האקסולוטול

האקסולוטול

סוג של סלמנדרה אני לא יודע כמה היא חיונית לעתידו של כדור הארץ אבל רק תדעו שהנה לכם עוד חיה בא' לארץ עיר - הבעיה היא באות ו' אה רעיון - אפשר לשחק בפורום חי-צומח-דומם-ארץ-עיר אבל לא סתם - צריך שמות לא שיגרתיים למשל ארץ שאף אחד לא שמע עליה, צומח שאף אחד לא שמע עליו - וכל פעם ניתן אות אחרת - אולי נתחיל מ א'

ailag

New member
ורוד זה רע! הלאה לורוד!

אבל היא חמודה אז נוותר לה

למי שלא אוהב ורוד זה בא גם בשחור..

למי שלא אוהב ורוד זה בא גם בשחור.. יש אונ' בארה"ב שמתעסקת איתם במחלקת זואולוגיה

חיה בו'

אני מניח שזה נחשב הוולאבי באוסטרלי הוא בוו' (אולי כי עדיין לא עיברתו לו את השם) זו חית כיס אני לא יודע אם היא מין בפני עצמה או ניגזרת (או אינטגרל) של קנגורו. בתמונה: וולאבי בטזמניה אחרי שיצא ממבחן פסיכומטרי

סוגיית ארץ עיר

מעניין שאם אני ארשום למשל אריה זה נחשב בא' כלב זה נחשב בכ' אבל אם ארשום ציפור בצ' - זה לא יחשב. אבל מצד שני יש סוגים של כלבים - אז אני לא יכול לכתוב כלב בכ' אלא האסקי סיבירי בה' , דלמאטי בד'. רגע אבל אז זו לא חיה זה type. אני חושב שציפור לא נחשבת כי זו מערכה של חיות , כמו שארשום חתוליים. אבל אז זה מוגדר עופות. מורכב לא ?

2_be

New member
אכן, עם בעיות קשות אנחנו מתמודדים

ביום יום
חוץ מזה תלוי עם מי אתה משחק ארץ עיר...אם תחליטו לפני המשחק שאפשר לכתוב שמות משפחות של חיות זה יחשב...

סיטרא

New member
אמממם...

יש את "ורדית סיני" מין סוג של ציפור.. תוכלו לראות בבול. זהו עוף מהמשפחה של ציפורי הדרור הכל כך נפוצים בארצנו. בעבר זה עזר לי בארץ-עיר, הבעיה היא שכולם בבית הספר חשבו שאני ממציא על המקום.

למעלה