הארון שלי

psycho maiden

New member
הארון שלי

*מעתיקה מפורום אופנה* כל אחד ישים כאן תמונות[/תיאור] של כמה פריטים מהארון שלו שהוא ממש אוהב , ותוספת שלי - שכל אחד ישים פריט[/ים] שיש לו ערך רגשי בשבילו =] מי מתחיל?

Marble Arch

New member
רצתי לצלם אבל נגמר לי הכוח..

צילמתי חצאית שלא נכנסה לפריים כמו שצריך והגזרה שלה יצאה לא מובנת, צילמתי את המכנס האפילפטי שלי שעשה בעיות עם הפלאש וצילמתי את החולצה הזאת, שיצאה לא מובנת בכלל ונמאס לי!
אז הנה, זאת חולצת פרחות מהחורף הקודם שאני פשוט מתה עליה!! חרשתי לה את הצורה.

akane

New member
למה חולצת פריחות? היא די נייטראלית

והיא אפילו די חסודה

Marble Arch

New member
חולצת winnie the poop.

מדי פעם אני עוברת על זה עם טוש.
וזהו, אני לא מצלמת בגדים בזמן הקרוב..

אז זהו ש...

אני מעבירה מדסנטיז לדפטונס...
אין לי חצאיות ממש. יש לי 3 ג'ינסים - אחד רגיל שמחמיא מאוד לגזרה, אחד משופשף מאוד ורחב ואחד עם גזרה גבוהה וכמה פרחים גזורים מעל. 2 מכנסיים מתרחבים - אחד חום קורדורוי ואחד כחול כהה. וכמה (עשרות
) מכנסיים שחורים מחוייטים עם פסים בצבעים שונים, לרוב לבן או בז' (אבל יש גם וורוד ועוד כמה...). חולצות - חולצת תחרה שחורה עם צווארון ומחשוף ענק, חולצה שחורה גוטית שלושת-רבעי גם עם צווארון ומחשוף ענק, חולצת ארגמן כהה קצרה עם שרוולים פתוחים ומחשוף ענק מעוטרת בפרחים שחורים וחרוזים שאימא הוסיפה, חולצת ארגמן כהה (אותו בד, אותה עבודה) ארוכה מאוד קצת מעל הברך עם קיווצים במותן ובלי שרוולים גם מעוטרת במעט פרחים וחרוזים, חולצת פסים אדומה-שחורה עם כתף חשופה ארוכה וצמודה, חולצת הודו-גוטית שחורה עם פתח בחזה וסגירת יהלום עם עיטורים הודיים בלבן, חולצת אנימה לבנה, חולצה כחלכלה עם עיטורים של פרחים, פתוחה בגב ובחזה עם שרוולים פתוחים ושרוכים בז', חולצת "דיידו" שחורה עם שרוולים פרפריים רחבים מאוד מתחרה ונסגרת מקדימה עם שרוכים...בעצם יש לי עוד כמה אבל זה מה שבא לי לראש וזה מה שאני לובשת הכי הרבה
לרוב אני מתלבשת גראנג'י קצת זרוק עדין עם נגיעות צעקניות של גוטיקה. אתם יודעים מה?! תחזרו בחורף! יש לי טונה סוודרים יפים וכל מיני פאצ'ים יפים.

ועוד שתי חולצות לבנות

אחד עם הדפס נשר והשני עם צווארון ענקי מבד תחרה שונה (גולף). נעליים - נעלי התעמלות סקצ'רס אפור ואדום על עקב נעלי בובה שחורות

וגופיה מדהימה שקניתי היום מרנואר

לצערי פיספסתי את הסוף עונה ביומיים. :/ אבל התאהבתי בחולצה הזאתי אז קניתי אותה למרות המחיר היקר (169 שקל
עכשיו אני חייבת לאימא שלי כסף..) היא ממש יפה, התמונה לא ברורה אבל היא מעטפת שיש לה מין פס תחרה שמחבר את העיתוף ויש עליה פרחים ויש קשירה בצד. ממש ממש מדהימה.

אתמול בדיוק סרקתי כמה בגדים../images/Emo2.gif

ההקטנה לא עושה להם טוב, אבל לא נורא. הד"ר מרטינז הראשונות שלי, הן כבר שחוקות לגמרי
אבל אני מתה עליהן
אני חושבת שזה מתאים ךפורום, לא ראיתי אנשים הולכים עם כאלה.

הזוג השלישי

וגם האחרון>< חבל, אני מתה על הנעליים האלה. יש לי שני מגפיים שחורים עם אבזמים, אבל חבל לי על הסורק, הוא יסרט><

למעלה