הארי באנגלית

P. Patil

New member
הארי באנגלית

לא תאמינו, אבל בספר האנגלית שלי Fast Forward יש פרק על, בטח כבר הבנתם, הארי פוטר!!! כמובן שכבר קראתי אותו ונהנתי בעיקר מקטע הקווידיץ´ שהוסיפו נגד סלית´רין (אין - כמו - גריפינדור!) ועל השאלות ששאלו שם עליו, אפשר לומר שהן נועדו בעיקר לכאלה שלא קראו את הספר, עניתי תוך שניות. אז... גם בלימודים אני אזכר בסידרה- ואיזה כיף! זה בשיעורי האנגלית! *חיוך מאושר*

P. Patil

New member
ט´

ואני בת 14 וחצי.

Ms. Potter

New member
גם אני לט´...

איזו עיר ? אני בחטיבה/תיכון מציק ממש, והספרים ישנים, בטח לא יהיה לנו כזה *מתייפחת* לאאאאאאאא ! לימור (שרכשה בסוף יומן זבנג, ומדבקות הארי- יומולדת, טיול וכאלה !)

PopPy

New member
איזה כיף לך!

וכמובן שחיכיתי שמישהו יעלה את הנושא כדי שאני אוכל לשפוך ה-כ-ל, אז ככה: כמו שסיפרתי לכם כבר, החלטתי בעצתה של חן (יד ימנית) ורעיונה של ענבל (מדבקות מגניבות) לעשות עטיפות לספרים, מדבקות למחברות ולעצב את האורגנייזר שלי לבד. וכמובן שהבחירה הייתה קלה - ה"פ. אז הכנתי מהאוסף האטומי של החומר (947 קבצים אם מישו רוצה לדעת) אוסף קטן (אולי 300 תמונות) בפאוור פוינט, עיצבתי, חלקם בהגדלה למען העטיפות של הספרים, חלקם בהקטנה למען היומן. מיותר לציין שלקחתי את התמונות הכי מוצלחות ואהובות עלי, והדפים יצאו פיצוץ. הבעיה צצה כשהייתי צריכה להתחיל ולגזור את הכל... *אנחה* שיעורים עדו לא עשיתי, אבל היום כאבו לי מאוד האצבעות. במקום לנצל את הניתוק מהאינטרנט (אינחראנט זהב שלום זאת שטות לתת שירות) שנמשך בערך מהבוקר ועד לשעות הערב המאוחרות לצורך לימוד ועשיית (התחלה) מטונות השיעורים, ישבתי לעבוד על זה. אז אחרי שסוף סוף הכל הודפס התחלתי לעבוד מהשעה אחת וחצי בערך ועד השעה תשע. *אנחה* אתם יודעים כמה זמן לוקח לגזור שני דפים מלאים סניצ´ים בתוך מרובעים פצפונים כשבכל דף יש בערך 70 סניצ´ים?! לא? טוב אז אל תשאלו. בקיצור היום גזרתי בסביבות ה500-600 תמונות, כותות ה"פ ועוד. בערך בשבע התחלתי להדביק דברים ביומן, ואני חייבת לציין שיצא הרבה יותר יפה ממה שתיכננתי! הכריכה של היומן שהיא קשה בצע ורדרד בורדו נוצץ מעט (עם אבזם כסוף וסמל קטן של מיקי מאוס למטה גם כן בכסף) היא עכשיו פוטרית למהדרין. הבפנים, הבחוץ, כל היומן ממש מקסים! עכשיו מה שנשאר זה לפזר את הסניצ´ים ושאר התמונות והתמונות של הספרים והספרים מהעולם בתוך עמודים אקראיים ביומןו אחרי שכבר התאמתי דברים לאירועים חשובים וחגים. *אנחת הקלה* אבל סוף סוף סיימתי את החלק הקשה באמת - הגזירה, וזה החלק הכיפי
|S| פופי העייפה אך מרוצה |S|

fluppster

New member
איזה מדליק!

חבל שאני כזאת עצלנית..... כל מה שעשיתי בינתיים זה לגזור מהמדבקות למחברות של ה"פ את הציורים ולהדביק חלק מהם ביומן שלי. נראה, אולי אני גם אדפיס כמה תמונות. חן

P. Patil

New member
באמת? איזה יופי!

ושמרת את כל התמונות במחשב? תשלחי לי!!! קניתי מארטא, אם אני לא טועה, דפי מדבקות למחשב, אZ תכננתי לקשט את היומן וכו´ וכו´ (השנה אין לי אירגונית חדשה, אבל זה בסדר, התכוננתי לזה כבר משנה שעברה...). ובקשר לעבודות חופש - בקושי התחלתי! (סיבה כלשהי) אז כמה עבודה יש לי לעשות.... אבל בכל מקרה, השנה אני רוצה שהכל יהיה יפה ומקושט, אז... נשארו לך סניצ´ים??? (סתם משפט סיום... עזבי...)

