלי ממש מתאימים לדוברי אנגלית... s@me @ne

בבית החדש(שהוא כבר לא כל כך חדש)

יש דוברי אנגלית. אבל בביצפר הישן היה רק בכיתה ד´ ו-ה´, אבל בכיתה ו´ בגלל שלא היו דוברי אנגלית אמיתים הביצפר החליט לבטל דוברי אנגלית, למרות שאני וחבר שלי ממש מתאימים לדוברי אנגלית... s@me @ne

למעלה