האקס and the next

kleo patra

New member
האקס and the next ../images/Emo11.gif../images/Emo150.gif

ילדים- תפסיקו להציף את הפורום בשטויות
יש לי שאלה חשובה. למי מכם/ מכן יש אקס/ית שיש לו/לה בן/בת זוג ?!!
\שריף| איך אתם חשים עם הענין?
האם היה שינוי לטובה מאז שיש לו-לה בן זוג - או שחל שינוי לרעה?
במה מתבטא השינוי- מבחינת הילדים- האם יש יחס טוב יותר? האם יש יותר קניית מתנות לילדים שלכן\ם ? האם תדירות הפגישות פחתה? או גברה? האם יש קנאה מסויימת שהוא/היא הצליחו ואתם טרם ?

א פרסקי

New member
קשה איתך..... ועם 21 של ההוא

יש לב בת זוג שיהיה לה לבריאות ובכייף ומפרגן אין שינוי עם או בלי אין שינוי בנושא הילדה שנינו קונים מתנות או דברים משמורת משותפת אז חצי חצי נשאר אותו דבר קנאה אני? מה זה חחחח

שרשירית

New member
../images/Emo95.gif למי קראת ילדים?

למי מכם/ מכן יש אקס/ית שיש לו/לה בן/בת זוג ?!! - הייתה לו, החזיקו מעמד חודשיים.
איך אתם חשים עם הענין? - באסה אטומית. בזמנו היה לי חבר אבל זה לא מנע ממני לקנא בסתר.
האם היה שינוי לטובה מאז שיש לו-לה בן זוג - או שחל שינוי לרעה? במה מתבטא השינוי- הוא רצה יותר שבתות פנויות וזמן לעצמו.
מבחינת הילדים- האם יש יחס טוב יותר? האם יש יותר קניית מתנות לילדים שלכן\ם ? - יחס מעולה, היא קנתה לו מיטריה.
האם תדירות הפגישות פחתה? או גברה? - פחתה במקצת, לא משהו חריג.
האם יש קנאה מסויימת שהוא/היא הצליחו ואתם טרם ? - שרפו לי המעיים אבל שתקתי. הקנאה היא טבעית עד שמתרגלים לרעיון.

שרשירית

New member
כן / לא/ עובדת בלעשות כלום

עניתי לך על כל הפעמים
אני עובדת במשרד לבד, רק אני והבוס שלי. רוב הזמן הוא לא נמצא ואם הוא נמצא אז הוא יודע שלא לפריע לי כשאני מקשקשת בפורום. יחסי עובד מעביד למופת.

ויי יצא לי 3 פעמים...

ועכשיו לעניינו: שרשירית, איך יש לך זמן לכתוב כל כך הרבה?!
חייבת לציין שאני מתה על הכתיבה שלך

למרות שאין ילדים...

אין לי מושג אם יש לו מישהי, וגם לא ממש אכפת לי, ראיתי אותו השבוע לחצי שניה עם מישהי באיזה פאב, ולא ממש דגדג לי... אותו לעומת זאת, היה נראה שזה הביך קצת.

לעניות דעתי...

ואני יודע שאני עוף מוזר בקטע.... אם לה טוב יהיה ל
טוב יותר...
אני יודע אפרסקי, אתה מכיר את קורותי...
(מהקומונה..) וזה נראה מוזר אבל זו המציאות.... וטוב לי איתה...

rrredshay

New member
בהנחה שמדובר על האקסית שהייתי נשוי לה..

אם לא... התשובות אחרות... האקסית שלי נשואה, וזה הדבר הכי טוב שקרה לי (בנושא שלה..) מבחינת הילדים אני שקט שיש דמות אחת בבית, ולא כל יום גבר אחר. פגישות עם האקסית??????? למה? אין שום קינאה!!!!!!

למעלה