האקס שלה חלה בסרטן

רוי א

New member
האקס שלה חלה בסרטן

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים , אבל מאחר ופעם קיבלתי תשובות לעניין מהחברים פה החלטתי לספר לכם. לפני כחודש הכרתי אותה גרושה בת ארבעים והקליק נוצר מייד בפגישה הראשונה. דיברנו שעות בטלפון כל יום מאחר והיה קשה להתראות כל יום (היא בצפון ואני במרכז) נפגשנו פעם בשבוע אצל אחותה במרכז, בסופ"ש האחרון בילינו באילת , היה פשוט מדהים אהבנו כל רגע שרק היה אפשר , תכננו שנעבור לגור יחד במרכז ואיך נצליח לשכנע את הבת שלה (15 ) להסכים לעבור. ואז ביום שישי בלילה התקשרה הבת שלה ואמרה לה שהן חייבות לדבר דחוף ולא הסכימה לדבר בטלפון. הצעתי לה שנחזור למרכז ונבטל את הסופ"ש והיא לא הסכימה ואמרה שהיא תדבר איתה רק ביום ראשון כשנחזור. כשחזרנו ביום ראשון היא אמרה שהיא נוסעת לצפון ותדבר איתי בערב אחרי השיחה עם הבנות שלה. בערב היא התקשרה אלי וסיפרה שהבנות סיפרו לה שאבא שלהן חלה בסרטן והן רוצות שהוא יחזור הבייתה, הדילמה שלה הייתה מאוד קשה מאחר והיא "סבלה ממנו 20 שנה , אסור לה לעבוד, אסור להוריד שערות,אסור ללבוש חשוף ועוד. אמרתי לה שההחלטה כולה צריכה להיות שלה ואסור לי להתערב בזה. בסופו של דבר מהחששות שלה שהבנות שלה "יחרימו" אותה היא החליטה למרות כל הקשיים שהיא מחזירה אותו הבייתה. קיבלתי את ההחלטה של בכאב והחלטנו שנסיים את הקשר ביננו למרות כל הצער שבדבר. אני מאוד מתגעגע אליה אבל יודע שזה עניין אבוד כי את ההחלטה שלה היא כבר קיבלה. לא מחפש עצות אלא רק רציתי ל"שפוך" את הסיפור גם לכם. רוי.

שירלי6

New member
הי רוי

אני לא בטוחה שזה מנחם.. אבל לפחות תהיה בטוח שהאישה בה התאהבת, היא, קודם כל, בת אדם! המון בהצלחה.

n o g a1

New member
כפי שכתבת

רק לכבד את החלטתה... ככה זה כשאוהבים מישהו/י - מכבדים!

צר לי לשמוע

אך היא קבלה החלטה נכונה..כי למרות שהוא האקס שלה..הוא עדיין המשפחה שלה. אבי בנותיה. סרטן זו מילה מאוד כבידה..מפחידה. אבל יוצאים מזה..אם טיפול והמון אהבה ..והוא זקוק לזה. זה עדיין לא אומר שלא תהיו ביחד. זה אומר שיש לך שם אשה עם המון לב שיש לך אשה ששןוה לחכות בשבילה.

עד כמה?

חשבתי רבות על השרשור הזה אתמול בדרך כשנהגתי הביתה.. חשבתי על השרשור הזה אתמול בערב כשאכלתי את ארוחת הערב לבדי.. והבוקר מוצאת את עצמי ושואלת שוב את השאלה הזו.. עד כמה הייתי "יפת נפש" ומחזירה אותו אלי בשל מחלתו. הכותב ציין כאן שאותה חברה שלו החזירה אותו בשל איומי ילדיה- ואני אומרת מסכנה אותה אישה! יוצאת ברייש גלי כאן בפורום ואומרת, שהייתי חושבת 101, אולי מגיעה ל1001 פעם אם לחזור לאקס שלי בשל מחלתו כן הייתי דואגת לו, כן הייתי מבקרת אותו בבית החולים, כן הייתי לצידו ברגעים הקשים . אבל בשום פנים ואופן לא הייתי חוזרת לחיות לצידו !!!!!!!!!!! צמרמורת של חרדה עוברת בגופי כשאני כותבת מסר זה, (ולא אני לא הייתי אישה מוכה פיזית) אבל הספיקו לי 22 שנים לחיות לצדו של אב ילדי כי בחרתי להיות הקורבן של הילדים "עד שיגדלו " זו היתה הבחירה שלי בלי שום חרטה! אבל לפחד מהילדים שלי היום שיאיימו עלי שאם לא אחזור לאביהם ינתקו איתי מגע???? האמת- זה מפחיד ! האמת - לא יודעת , לא הייתי רוצה לעמוד בנעליה עם איום כזה! אני לא חוזרת , באדולינה שלא נותנת הזדמנות שלישית גם על ערס דוואי !!!! צ'טערת אם אני לא מצטיירת כאן כ"יפת נפש" ומפרגנת !

