האקס שלה חלה בסרטן

../images/Emo31.gifערסי../images/Emo46.gif

הרבה תגובות ישירות שלךקראתי. אבל התגובה הזו עוברת את כל הטעם הטוב. זו התגובה הכי מסריחה שקראתי אי פעם..ולא בגלל המשפט הקצר שלך אלא, בגלל הצחוק המזלזל שלך. באדם חולה באדם שמטפל מקווה שאף פעם לא תגיע לשם.

רוי א

New member
מיכלי יקירתי

מסכים עם כל מילה שלך . הבחור הזה יצא מכל פרופורציה!!!

ערסlight

New member
חג הקורבן 2

את יודעת, לא מה שנעשה חשוב אלא מאיזה מקום אנחנו פועלים. זוג שחי בחברות טובה, בהסכמה למחויבות הדדית והם עוזרים אחד לשני זה אפילו לא מאמץ. זהו המשך טבעי של מה שיש ביניהם. ובמקרה הזה... זו התקרבנות לשמה. זה מקום אפל של חוסר גדול בערך עצמי, בתחושה שלא מגיע לי. [וגם... טוב- לא יצא מזה]

ואללה ערסי

תן לי להסביר לך ..משהו שלא תבין..ביחסים בין בני אדם באשר הם..[ולא משנה אם היו זוג..ויש משקעים מהעבר] מקווה תבין. כשאדם מחליט בדילמה קשה כמו שיש לאשה הזו בין לטפל..או להפנות את הגב ..בגלל משקעים מהעבר אני חושבת שבינהלבין עצמה, היא הבינה שהוא משפחה, ובשעת צרה לא מפנים גב..ופה גדולתה, שאתה מסרב להבין. לא הייתי רוצה להיות גרושתך.. אמא של הילדים שלך..חולה..ולדעת..שזה מה שאתה חושב.

Ima Adama

New member
עשית הכללה לגבי ההחלטה שלה

אנחנו לא יודעים מה המניעים שלה... מה שכן, אתה לא חייב לבוז למי ש"בוחר" להיות קורבן, קרוב לוודאי שיש לו את הסיבות שלו ואת ספר החשבונות שלו. במקרו ובמבט פסימי מה... רק נידמה לנו שיש לנו את חופש הבחירה - יש לי תחושה חזקה שזו בעיקר אשלייה במיקרו. ולחבר לשעבר שלה, אני מאחלת יכולת לסגור הדלת הזו ללא כל שאלות מיותרות ומייסרות - זו כן יכולה להיות בחירה:)

ערסlight

New member
הכללה

בוודאי שאנחנו לא יודעים.... ההתיחסות היא לסיפור כפי שהביאו לנו אותו. אלה כללי המשחק פה. אם נגיד, האשה ניצלה את הנסיבות בכדי לנפנף את החבר שלה... אין לנו דרך לדעת. מה שמעניין אותנו זה "המצב" ולא הסיפור הפרטי של מישהו כאן.

d a n i e l s 5

New member
מסכימה עם בדולינה,חתולית וערסי !

לא מאמינה בנתינה (טיפול) מתוך פחד ......ממקום של חשש. אני במקומו לא הייתי רוצה שיטפלו בי מהמקום הזה ... לא בריא לה ! לא בריא לבנות שלה ! לא בריא לו !!!!!!! מקווה בשביל כולם שיחלים מחלים .

תלתלית3

New member
המשך והיה ידידה גם בתקופה זו

מי יודע מה ילד העתיד. נקווה שיבריא ואז תחזרו.

roksan

New member
לרוי

סיפור שעושה לחשוב.. נתינה קבלה גבולות האם אפשר לבקש או לדרוש טיפול ? האם אפשר לסרב לבקשה כזאת? מה מחיר כשכן נענים מה מחיר כשלא נענים? מה זה אומר,אם הסביבה הקרובה יכולה לדרוש דברים בלי התחשבות במצב החדש? וכו' וכו' תהיה חזק רוי

באמת אין עיצה..רק רציתי להגיד לך

שאצילות הנפש שלך- מדהימה ויפה. לדעתי השכלת לעשות את הדבר הנכון. יש בך המון אמונה ויופי פנימי- וזה יפה, מאמינה בכל ליבי שפועלים מהמקום הכי אמיתי הדברים יחזרו אלייך טובים שבעתיים.

למעלה