האקס שלי "רודף" אחרי ....

yosef 30

New member
האקס שלי "רודף" אחרי ....

יצאתי עם בחור זמן לא מבוטל. במהלך הזוגיות שלנו שגרנו גם יחד, למדנו את אותו מקצוע. אחרי השנה השלישית הוא רצה לקחת לעצמו קצת חופש ולנסוע לטיול של החיים, אני רציתי להצטרף גם יחד, אך הוא אמר "עזוב, אני צריך קצת זמן בשביל עצמי, אני רוצה להיות לבד, לגלות מרחבים חדשים רק עם עצמי". כמובן שזה היה קשה, אז מה נפרדים
לכמה זמן תסע
אולי תתחיל את הטיול ואני אצטרף
אך כל התשובות עלו ב....."אני צריך ת'זמן שלי". אמרתי בסדר, מה אני יכול לעשות. אם המציאות כופה עליי סוג של פרידה או זמן לא ברור, נתמודד. הוא שלח גלויה פעם אחת וזהו. אחרי שלושה חודשים שמעתי מחברים שהוא חזור, מאוד שמחתי, רציתי להאמין שזה בגלל שהוא התגעגע אליי. התקשרתי אליו ונפגשנו לארוחת צהריים. הוא סיפר איך היה וכולו מחויך והואשר יולא מעיניו הבורקות כשהוא מדבר על כל החוויות שלו. הייתי מאושר בשבילו ועוד יותר מאושר לשוט במחשבה שאנחנו חוזרים לגור ביחד. הוא שאל לשלומי אחרי שסיים לספר. אמרתי לו שבסדר, שאני שמח שהוא כאן, שאני התגעגתי אליו מאוד, שהיה לי לא קל. ושאלתי....."מה קורה איתנו מכאן"
הוא אמר שהוא לא יודע מה הוא רוצה, שהוא הכיר מישהו, והוא קצת מבולבל. הוא חשב הרבה עלינו והוא חושב שאולי כשאי שנמשיך הלאה, שהוא הבין דברים בטיול ומכאן שוב....לא היה מי שיקשיב נאטמתי לחלוטין. אחרי חודשים הבנתי שהוא והבחור כבר גרים ביחד, ויותר גרוע מזה, הם בכלל הכירו בארץ ולא בטיול והיו בקשר כל הזמן הזה שהוא טייל. עוד התרסקות לנשמה הרגישה שלי, לדימוי העצמי לכל חלק בהוויתי ובגופי. אז הוא בגד בי
השאלה שליוותה אותי הרבה זמן. בחרתי לקחת את הדברים שלי ולברוח מכאן, כמה שיותר רחוק, לא רוצה להיות כאן, לא מסוגל לחשוב שאני אלך ברחוב ואראה אותו עם הבן זוג החד שלו. ועוד לחשוב שאוטוטו אני אמור לראות אותו בלימודים שוב. החלטתי לנסוע לחול ולהתחיל ללמוד בסמסטר שלאחריו, וכך לא אצטרך לראות אותו. חזרתי לארץ ושוב התחלתי לעשות חישובים באיזה קורס הוא יהיה ובאיזה לא. מה הוא היה צריך ללמוד קודם ומה לא. החופשה כמו שאתם מבינים לא באמת הרחיקה אותו מראשי. והנה אני נכנס לכיתה בסמטסר שכבר בקושי יש תלמידים והוא יושב לו בכיתה
הרגשתי שהחיים עברו להילוך איטי כל צעד שלי לעבר הכיסה היה נראה כמו נצח, הייתי משותק, לומר שלום לא לומר שלום, מה עושים
הוא אמר "היי" אני עניתי בחזרה וישבתי על הכיסא. ואיפה היה הכיסא בדיוק מאחוריו. אז עכשיו אני גם צריך לראות אותו מלפני כל הסמסטר, להתסכל לו על הצוואר שכ"כ אהבתי
. לראות אותו מהצד כשהוא מחייך. אלוהים איך יכול לקרות מצב כזה
מה לא עשיתי בשביל לא לראות אותו והנה הוא יושב לי כאן סמסטר שלם. לעזוב את הקורס או להמשיך
לדבר איתו או להתעלם
לחנוק אותו למוות ולשיר עליו שירי מנטרה מופלאים. מה אני עושה? ושוב אני יוסף.

s h l o m k e

New member
זה סיפור אמיתי ../images/Emo35.gif

בכל אופן, לא הייתי ממשיך ללמוד בסביבה כזו. לא חייבים להפסיק הכל, אני בטוח שיש עוד מספר פתרונות, צריך לחשוב רגע, לנשום..... אבל הבריאות הנפשית חשובה יותר מכל, לא נראה לי שזו סביבה בריאה ללימודים, בשעה הזו, ברגע הזה.

yosef 30

New member
כל מילה חקוקה בסלע - מקרה אמיתי לגמרי

ואפשר לומר שהשמטתי פרטים נוספים בכדי שזה לא יישמע הזוי עד כדי כך. אבל זה אמיתי.