PopPy

New member
טנקס,

אבל יש לי נדמה לי רק איזה סקרין שוט של חלקים קטנים מזה, מהסיבה הפשוטה שזה שקל בסביבות ה.. אר.. 16 מגה? וכרגע עבדתכם הנאמנה יושבת על המיטה, המקלדת לידה, המסך מסובב, והסניצ´ים עושים תערוכה על המיטה - אני ממשיכה גם עכשיו להדביק... הממ אבל האמת היא שלא נראה לי שיש סניצ´ים מיותרים ^-^ אם אני אתכנן את הכל נכון, תיהיה לי תמונה אחת בכל עמוד, בחוצצים (6 אם אני לא טועה) יש שתי תמונות שגם קשורות לנושא החוצץ (ב"רשימות" יש תמונה כזו של הארי האגריד וגריפהוק כשלהאגריד יש חתיכת בחילה חיחי, וזה מתאים כי הרשימות שלי מבולגנות וכך גם המנהרות של גרינגוטס.. המפ אל תחפשו קשר לבד זה המוח המעוות שלי.) אם מדברים על זה, היום חברה שלי ראתה את הדפים (לפני הגזירה) בזמן ההדפסה, והתלהבה, מסתבר שחברתי הטובה ביותר שיודעת שאני מכורה כבדה חא טררחה להגיד לי שגם היא התאהבה בספרים! להתמכרות אני לא יכולה לצפות ממנה בכלל וגם לא לפעילות באתרים ברשת כי זה לא ממש בראש שלה אבל סוף סוף יש לי מישהי אחת ויחידה שמבינה (חלקית, היא עדיין לא מבינה איך ולמה לי לזכור כל משפט מספרים ולצטט קטעים שלמים..) את האהבה שלי לה"פ! הורי!!!! אההם... *מנסה לחזור לשפיות* הממ איך הגעתי לנושא הזה? לא חשוב תתעלמו. |S| פופי |S|

אין כותרת.{מה, אני אכתוב "המ" שוב?}

הדפסתי כמה תמונות ללוקר {דראקו של סטארלינג, סנייפ של טילין ריינטרי, סנייפ של לורה, סנייפ של סטארלינג סנייפי, סנייפי וכו...} וגם כמה עולם הדיסקים {*בורחת מלירון*}... את עבודות החופש עוד לא התחלתי ויש לי מלא ואני פוחדת והכל בלה בלה.... אמ...אכן, מפחיד....בכל מקרה, ה"יש סניצ´ים" הזכיר לי שחברה שלי תפרה לעצמה כלמיני...אר....לא ממש ציורים, אבל נניח-לתיק שלה והיא חיברה אליו גם סניצ´ים קטנים שהיא הכינה וזה נראה ממש ממש גדולללל...! =אהמ=...עזבו... -ליאת-

P. Patil

New member
טוב, אז

חוץ מהאתר של שרה שכבר שמרתי בפייבוריט, אתם יודעים מאיפה עוד אפשר להשיג תמונות כאלו?

המ...

כנסי לאתר שלי, של לירון וענבל...המ...זה עדיין בפיתוח...מקסימום, תשלחי לי אימייל ותכתבי איזה תמנות את צריכה-אני אשלח לך,אוקיי? -ליאת- www.geocities.com/hpfanarts

Asafpotter

New member
אולי תלכי למישהו אם סורק..

תשימרי את התמונות ותראי לנו?

PopPy

New member
רעיון רע

א. כי אין לי אצל מי לסרוק. ב. כי קצת יהיה אר.. קשה(?) לסרוק 400 עמודים? |S| פופי |S|

LuNaTiC

New member
אה-הא!

אין כמו עבודת-יד!! כשמדובר ביומנים, בכל אופן... אהם... בשלי יש גם של דיסני!! ו.. שני עמודים לצוות רוקט החמודים שלי!!! עכשיו.. החלטתי לקחת את רוב התמונות של הארי מהאתר של שרה.. חי חי.. כי הוא נורא מגניבי... ואני רוצה גם כמה של סטארלינג!!.. או.. קלילה הזאתי.. יש לה פאנארט בסגנון מנגה וזה יוצא סופר קול!!! וכמובן יש תמונה מדהימה של דראקו.. שתהיה גם!! ואני אוסיף אותה כאן... -ענבל-

daniel...

New member
איזה רעיון יפה!!!

איך היה לך כח. אני אפילו עוד לא קהניתי ציוד לבצפר.

Ms. Potter

New member
מה כתובת אתרה של סטארלינג ?

או איפה שיש תמונות ? דחוף ! לימור.

Ms. Potter

New member
וואה ! הוא כה חתיך... *מתעלפת*

אבל התלבטתי אם לשמור את התמונה, בכל זאת, ארר... טיפה תמונת עירום ואם ההורים/אחים שלי יראו... *דופקת את ראשה בעיתון רך במיוחד*... ! לימור.

Ginny Weasley

New member
נפלא!!!

אם לא אכפת לך אני אקדיש את הימים הבאיים שלי לעיצוב יומן כזה!!! Ginny Weasley נ.ב. אני עולה לכיתה ז´ אז אין לי שיעורים!!

Nagini Potter

New member
אנשים!! איי קננוט ביליו יו!נ

אתם מדברים על הבית ספר? על הבית ספר?!?! סוף סוף נפטרתי מהדבר הזה ואתם מזכירים לי את זה?! וואט דה הל וור יו ט´ינקינג?? גרמתם לי להזכר בביצפר! עכשיו יהיו לי סיוטים בלילה! אבוי! מה יהיה! אני לא מאמינה!!! לכל אלה שמדברים על זה שקרוקשנקס הוא ניזל - הא?! זה בטח איפשהו באמצע הספר של חיות הפלא ומרבצן.... לא קראתי את כולו כי זה נורא קשה, ובינינו - לא כל כך שווה את זה.... אבל בסוף יש an A-Z fantastic beasts... חיפשתי שם - בN יש ניפלר, נוגטייל, ונונדו. איפה אתם רואים כאן ניזל?? ולכל מי שמאוד דאג: מצב השיניים שלי יותר טוב היום....... אני לא מאמינה! לא חשבתי שמה שציפיתי באמת יקרה.... כמו שאמרתי, השיניים שלי לא כואבות - עד שאני מנסה להשתמש בהן. עדיין קצת רופפות. אבל אני אשרוד! אני בטוחה שכולכם מאוד דאגתם לי...... (מישהו בכלל זכר ששמו לי קוביות?) Nagini Potter

למעלה