האק?

האק? ../images/Emo12.gif

לפני כמה דקות ניסיתי להכנס ל HPQ, בתחילה ראיתי מישהו רושם משהו כמו "dont click him!" אבל לא ייחסתי לזה חשיבות וכעבור איזה דקה כשרציתי ליצור פארטי, לחצתי על בנאדם מסויים לראות את הרמה.. אז בבת אחת המייפל השתגע- התמונה התחלפה למעין שמיים מוזרים עם עננים, והמייפל קרס תוך ממש שניות.. מישהו שמע על הדבר הזה? זה האק?

Don Nirtin

New member
זה לא האק../images/Emo87.gif

זה לדעתי לאג ארוך מדי. קורה לי לפעמים גם שזה נתקע על חלק מסויים מהתמונה ואחרי זמן ארוך מדי זה יוצא החוצה.

לא נראה לי שזה היה לאג..

אחרי לחיצה עליו מייד התחלפה התמונה והמשחק קרס.. גם השגיאה הייתה משהו כמו "invalid pointer" אנשים אמרו שם גם לא ללחוץ עליו, משהו כמו שיש לו יותר מדיי fame ושזה תוקע את המשחק.. הם גם צחקו ואמרו שהם גרמו למקום להתרוקן (זה לייד הפארטי קווסט ובד"כ יש שם הרבה אנשים.. לא היו הרבה..)

D amaged R oses

New member
טוענים שזה גליץ'

אני טוענת שזה האק. ילדים יודעים להפעיל את זה, ואם זה גליץ', גליצ'ים פועלים על כולם, לא על חלק, ולדעתי בטח ובטח לא ניתן להפעיל ולכבות אותם. אז כן, נראה לי שהאק. עשו את זה לאחותי אגב ולבעלי.
אבל עם אחותי היא חקרה לו ת'אמאממא, וזה פשוט נראלי האק. איזה גליץ' ואיזה נעליים

מי זה "טוענים" ?

במקרה ההוא - הבנאדם הדליק וכיבה את הגליץ'? ז"א לפעמים היה ניתן ללחוץ עליו והמשחק לא קרס? יכול להיות שזה איזה באג שנגיד משהו בפרופיל שלו לא בסדר וכשהמשחק מנסה להציג אותו זה קורס..

D amaged R oses

New member
האנשים שמשתמשים בזה../images/Emo6.gif

ובדיוק אחרי ההודעה הזאתי הייתי בספינה לאורביס, לחצתי על מישהו וקיבלתי DC זה האק, עכשיו שסיון אמרה אני בטוחה כבר ב100%. העניין הוא, שהיית לוחץ ולא היה קורה כלום, ואומרים לך "שנייה" ואחרי דקה "תלחץ, עכשיו לא תקבל DC" אז אם זה היה גליטץ', מין הסתם לא היה אפשר "לכבות ולהדליק" אותו

D amaged R oses

New member
בעע

העניין הוא, שהיית לוחץ ומקבל DC, ואז היו מכבים את זה. פפפ אניעייפה

D amaged R oses

New member
גליץ'

משמע שנקסון לא הגיעו עד הסוף לאנשהו, ואנשים מנצלים את זה. אני אתן דוגמא כי זה ממש לא ברור ככה
למשל באורביס פיקיו [OPQ] יש גליץ' שמאפשר לך להישאר בפנים ולקבל את הEXP מהפיקיו כמה פעמים. [אני לא יודעת איך זה עובד בדיוק, אבל שמעתי עליו.] בהנסיס פיקיו יש גליטץ' של סמאגל, שאפשר להגניב עוגות וסידים החוצה, זה לא אמור להיות, אבל נקסון לא עבדו/חשבו על הכל, ואנשים מנצלים את זה. DC זה קיצור של - DISSCONNECT , התנתקות בעברית

אם כבר מדברים

סמאגל זה דבר נורא.
אני לא מבין למה נקסון לא מטפלים בזה כבר. אחרי הכל הם גם יכולים לתת באנים כי זה עבירה על חוקי המשחק...

אני מנסה להמנע כמה שיותר

מדברים שעוברים על חוקי המשחק, זה אחד מהם, לדעתי.. :X את צריכה לראות מה זה נוב שעומד וצועק ב HPQ JPQ No Smuggle!!
חיה מוזרה. כבר קשה למצוא פארטי שלא עושות את זה..

D amaged R oses

New member
אתה מספר לי?../images/Emo6.gif

בזמן הדמויות NX, שבכלללל לא היה לך סיכוי למצוא פיקיו בלי, עמדה מישהי רמה 100+ והתחננה לפיקיו, בזמנתי, ברמות האלה.. אם הייתה מישהי רמה 40-50 היו קופצים עליה! ההיא עמדה שם חצי שעה והתייאשה..
הזוי.

יכול להיות

שזה משהו קצת חמור יותר? נגיד שהאדם מקבל את השם משתמש והסיסמא שלך ככה, או משהו בסגנון?

Hasselblad

New member
חד משמעית האק

אין לי צל של ספק ונתקלתי בזה כמה פעמים.... זה לא גליץ זה האק תנסי ללחוץ עליו שוב וזה שוב יקרה...

למעלה