האקים פץ 72 100%

Hasselblad

New member
../images/Emo46.gif רוזי זה לא יפה ../images/Emo46.gif

לפחות הוא דואג שיהיה לי איך להפיג את השיעמום...

Hasselblad

New member
אהה רוזי כדאי שתלכי לרופא

נראה לי נדבקת מדביר... עכשיו זה עוד לא חמור אבל תיזהרי זה מחריף מהר.... מודה - מודע...

P o o f i

New member
אופס ../images/Emo12.gif אפילו לא שמתי לב. ../images/Emo6.gif

אני מאשימה את העייפות.

ReallyWrong

New member
אני אומרת בואו נעשה שנת צהריים פורומית.

ה'עים' שתיקנת ל'עם' בכלל אמור להיות 'אם'

Hasselblad

New member
לא נכון!!!

בדקתי את טועה אני יודעת שקשה להבין את מה שהוא כתב... אבל אם אני מבינה נכון הוא דווקא התכוון לעם...

ReallyWrong

New member
לא!! ישנתי טוב ../images/Emo7.gif

"אז עים מישהוא רוצה כסף תביאו שחקן "

deisy

New member
../images/Emo3.gif

טוב שאתן מנסות להבין... כשראיתי את ההודעה שלו, התחלתי לקרוא, לא הבנתי כלום ופשוט סגרתי אותה
יש דברים שלא שווים מאמץ

סקאמר?

יותר תינוק מטומטם עם שגיאות כתיב של ילד בן 3 חודשים. תמצא חיים, ולעזאזל, תתחיל להקשיב בשיעורים במקום לחשוב על מייפל כל הזמן.

miss_t

New member
רועי!! רועי!! אתה טועה!!

הוא בן 5! תסתכל בכרטיס האישי!

בטח שהוא אמיתי

יש הרבה ילדים עלובים (שיגדלו להיות מבוגרים עלובים) שמרמים וגונבים. יש גם רבים עם שגיאות כתיב ותחביר קשות. נראה לי שהילד הזה במקום ללמוד בבית הספר מחפש דרכים חדשות לרמות ולגנוב. כמה עלוב.

miss_t

New member
../images/Emo31.gifאין לדעת מה יהיה בעתיד

אנא, לא להכליל בנוסף, זכרי שזהו החופש הגדול כרגע- אין יותר מידי פעילויות לילדים.

אפשר להעריך מה יהיה בעתיד

לא יודעת מה איתך, אבל בעיני האייקון
הוא כלי חזק, שאני לא ממהרת להשתמש בו. לרוב, אנשים לא הופכים להיות יותר חכמים או יותר טובים כשהם מתבגרים. כלומר, לא יחסית לאוכלוסיה הכללית. התגובה שלך יכולה לרמז על זה שאת חושבת שההתנהגות שלו קשורה בגילו הצעיר. אני חולקת על התפיסה הזאת. רוב הילדים לא מרמים ולא גונבים. גם לא מתנסחים בתת רמה כמו מי שפתח את ההודעה הזאת. הנה כאן בפורום יש מגוון של ילדים ומתבגרים שאף אחד מהם לא מתנהג בצורה מגעילה כזאת. אני עשיתי הרבה שטויות בחופשות מבית הספר. אך מעולם לא גנבתי או ניסיתי בכוונה לרמות ולפגוע באחרים. מי שמתנהג כך בגיל צעיר לא יהפוך פתאום לאיש ישר ואוהב הבריות, רק בגלל שעבר זמן. מי שמתנהג כך בתור ילד או נער, מקבל לגיטימציה סביבתית להתנהגות הזו (מההורים, או מדמויות סמכות אחרות) שרק מחזקת את הצדדים השליליים. כדי שתהליך יקרה צריך לגרום לו לקרות, ולא רק לחכות לעתיד בלתי ידוע. .

למעלה