אני אומר תרעיל אותו.

מה איכפת לך? או שתעשה לו שחור. קצת נקמנות לא הרגה אף אחד וזה גם בריא לשחרר לחצים.

Molchansky

New member
וואי מצב קשה

ת'אמת אני לא יודע מה אני הייתי עושה בסיטואציה כזאת אני מכיר את תחושת הבגידה, זה ממש לא נעים זה נע אצלי בין להתעלם ובין לקחת מחבט בייסבול באמת שאין לי עיצות מועילות
מקווה שתמצא פיתרון

s h l o m k e

New member
רגע ../images/Emo70.gif

אף אחד לא אמר שהוא בגד. חטאו של האקס הוא בזה שהוא לא ידע להיפרד כמו שצריך. באסה, אבל זה קורה לרבים. יוסף מצידו לא רצה להאמין כי החבר שלו נפרד ממנו. פרידה זה כואב, תמיד יש מישהו נפגע ומישהו פוגע, אבל מכאן ועד להרעיל, לנתץ, להחריב ולהזיג לאקס... הדרך עוד ארוכה. זה קשה, זה כואב, זה לא נעים, אבל זו פרידה, ככה זה בחיים. עזבו את האקס, תתיחסו לנפגע עצמו.

אני מתייחס לנפגע עצמו

ועדיין חושב שלהרעיל קצת את האקס יהיה נחמד, או סתם לשים לו חומר משלשל בקפה. זה לא מדויק להגיד שהוא לא ידע להפרד כמו שצריך, כשבן אדם שאתה יוצא איתו מחליט לנסוע לחו"ל ולא סוגר קשרים שהוא לא בטוח אליהם זה אחד, כשעל הדרך הוא גם משתרלל מהצד זה משהו אחר. שילך לחפש בתקוה שימצא, אבל להיות בן אדם זאת ההתחלה בדרך להארה.

yosef 30

New member
לא יידע להיפרד כמו שצריך../images/Emo35.gif

כפרה עליך התעדנת, מה נהיה
. שלומק'ה הוא ניהל איתו שיחות מחו"ל, הוא הכיר אותו עוד כשהיינו ביחד בארץ, כל זה קרה מאחורי גבי. היה הרבה יותר קל לומר תשמע לא טוב לי איתך, זה כבר לא זה או מה שלא יהיה. למה לחכות לסוף השנה, נראה שהוא כלכך שמר על עצמו סיימנו את השנה בהצלחה בלימודים לקח את הרלגיים וברח. הוא נהנה ואני נשארתי עוד תלוי באוויר. לא יידע להיפרד כמו שצריך זה .....לעשות עימו חסד מעל ומעבר. ומאחר וארצה לשמור על טוהר המילה. אני לא אומר......

אתה מפחד להגיד שהוא בן זונה?

אז הנה אני אומר בשבילך. בגידה שתוכננה מראש היא אחד הדברים היותר מכוערים שאפשר לעשות. אולי נעשה לו שחור??

xanadu

New member
לפני שמטילים את הקללה

אולי אפשר קצת להירגע? אנחנו לא יכולים להימנע מטעויות. אין אדם שחסין מהן. אני לא מצדיק שום דבר ממה שהאקס הזה עשה, אבל מפה ולצאת בהצהרות שזה היה מתוכנן מראש וחלק מגרנד מאסטר פלאן ענקית, זו הגזמה פראית. מן הסתם הוא לא התנהג בסדר, אפילו רחוק מזה. אבל כולנו נפלנו בפחים כאלה ואחרים במהלך חיינו, בפרט כאשר התחלנו לנהל חיים זוגיים. אני מבטיח שגם לך איתי וגם לך יוסף יש אקסים שכועסים עד היום על דברים שעשיתם להם, וחלק מהכעסים מוצדקים. מאחר ואני רואה את שניכם הולכים על שתיים, בלי זנב או קרניים או כל מיני אבעבועות מוזרות על הפנים, אני יכול להניח ששחור או עין רעה כזאת או אחרת לא הטילו עליכם. כמו שאני בטוח שאתם לא הייתם רוצים להסתובב עם הניקניים "בן זונה" כמותג על שמכם בלקסיקון של האקס שלכם, גם אם עשיתם לו ביודעין משהו שפגע בו. הבן אדם עשה לך רע, נכון. אבל אתה צריך להתגבר על זה, כי לא תשיב את הגלגל אחורה וגם לא תצליח להבין למה הוא עשה את זה וגם חבל על הזמן לתהות על זה. להתחיל לאגור כעסים ושנאה וטינה ופחדים וזעם, זה מיותר וזה לא יעזור לסגור את המעגל הזה. להיפך, לפתח שנאה ותאוות נקם זה רק מרחיק אותך מסגירת המעגל וזה רק ימנע ממך להתגבר עליו כדי שתוכל להמשיך הלאה נקי. תמצא מקום אחר לשבת בו בכיתה, תבריז מהשיעורים ותתחבר עם החננה של הכיתה ותצלם ממנו, או שתנסה להחליף קורס אם אתה מרגיש שאתה לא יכול להיות באותם ארבעה קירות איתו. אבל בשביל מה להתחיל לחטט בתוך הפצעים האלה?

