האראג'וקו טי פארטי

• פותח הנושא akane
  • פורסם בתאריך

akane

New member
האראג'וקו טי פארטי

הזדמנות להיפגש, מה אתם אומרים? בתמונה~

Matereya

New member
ברעעע חם... מדי.. X_X

ואין לי עם מה לבוא =X למרות ש- מצאתי מחוך סוויט לוליטה באיזו חנות מעצבים קטנה בסוקולוב בחולון!! OO: הוא גם עלה 50 שקל וממש התפלאתי! אבל....הוא היה כ"כ קטן ועד כמה שאני שטוחה לא נכנסתי למידות של המחוך TT__TT אז מי שרוצה ויכולה להיכנס למידות שתלך לקנות עכשיו כי אוטוטו סוגרים את החנות (אתמול ראיתי עליה שלט שהיא למסירה) אז אין לי עם מה לבוא....ואני גם לא בחופש מהעבודה באותו היום כך ש...*עושה עיגולים בפינה* אבל ברצינות, ממש חם ולא הייתי עומדת בזה. אל תביאו לי את הבולשיט ש "חם זה לחלשים". אני ארגיש הכי מגעילה בעולם אם אני אהיה בבגדים מחממים באוגוסט ואזיע כמו סוסה X3; תיהנו~! D:

S.Riddle

New member
בעד הרעיון, לא בעד המיקום והזמן. >.<

מה דווקא ביום ובשעה שיש לי ראיון עבודה? נו באמת. ;;;;; אבל אני בעד ליישם את הרעיון ביום + מיקום שונה (וסגור). :x

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifנתעלם מהעובדה שזה עבר כבר...

אכן חם מדיי בצהריי יום באמצע תל אביבה בשביל דבר כזה...

אפשר לנצל"ש? .___.../images/Emo29.gif אני זקוקה לעזרת כל-מי-שהיה-בכנס-חנוכון-2007 לבשתי בכנס וואנבי-קוספליי לדמות שלא קיימת באמת[עברה כבר חצי שנה אפשר להוריד את צו איסור הפירסוםXD], מה שכלל חצאית מיני שחורה, גופייה בתכלת-אפור עם מחשוף משמעותי, מעיל ארוך שחור עם פרווה בצוואר, מגפיים, שני אקדחים ופיאה לבנה. ואין לי אפילו תעוד אחד של המאורע המרגש! זה איום ונורא, אחרי שסבלתי את הקור+הערות של אנשים ברחוב+הפיאה היתה פאקינג מגרדת- אין לי אפילו תמונה אחת של התלבושת! יש סיכוי קטנטן-פיצפון שלמישהו פה יש תמונה שלי? או שמכיר מישהו שצילם בכנס שיכול לבדוק? אם זה עוזר, היינו וואנבי-קאסט והיו איתי חברה אחת עם תלתלים בלונדיניים שהסתובבה עם אלת בייסבול[לא זוכרת מה לבשה], חברה אחרת[שקד] שהיתה בשמלה לבנה והיו לה תחבושות על הרגליים והידיים[נראה לי], וידיד שלבש חולצה שחורה עם דרקון נראה לי, דגמ"ח וכפפות קארטה. בבקשה תבדקו אני נואשת X___X

Keitarou

New member
חיפשתי ולא מצאתי.. <.<

חיפשת באתרי אנימה? אמורות להיות שם ים של תמונות מהכנס הזה.. בטוח צילמו גם אותכם.. ^_^

למעלה