הארי באנגלית

Ginny Weasley

New member
גוד לאק!

עכשיו, ככה הממ... פעם אחת התמזל מזלי(יייש!!!יייש!!!) והמורה לספרות נתנה לכיתה פרק מה"פ באנגלית וביקשה שכל קבוצה תתרגם אותו.. אני הייתי בשביתה(?-?) כי קראתי את הספר באנגלית ואני זוכרת את ההתחלה בע"פ
אז הייתי צריכה לעזור לכולם לתרגם... נ.ב. הרעיון עם היומן נהדר!
Ginny Weasley
אה כן במעט שככתי... האתר שלי של הארי פוטר! רק אל תיכנסו עדיין כי אני מעדכנת ואין שם כרגע כלום...

Hermione

New member
שיעורי ספרות קסומים...

אח שלי עולה לכיתה ו´, והוא לומד בבית ספר דמוקרטי, ככה שהוא בוחר את השיעורים, ויש שם כל מיני שיעורים מיוחדים... אז אחד מהשיעורים היחידים שהוא הלך אליהם בשנה שעברה היה "חרב וכשפים", וזה היה שיעור ספרות על ספרי פנטזיה- הארי פוטר, שר הטבעות ורומח הדרקון. לי זה נשמע ממש נחמד, ואני מקווה שיהיה את הקורס הזה גם שנה הבאה, שגם אני אוכל ללמוד את זה... -כן! אני הולכת לבצפר פתוח! איזה אושר- אני קניתי בינתיים רק שלוש מחברות- אחת של הארי פוטר [כן, אני מודה באשמה. היא פשוט היתה ממש יפה ו...:)] ושתים רגילות- ירוקה ואדומה (וזה בכוונה- הירוקה כמו הסנפיר של אריאל והאדומה כמו השיער שלה) וציפיתי אותן בתמונות של אריאל עד בלי הכר... ליומן הפרוותי שלי קניתי מילוי של סנופי וגם שם אני מדביקה תמיד שטויות וכותבת כל מיני קישקושים... ממש חביב :)

איק!

גםםם אנייייי רוצהההה!!! זה לאאא הוווגןןןן!!! מה זה "שיעור ספרות של פנטזיה"?! למה רק לאנשים אחרים יש את כל המזל?! למה אני צריכה להתקע עם שירה מימי הביניים?! -ליאת-

S.tal

New member
הממממממממממממ!

אתם חייבים להזכיר את ביצפר?! אני מנסה לשכוח ממנו... ואחיך לומד במקרה בניסוי (אין לי מושג איך כותבים את זה...)?! כי אני יודעת ששם אפשר לבחור שיעורים ובלה בלה בלה... והשיעור באמת נשמע נחמד..., לי כל השיעורים משעממים ומענים... וגם לי יש אלפי שטויות של סנופי..., ובשנה שעברה דחסתי את הכל ליומן הסנופי...! וכל הזמן שמרתי עליו..., שמרתי אותו בקופסה, ולא נתתי לאף אחד להתקרב אליו..., יש לי אובססיות ליומנים... וגם אני קניתי מחברות וחוצצים ועטים ומיני שטויות של הארי..., ולא איכפת לי אם מישהו יגיד לי משהו! וביחוד כשהכיתה שלי מוזרה ביותר! ואני עולה לח´... טל, t@l

רחלי!

New member
אני לא רוצה להישמע חוצפנית אבל...

תכתבי את זה!
רחלי
, שעדיין מקווה ללמוד על הארי בשיעורי ספרות השנה למרות שהיא קיבלה ספר ספרות באורך ה"פ 4 אבל גם לחברה שלה מהאומנויות היה כזה שנה שעברה והיא למדה על ה"פ אבל מצד שני אח"כ כולם מהכיתה ישנאו את ה"פ כמו שקרה לנסיך הקטן והחתימה הזו מתארכת הרבה מאוד מעל הרצוי אז היא תפסיק.

P. Patil

New member
איך לא שמת לב?

זה היה על הכריכה, אז ישר חיפשתי בכל הספר. ועוד משהו טוב בספר הזה: כנראה יש משהו על אינטרנט. בקיצור: ספר עדכני!

למעלה