האקס וחברה שלו

ורד 3

New member
האמת

שבא לי לפצח לדה וינצ'י הזה שמתחתייך את האגוזים היבשים שלו ... ראית איזו חוצפה שלח לי נר אחד דקיק ורק שתי בטריותתתתתת מה זה יעזור לי בדיוק ?

נו...

הקוד לפיצוח...אצלו... שנבקש יפה? ועם הסוללות,חכי רגע...אל תזרקי... אולי הן נטענות? ואת ה-
נוכל להחליף...יש אחד בחנות של שנקין,שנראה לא רע בכלל

ורד 3

New member
זהו ש....

הן לא נטענות בכלל... לגבי הנר בטוח שלנר ששלח אין ריח... סתם נר פרווה.... אז אני אחליף לי לריח שאני אוהבת.. פצ'ולי ולבנדר.....והוא יכול לחלום להשתתף בחגיגה !

טוב למה

במלחמות ומילים לא במקום.? תבקשי יפה,תפצחי את הצופן,ואולי תקבלי חיבור ישיר ל"חשמל" שווה לנסות,שלא נדבר על חיסכון בדורסל

ורד 3

New member
וואללה יפה לה....

בת אלף ZZZZZ שתאכל ותהנה עם אהובה ...רק שלא תחנק (אמן ) ולי גם ממש לא בא.. שתראי אותו שתראי אותה.... ושתאכלי מצלחתה ובביתה ! מאחלת לך את כל הטוב שיש ....

מגשימה1

New member
הם רוצים אישור שהם נחמדים שזה בסדר

שזה לגיטימי , לא מספיק להם שהם ביחד , הם רוצים להחשב אנשים טובים ונחמדים , במילים אחרות לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה , אבל לא תמיד אפשר לקבל הכל ואני לא חושבת שאת צריכה ללחוץ על עצמך ולהכאיב לעצמך נוסף על מה שכבר ככה כואב . את יכולה בלב שלם להגיד לא תודה , לא מעוניינת וזהו , אני לא חושבת שאת צריכה ללחוץ על עצמך או להעמיד פנים שזה לא מזיז לך , "תביאי מישהוא ותבואי בכייף" מה הם מעופפים ? תתיחסי לזה כאילו שזה האקס שלך עם החברה החדשה , אם לא היית מכירה אותה הם היו מזמינים אותך ? אז שיחיה את החיים שלו ויפסיק לבלבל ת'מוח . ואת תמצאי לך חיים חדשים וטובים , אני מאחלת לך אהבה חדשה וטובה על באמת וחיים נהדרים מעכשיו ולנצח !!! וגם יום נהדר !
טל .

gali88

New member
מתוקה

תתעלמי משניהם - זה הכי יהרוס אותם. תאמרי להם שיש לך תוכניות ואת לא באה. בלי הסברים בלי תירוצים וזה הכל!!! שיחיו עם המצפון שמציק להם עד יום מותם!!!! אני מזמינה אותך אליי לארוחת שישי - מה את אומרת???

ואני הייתי עונה

"בכ'יף הייתי מגיעה, "אך מה לעשות ויש לי כבר תוכניות אחרות", אכן סוגיה לא פשוטה, בעיקר שזאת חברתך מהעבר, אך עזבי, אישה יקרה, תאמרי לעצמך "ברוך בפטרנו", תאמרי לעצמך "שחברתך תמשיך להנות מאותו אחד..... את לא אמורה להיות שם, נתק מוחלט, לא חייבת להצהיר את מה שאת חשה אליה, אם היא לא מודעת למה זה עושה לך, אז עזבי, אין לה רגשות, אין לה טקאט, כמו שאמרתי, מנסים להראות /להשקיט את מצפונם, אל תחשבי אפילו להענות להזמנה, לא טוב לך להיות שם, תאמרי שאת היום במקום אחר, "שמחה בשמחתם,..... אך לך יש היום עולם אחר משלך.

לדעתי את צריכה לקחת את זה לכיוון אח

ר. כילד להורים שלא חיים ביחד הייתי מתפלל ליום בו ההורים שלי היו יכולים לשבת יחד ליד שולחן אחד ולאכול. אז, בעלך המשיך הלאה, ועוד איתה! זה קשה, אבל את יודעת מה? אולי יהיה כיף, וגם אם לא תתחזקי מזה שהילדים שלך נהנים! בהצלחה

ערסlight

New member
איך שאפשר לסובב סיפור פשוט

לגרוש יש חברה. [להרבה גרושים יש] החברה... במקרה חברה לשעבר של האישה [הכירו קודם, אפילו מצאו חן אחד בעיני השני... אז מה? לא קורה לכולנו?] אם לכותבת היה עניין סגור עם האקס שלה... הכל נפלא. אפשר אפילו להיות ידידים. אני מכיר זוג לשעבר שעובד להם יופי עם האקסים כולל בילויים משותפים. אבל... לכותבת קשה מסיבות אישיות שלה [זה מה שיתפה] לא מתאים לה? אז לא. אבל אפשר להציע. לא מבין את ההתלהמות של הנקבות פה.

איך אפשר לסובב סיפור פ ש ו ט ?

ערס אתה נטול רגש. ואם אין קנאה אז כנראה שאין אהבה , ואם אין אהבה אז מה אכפת ללכת להתארח וכו' כי ממילא אין רגש. אני לא מבינה איך אדם מסוגל להגיד שהסיפור שלה הוא סתם סיפור ? כשקראתי את השורות הראשונות של ההודעה שלה וכן בהמשך ממש השתוממתי מאיפה יש כוחות להסתכל על הזוג הזה בעיניים. ואתה בא וטוען שהסיפור פשוט? יאללה עד כמה אנשים מסוגלים להיות אטומים. שלא יהיה חלקי עם אטומי הלב וקרי הרגש.

t o t a l

New member
לא רק נקבות

מודה שמצליח להתחבר לתחושה של העלבון הצורב. כוס אמא של כל המזדיינים.

שלי 9

New member
מאוד מאוד לא מסכימה עם גישתך

דבריך מנוכרים, חסרי חמלה, ונעדרי רגישות אנושית למצב שהוא בעיקרו רגשי ולא ממש רציונלי (מופנה לערס כמובן)

למעלה