בערך לפני חודש היא העלתה את הנושא, בכך ששאלה אותי כמה זה 22:14???? כששאלתי מה פשר השאלה? ענתה:ב22 חודשים שאני לבד(מאז עזבתי) הייתי עם 14.... הדבר הראשון שאמרתי לה היה יפה לך שרמוט.... זה מה שאת מסמלת!!! אם הזיז לי?קנאתי?-חחחחחחחחחח...ממש בדיחה! מזלה שכל ה14 היו מחוץ לביתה כשהילד אצלי....
כ ן יש לו חברה, רווקה , זה עשה לו טוב וכך גם לי ולילדה, היא שמה לילדה לק בציפורניים, עושה לה קוקיות, נפלא, כל עוד הבת שלי מבסוטית הכל בסדר,אין קנאה הכל דבש. (עכשיו היא סובלת את הניג'וסים שלו..ולא אני..חחח).
אבל לא צורם באיזה שהוא מקום ? אפילו לא קצת? אני בתור זו שיזמה את הפרידה- צרם לי שהבוקר אמרו לי הילדים שהם הולכים למימדיון עם אבא ועם **** - החברה של אבא ועם *****האמא שלה..עוד לא הבנתי את הקטע של האמא- והתחלתי לחשוב...בטח היא בת יחדיה שגוררת את אמא שלה לכל מקום איתה ובטח האמא אלמנה, ואם האמא אלמנה צעירה- מה זה אומר על הבת...וכו כו
בהתחלה בחנתי אותה, שאלתי את הילדה שאלות, היו לי כמה הערות קטנות על דברים שהפריעו...ומאז זה לא ממש מעניין אותי, אני סומכת על הגרוש שלי שרוצה את טובת הבת שלו בדיוק כמוני, ויעשה הכל בשביל זה. שילכו למימדיון..נפלא, ושתקנה להם מתנות מה טוב. תהני מהרעיון, מה כ'פת לך....באמת, יותר טובה ממך אין בעולם..ברור?!
אחרי שנפרדנו הוא סיפר לי כשהכיר את חברתו הראשונה. שמחתי בשבילו. אחרי הגט נסענו להכיר לי את חברתו השניה. כיום אשתו. אני מאוד שמחה בשבילו. שמחתי שהוא הכיר מישהי לפני שאני הכרתי מישהו. ידעתי שזה יפשט את העניינים. שינוי? טוב לו וזה חשוב
השינוי כלפי בתקופות מסויימות היה לרעה. לילדים היחס טוב. הוא למד בשלוש השנים האלה להיות אבא. מתנות? מה זה? תדירות הפגישות השתנתה בלי קשר לאישה. הוא עבר לגור רחוק מאוד. קנאה לא היתה לי מעולם, וכנראה גם לא תתפתח בזמן הקרוב (והרחוק).
../images/Emo25.gif ושכחתי לומר מה היתרון הגדול של אשתו:
היא מגיעה עם אימא, שהפכה להיות סבתא מופלאה לבנים שלי (כל הכבוד לאישה הזו, שמקבלת את הבנים כאילו היו נכדיה, ומשכילה להביא שבבוא היום הם יהיו האחים של הנכדים שלה) והיא מגיעה עם שני אחים, שתפסו מקום של 'דודים של כבוד ואהבה' בליבם של הבנים שלי. פשוט נפלא
כל מה שקיים אבל לא מתפקד במשפחה המקורית של האיש - הם מקבלים עכשיו מהמשפחה של אשתו. שרק ימשיך להיות טוב