רוי א

New member
באדולינה יקירתי

אני לא מאחל לאף אחד להיות בנעליה של האשה המדהימה הזאת.

גמני לא!

היא הייתה קורבן 20 שנה! עוד שנה שנתיים שלוש, ואולי יותר מה זה כבר יכול להיות? כל שנותר לי לאמר, עצוב לי עליה לא פחות ממנו . ואתה עוד תתגבר על אהבה נכזבת כמו כולנו ,תתעודד.

לילי301

New member
תאמין..

שעוד יהיו ימים יפים שבהם תצעדו מחובקים ותאהבו עד שהשמש תזרח אני לא מאמינה שהיא ממך תברח היא יודעת בלב ואתה מרגיש את הכאב אבל היא עוד תשוב תאמין... זה מה שחשוב... זה מה שקורה לי במקרים אמוציוניים..אני חורזת.

רוי א

New member
אני אדם מאוד

אופטימי וכן אני מאמין שיום אחד נהיה שוב יחד.

childman1

New member
החלמה מהירה לאקס

כל הכבוד לה על ההתנהגות. ותקוות בשבילך שיום אחד תהיו שוב ביחד.

החתולית

New member
כמה עצוב

אישה שבוחרת להיות נשלטת ומושפלת לגמריי - קודם על-ידי בן הזוג שלה, אחר כך על-ידי הבנות שלה. יותר מכל דבר אחר, זה פשוט עצוב. מסכימה לגמריי עם הדברים שכתבה באדולינה, ועם הדרך שלה.

עד שלא תנעלנה את נעליה

לא תבינו. גם מקווה שלעולם לא תהיינה במקום הזה. לבוא ולומר נשלטת?????????????? אתן בסדר? מדובר במחלה איומה. זה אבא של הבנות שלה. הוא מישפחה שבחרה בו. לרוב אי אפשר לבחור משפחה..נולדים אליה..אותו בעבר היא בחרה. והוא חולה סרטן, אני בטוחה שלפני שהחליטה הדילמה היתה קשה. היא לא קורבן של אפ אחד, רק של הנסיבות. ודווקא בגלל שהיה עליה להחליט החלטה קשה ודווקא בגלל שהכניסה אותו לביתה על מנת לטפל בו, היא אינה קורבן , להיפך..אשה שנותנת מעצמה... לא מאחלת לאף אחד מכם לעבור דבר כזה. לא מצד הטפל ובטח לא מצד המטופל. מיכלי שחשבה לומר לאחות שלה לא לבוא אבל חושבת..שעכשיו צריך לומר: כן תבואי לטפל בי..

