האקדמיה לצחוק

גפילטע

New member
האקדמיה לצחוק

אז שוב, מי שרוצה להשתתף היום בצילומי מערכונים לאקדמיה לצחוק עם עלמה זק ואייל קיציס (מעל גיל 16). בשעה 13:15 באולפני מימד. אתם מוזמנים.

kfm

New member
מנצל"שת-../images/Emo26.gif

שמעתי שוב את השיר סיום של ארץ נהדרת (אביעד- תודה
) ויש שם איזה קטע שהם שרים "מלחמות..אסונות" ולפני זה דוב צועק את ה"מלחמות אסונות" הזה..וזה כלכךךךךךך מצחיקקקקק!!!! הוא קרעעעע אותי שהוא צעק את זה! זה היה נשמע כאילו הוא כועס או משו, ממש ממש מצחיק

Kido2222

New member
טוב בתור היחידי שהיה בקהל היום.. :)

טוב... אני חייב להגיד שהיה ממש מצחיק... :) אז קיציס לא היה... לא נורא... אבל הביאו את צביקה הדר שהיה לכמה שניות... והייתי עם כל חברי האקדמיה כל הזמן... היה גם את דני קרפל... אני חייב להגיד שצחי ויוסי וטירן ממש מצחיקים... יוסי וטירן ושלישית דופה הזמינו אותי לבוא לבקר באקדמיה... :) היה ממש יפה... בסוף תפסה אותי מירב ושאלה אותי איך היה הקטע שלה... :) היה כל מיני... נורא נחמד בקיצור... היה מבדר... :) אה כן... היו איתי שני חברים שלי... שנהנו לא פחות... :) אחזור בערב! :)

~*~gaL

New member
וואי, נשמע ממש ממש כיף!

באמת רק אתה היית?
לא הגיוני פשוט... צביקה הדר... וואי, עכשיו כשהקומדי סטור שוב שבה לחיי יש לי כ"כ הרבה מה לומר לו.
וצחי... ייפ, רציתי להראות לו את תמיכתי.. אחוות הפתח תקוואים, גו אס! שיהיה מישהו מעניין שגר פה כבר... גם אנייי רציתי ללכתתת! אוף. ספר עוד דברים!

greeneye

New member
אני גם מתה ללכת....

הם כאלה טובים! ושראל! הוא כ"כ טוב! ויוסי וטירן! הצבעתי להם בשלט כדי שהם לא ילכו מהלופט... אביעד, ספר לי מה היה!

~*~gaL

New member
שראל ../images/Emo6.gif המבטים שלו ענקיים...

באמת, מצידי תוכנית שלמה עם המבטים שהוא עושה למצלמה, וזהו.
זה יהיה טוב מספיק... ובאמת יוסי וטירן טובים!

kfm

New member
אני היחידה שאוהבת כאן את

אורבך? הדתי?..שהוא התחפש ל"אסתר המלקה"?
**ויוסי וטירן באמת טובים

~*~gaL

New member
אורבך מקסים! :)) גם נחמן...

אוף, לא רוצה שאנשים יעזבו.

greeneye

New member
../images/Emo45.gif

שהם אתמול דרגו את האנשים ברמת פופולריות.. התחלתי להגיד כזה- "לא נווו ללא...שלא ילכו יוסי וטירן! וגם לא אבי! ואבי! שאפחד לא ילך זה לא נחמד!"

למעלה