האקים פץ 72 100%

האקים פץ 72 100%

תיראו אני יודע שיש 500000 סכאמרים טוב אני לא מי שרוצה שידבר איתי אני יסים לו כמה כסף שהוא רוצה את ההאקים קשה מעוד!!! להסיג כי אני יצרתי אותם ואני לא הולך לפרסם אותם! אז עים מישהוא רוצה כסף תביאו שחקן אפילו רמות 30 שאתם לא צריכים רק תביאו ליבדק עים אני סכאמר הסגתי 450 הלכתי על חיות לרמה 170 כי ההאקרים יכולים להוסיף מהירות וחוזק של 999999 וזה לא כיף האקים כי זה כיף לעלות לבד רמות ויש לי יותר מידי כסף 450 מיל זה הרבה ואין לי מה לעסות עים זה טיף שלי לא לתת את הפרטים לסתם ילדים שאתם מרגישים שהם סכאמרים חרות וזהוא ה אמייל : [email protected] או [email protected] קיצור אני מחכה להודעות עים אתם חושבים שאני סכאמר כודם כול ליבדוק ואז

miss_t

New member
סקאמר?

תביא הוכחות שיש לך 450 מיל ואין דבר כזה אין מה לעשות עם יותר מידי כסף מ.ש.ל

מייפל הומו

יטמבל אזה עולם אתה אני יראה לך תכסף אתה לא מבין שאין מה לעסות עים אכסף יש לי תשחקן הכי סוס בעולם תענה מהר!

Hasselblad

New member
צר לי לאכזב אותך...אתה בפורום הלא נכון..

הרוב פה לא מתרגשים מכסף... יותר מתרגשים מיחסי אנוש וגישה... ועכשיו לשלב התחביר ושגיאות הכתיב: יטמבל - יא טמבל אזה - איזה יראה - אראה לעסות - לעשות עים - עם אכסף - הכסף.

Don Nirtin

New member
תרגיע בבקשה.../images/Emo87.gif

אףא חד לא חייב לך כלום ואף אחד לא אוהב לקרוא כאלה הודעות. ילה= יאללה יסכן= מסכן, כנראה. יסים= ישים. אזה= איזה. ביי

miss_t

New member
נירוש! איך נפלת איך?

אותיות איתן בעתיד! ישים- אשים!

Hasselblad

New member
טוב דיי אני לא נחמדה יותר

תקשיב ותקשיב טוב, במילים פשוטות ובלי שגיאות (למרות שאולי אם אני אכתוב עם שגיאות תבין יותר טוב) הכסף שלך לא מעניין פה אף אחד... גם לא ההאקים שלך... ובטח שלא הסקאם שאתה חושב שתצליח לעשות פה... אם יש לך יותר מידי כסף חלק אותו לחברים שלך... ואם באמת היה לך יותר מידי כסף לא הייתי צריך שאף אחד יביא לך את המשתמש שלו פשוט יכולת לפגוש אותו במשחק ולעשות איתו טרייד במילים אחרות קח את השגיאות כתיב שלך והרמאויות שלך ולך למקום אחר

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחח
אוי, זה פשוט הדבר שהכי הצחיק אותי היום
ותשאלו את נירוש, זה פשוט הישג

Don Nirtin

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo87.gif

ואני יודע שזה קשה להצחיק את נשמונת לאחרונה.....

Hasselblad

New member
אני שמחה שיכולתי לעזור

כמעט כל יום יש לי כמה שעות טובות של שיעמום... אם את רוצה את יודעת איפה למצוא אותי..

למעלה