gevertov1

New member
לא מאמין בנקמה. מספר הקורבנות גדל ולא קטן

במקום להתעסק בו. תתרחק מ"ההוא" תשכח, ותמשיך הלאה. למה לבזבז זמן ואנרגיה על משהו שנכשל?

kid of love

New member
מספר הקורבנות גדל

אם לא נוקמים כראוי. ולי תמיד נדמה שכשאתה נפגע ממישהו שאתה אוהב לאורך זמן, ומאמין שזה הדדי- קשה להתנתק מזה באופן מידי, וכל מה שעושים הוא לנסות ולעבד את זה, ורק בסוף לאבד את זה. במקרה הטוב.

ItsikH

Member
דרך אחרת לראות את זה הוא לא ממש היה מודע למה שקרה לו. זה לא "לעשות עימו חסד" אלא להוריד קצת מהרעל שבך כרגע. כי אתה זה שמשלם על זה שהוא טעה (בכוונה "טעה" - כי ממש אין טעם לייחס לו כוונת זדון, זה סתם מעיק עליך). אני חוזר ואומר - אתה צריך מישהו שיוכל לתת לך כתף כי אתה צריך אותה, מגיע לך ויש מי שישמח לתת לך אותה. אל תפחד לקחת.

gevertov1

New member
תתרחק ממנו. עזוב את הקורס.מצא מישהו להתנחם בו

מצא חבר טוב. הרשה למישהו חדש למצוא אותך ואולי גם תאהב את האיש החדש ואז... תשכח את "ההוא".

yosef 30

New member
למצוא מישהו אחר

נניח והייתי יכול להיות פנוי לזה. זה לא כזה קל למצוא מישהו שמתאים לך. אני עדיין עוד מנסה להבין איך, איך אחרי שסובבתי את כל העולם, דחיתי קורסים, נסעתי לחול אני חוזר והנה הוא יושב לו בסמסטר ב'. מה שלא היה אמור לקרות בכלל, אי אפשר להתחיל את השנה בלי הקורס הזה ואם אני עוזב את הקורס אני מפסיד עוד שנה, אני לא חושב שאני רוצה לדחות כלכך את הלימודים האלה.

"לא כזה קל למצוא מישהו שמתאים לך"?

מותק, איתי, בדרכו המעודנת, הביעה את דעתי בנושא הבגידה (כן - לחלוטין בגידה). רציתי *להאיר* לך משהו קטן: אל תגיד "קשה" ולא תגיד "לא קל" כי למילים יש כח. הרבה כח. וכשאתה אומר מילים כאלו אתה סוגר את עצמך לאפשרויות במובן מסויים. בלי לשים לב אפילו. מי כמוך יודע שבשנה (+) האחרונה היו לי כמה מערכות יחסים עם גברים. כל אחד מהם בסופו של דבר לא היה ה*מיועד* שלי, אבל באותה מידה כל אחד מהם היה נכון לאותו רגע, לאותו חודש / חצי שנה / וואטאבר. מכל אחד מהם למדתי הרבה, בעיקר על עצמי. אז הם היו מתאימים או לא? כנראה שלא מתאימים לחיים משותפים, אבל אני בכל זאת שמחה שהייתי פתוחה להכרויות האלה, לחוויות שבאו איתן, לשיעורים שלמדתי מהם (או יותר נכון: מהחוויות). היו רגעים כואבים, היו ימים קשים, אבל הם עברו והלב שלי התאחה ואני יודעת שאני עדיין יודעת לאהוב ולהתאהב, אז מה טוב. יצא לי ארוך. סליחה. אוהבת הרבה עינבל

gevertov1

New member
שים לב יוסף, כתבתי תן למישהו למצוא אותך

ולא כתבתי "מצא מישהו אחר" אחד הקשיים שמציאת זוגיות הוא שאנחנו לא מרשים לאחר להימשך, להתקרב אלינו. ובעניין הקורס, תחשוק שיניים ותחליט ש"ההוא" לא קיים שם בכיתה שלך. זה יהיה קל יותר אם תהיה עסוק עם מישהו אחר. תתפשר, אל תצפה לזיקוקי דינור, לרעידת אדמה, לאהבה אולימפית, וכן, תן לו לחדש למצוא אותך

ברור שזה לא קל למצוא מישהו שמתאים לך

ראבק מאז גלעד היו אי אילו דייטים, והיו קשרים של שבועים-שלושה, אבל מרבית הזמן אני לבד. לא שהוא היה הקשר האידיאלי אבל בהשוואה להרבה אחרים הוא היה שפוי. ועדיין אני לא מוותר. מאמין שזה יגיע כשזה יצטרך להגיע, כשאני ארצה באמת, כשאני אהיה שלם יותר.

למעלה