אז זהו ש...
אני מעבירה מדסנטיז לדפטונס...
אין לי חצאיות ממש. יש לי 3 ג'ינסים - אחד רגיל שמחמיא מאוד לגזרה, אחד משופשף מאוד ורחב ואחד עם גזרה גבוהה וכמה פרחים גזורים מעל. 2 מכנסיים מתרחבים - אחד חום קורדורוי ואחד כחול כהה. וכמה (עשרות
) מכנסיים שחורים מחוייטים עם פסים בצבעים שונים, לרוב לבן או בז' (אבל יש גם וורוד ועוד כמה...). חולצות - חולצת תחרה שחורה עם צווארון ומחשוף ענק, חולצה שחורה גוטית שלושת-רבעי גם עם צווארון ומחשוף ענק, חולצת ארגמן כהה קצרה עם שרוולים פתוחים ומחשוף ענק מעוטרת בפרחים שחורים וחרוזים שאימא הוסיפה, חולצת ארגמן כהה (אותו בד, אותה עבודה) ארוכה מאוד קצת מעל הברך עם קיווצים במותן ובלי שרוולים גם מעוטרת במעט פרחים וחרוזים, חולצת פסים אדומה-שחורה עם כתף חשופה ארוכה וצמודה, חולצת הודו-גוטית שחורה עם פתח בחזה וסגירת יהלום עם עיטורים הודיים בלבן, חולצת אנימה לבנה, חולצה כחלכלה עם עיטורים של פרחים, פתוחה בגב ובחזה עם שרוולים פתוחים ושרוכים בז', חולצת "דיידו" שחורה עם שרוולים פרפריים רחבים מאוד מתחרה ונסגרת מקדימה עם שרוכים...בעצם יש לי עוד כמה אבל זה מה שבא לי לראש וזה מה שאני לובשת הכי הרבה
לרוב אני מתלבשת גראנג'י קצת זרוק עדין עם נגיעות צעקניות של גוטיקה. אתם יודעים מה?! תחזרו בחורף! יש לי טונה סוודרים יפים וכל מיני פאצ'ים יפים.