מיכלוש , בואי שניה חומד

ראשית אני רוצה לחבק אותך , ולומר שציפיתי לתגובה ממך. בגלל המצב הרגיש בו את נמצאת כעת (המחלה) אנא ממך, בואי תנסי לראות את הדברים בעיניים בריאות רגע - עם כל הקושי שלך בימים אלו... הוא הגרוש שמירר לה את החיים 20 שנה, היא בחרה לא לחיות איתו בשלב כלשהו. הדילמה הקשה היחידה שלה היתה הילדים שאיימו עליה. אמרת בהודעתך הקודמת "עם טיפול נאות ואהבה, מנצחים את המחלה.." ואני שואלת את כולנו כאן, עם איזו אהבה בדיוק היא תטפל בו על מנת שיחלים עם הטיפול בו נכפה עליה??? האם את מיכלי היית חוזרת לגור עם הגרוש שלך רק משום שהוא חולה במחלה קשה?? זו לא הקרבה גדולה מדי ??? לא שואלת אותך מיכלי אם היית מוותרת על החיים הקריירה שלך בארה"ב כדי לסעוד אותו בכלל בישראל. |אבל בטוחה שאם היית בישראל כן היית הולכת לטפל בו , ולעזור לו לפי מה שלמדתי אותך כאן עם הזמן. שימת ליבך בבקשה לא ציינתי להתנער מאחריות הטיפול בו, רק ציינתי לא לחזור לחיות איתו בזוגיות כל שהיא! מיכלי, אני יכולה לשמוע את הקושי והכאב שלך עם המחלה הקשה הזו שנחתה עליך משום מקום, את הכאב שכרוך בשרשור שכזה על אדם אחר שחולה במחלה הקשה הזו..ואנשים שדעתם אחרת משלך עקב מצבך. אבל בבקשה ממך ראי את הדברים בעיניים אחרות עם כל הקושי , בעיניים של אישה גרושה שחייה לא היו שזורים בשושנים במשך 20 שנה בלשון המעטה. לך מיכלי רק בריאות מכל הלב ואין כמו אחות קרובה שתעזור ותתמוך אחות קרובה סגולה לבריאות מובטחת

מנסה להיות אובייקטיבית

לגמרי לגמרי. וחושבת..שלמרות שהגרוש שלי ואני..לא ביחסים ..אם היה מצב שהיה חולה מאוד..וצריך מסביבו את המשפחה : ילדים ..ומשהו שיטפל בו...לא הייתי מהססת. לא. אני בחרתי בו להיות המשפחה שלי לכל החיים. עצם היותו אבא של הילדים שלי..הסבא העתיד של הנכדים שלי. הוא משפחה . ומי שלא מבין את זה...מתעלם ממצב נתון. בשעת מחלה..אם לא תנתן העזרה לאבא..מה את משדרת לילדים שלך? באיזה מצוקה תשימי אותם..מול המצב שאת לא רוצה לטפל בו..ולטפל גם אם לא מאהבה..לפחות יהיה מוקף בילדיו..וזה יותר חשוב להחלמה...מאשר התרופות עצמן. הנפש שהיא בריאה.. היא מבריאה את הגוף. ככה אומרים לי. ומיכלי מיישמת. אבל חושבת שאותה אישה: שפה זילזלו בה "כקורבן"..גילה אומץ לב בילתי רגיל גילתה בעצם כמה כוחות נפש יש לה ..להעניק, ובזה לא מזלזלים במיוחד עם סבלה בעבר מאותו האדם. ותודה על איחולייך.

החתולית

New member
את לא יכולה להיות אובייקטיבית

ולעולם לא הייתי מצפה ממך להיות אובייקטיבית כשזה מגיע לנושא הזה - אני חושבת שזה יהיה מאד לא הוגן. האישה בה מדברים היא קורבן נשלט, מפני שלא בחרה לחזור לחיות עם בן זוגה לשעבר, אלא נכנעה לטרור שהשליטו בנותיה. במשך 20 שנה היתה קורבן שלו - צייתה להוראות שלו לגבי לבוש, עבודה וכו', וכעת היא מצייתת לבנות שלה. יש הבדל בין בחירה לבין כניעה לתכתיבים. יש גם הבדל גדול בין עזרה לבין חזרה למגורים משותפים. אין כאן אומץ וכוחות נפש להעניק, יש כאן אומללות גדולה וזה עצוב.

אם מדובר "בקורבן"

היא קודם כל קורבן של עצמה. לא חושבת שהילדות היו השיקול. חושבת שאדם שנכנע לתכתיבים שנופלים עליו בגלל אחרים הוא תמיד "קורבן של עצמו" וזו גם בחירה שלה. חושבת שלא יודעים את כל הסיפור אך לדעתי האישית.. האשה הזו לא נכנעה "רק לתכתיבים של הבנות שלה"..זה קודם כל היה להסתכל במראה כל יום ולדעת שאם לא תעשה את הדבר הזה למען משפחתה..אבא של הילדות שלה..לא תוכל לחיות אם זה..ואם את שואלת אותי..ככה גם אני הייתי מרגישה..כי בפני מחלה לא מתחשבנים מה היה בעבר

ערסlight

New member
חג הקורבן

יש משהו חולה, עלוב ופתטי בהקרבה אישית לטובת מישהו אחר. אבל... מי שנולד לזחול, לעולם לא יעוף.

למעלה