דרייל`ה
אדם יכול לדבר שעות אך לא לאמר כלום! לאדם במהלך חייו יש המון דעות ומחשבות אך מי אמר שהוא פועל על פיהם ?! - ואוי ואבוי אם כך היה.... החשיבה כחשיבה אינה מעודדת פעולה, היא נועדה כשמה כן היא - לחשוב! דעות זה שכל, שכל ודעות זה מה שאנחנו חושבים שאנחנו ולא מה שאנחנו, אני כותב את מה שאני, כשאדם מדבר אין הוא מדבר את דעתו אלא מביא את עצמו לידי המאזין - האדם השני שנמצא בהקשבה אליו, השתיקה גם היא חלק ואף חלק יותר גדול מהדיבור עצמו, העוצמה שבא נוכחות האדם מורגשת, האותנטיות שבו, הניואנסים הקטנים שיוצרים את התמונה הגדולה (ואין אני מדבר רק על שפת גוף כמדע וניתוח אלא כתפיסה כוללת של האדם ע``י הקשבה ולהיות בעולמו של המדבר/מעביר המסר) ניתן לגלות את הגדולה של האדם העומד לפני, להיות בהקשבה למה שאינו אומר כאילו צעק אותם בחלל האויר - זה מי שהוא! ע``י משפט ניתן לזהות מי האדם כאדם. ע``י מבט.... כשאני כותב ומדבר אינני מעביר דעות, אני יכול להעביר דברים שעברתי מנסיוני, אך אין הן דעות, אני יכול להעביר את עצמי משום שלי אין דעות - דעות נועדו להבדיל אותנו אחד מהשני ליצור התנצחות לשמור על האגו מתוך פחד של לא שווה, אני מוותר על האגו, מוותר על הפחד, את יכולה להסכים, לקבל או לשלול אך זה מי שאני וזו לא דעה, במידה ומישהוא אינו מסכים הוא אינו מסכים איתי הוא פוסל את קיומי - האגו אצלו נכנס לפעולת הישרדות שאינה קשורה במציאות. דרייה, ג`וגנגלר,גו`גלר,גוגלר,גונגלר - העיקר שג`ונגלר קלט. התפלסות זה ויכוח , לא?! אין אני מתווכח או מתנצח, אין אני בא לתקן אף אחד משום שכולם מושלמים, אני מי שאני וזה הכל. באהבה JonGler