האקס וחברה שלו

האקס וחברה שלו

לאקס שלי יש חברה. הם גרים יחד :היא/הוא/שלושת ילדיה. היא - היתה החברה הכי טובה שלי , גדלנו יחד מגיל 0. אהבתי אותה , כמו שאוהבים אחות. היא התגרשה שנתיים לפניינו. בינה לבין בעלי (דאז) היתה תמיד ידידות מופלאה , אולי "מופלאה". הם ביחד מאז שנפרדנו. לקח לי ים זמן להתגבר על הכאב :הוא/היא . היום בבוקר הוזמנתי לארוחת שישי אצלהם בבית. הילדים שלי יהיו שם (סופ"ש שלו). אמרה לי "נשמח שתוכלי איתנו ארוחת ערב ביום שיישי , תביאי לך מישהו ובואי בכיף" "בכיף" ? איזה כיף לי! אז ככה - לא בא לי לראות אותו , לא בא לי לראות אותה , אין לי מישהו בכיף להביא , אין לי מישהו בכלל , לא כיף לי , שונאת לאכול את האוכל המגעיל שהיא מבשלת (זה סתם) . למה לא מניחים לי , אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!

שירלי6

New member
אוף.

אל תלכי אם לא בא לך. את לא חייבת. תעשי רק מה שבא לך ועושה לך נעים. ובאמת האוכל שלה מזעזע..

תגידי לה שתעשה../images/Emo8.gif

קוסקוס ודניס בתנור,אני מוציא הטוקסידו מהארון ומפתיעים אותם במבצרם. הא..???

עכשיו תקשיבי../images/Emo189.gif

לולההההההההההההההההההההה. אני סתם בחור שכונה שמאוהב בדגים

האוכל שלה באמת מגעיל !../images/Emo88.gif

ושלי טעים יותר
את מוזמנת אלי לארוחת ערב אני , את והיא... אגב, את לא חייבת! אז מה דעתך?

אחת כזו לא ראויה לשום יחס

אנושי . אם היה קורה לי כזה דבר הייתי מוחקת אותה מהתודעה שלי כליל, היא אינה קיימת עבורי היא אוויר גורניש'ט ! אני מתפלאת עליך איך את מסוגלת להיות בקשר עם חלאת אדם שכזו, ועוד לבוא לבקר אותם
תגידי אין לך
ואו האם הוא עשוי מברזל ? ולשאלתך מדוע לא מניחים לך ? כי אין לך כבוד עצמי בוב'לה.

זה לא שייך לכבוד עצמי

המשימה של חיי היתה להפטר מהכעס ומהשנאה שחשתי כלפייהם כשזה נודע לי. השנאה והכעס שאילו היו ממשיכים להיות מנת יומי הייתי מורעלת לשאר ימיי חיי. יסוריי המצפון שלהם - זהו עונשם. אך הם אלו אשר גורמים להם כל הזמן לנסות לפצות אותי ונמאס לי מזה. לא צריכה אותם !!! הם לא קולטים! זה לא עבורי , זה עבורם.

happymam

New member
למה את לא אומרת לה/לו את זה??

למה את מסתירה את מה שאת באמת מרגישה? היא כבר לא חברה שלך, לא?? אני לא מקנאה בך. ומבינה מה שעובר עלייך. מחיזקה לך אצבעות שתהיי חזקה ושתזכי לשלוות נפש שאת מחפשת.

n o g a1

New member
ואוו מצב מורכב

תתרחקי מהם ! חמודה כמה שיותר רחוק כך יוטב לך. כל מה שעושה לך רע - תתרחקי משם. אנשים זוללי אנרגיה , מקומות , אוירה כל דבר. הם לא משחררים אותך? הם לא משחררים את עצמם מעצמם! את תשחררי את עצמך מהם בהצלחה

פשוט אל תלכי

יפה מאד שכיף לה. את תעשי מה שכיף לך. לך הסיטואציה הזו היא נגיעה בטראומה עברית. לא רואה סיבה להצטרף אליהם לארוחה אם זה עדיין גורם לך אפילו שמץ של כאב או אי נוחות.

יערית

New member
זה כנראה

תמיד ידהים אותי מחדש הקלות הבילתי נסבלת של "חברות"(וממש לא מכלילה). לא אין שום סיבה שתלכי לשם,גם רצחה ,גם ירשה ועכשיו מה?רוצה להיסתחבק בחזרה? שחיו באושר,תמצאי לך את חייך רחוק מהם גם עם זה קשה,תאמיני לי שיום אחד תצחקי מהסיפור,תביני שיש מישהו שגובה על כך "תשלום",זה שיושב למעלה. אני מאמינה בו! יום שישי את יודעת...יש הרבה מסיבות בעיר,רק תבקשי

ואולי בכלל הם../images/Emo4.gif

זוממים לערבב אותה אחרי הארוחה...
געגע קצת,אני יודע....

למעלה