האצבע של צה"ל שוב קלה על ההדק

אתה לא תגיד לי שטויות!

השוטרים יכלו לטפל במצב באלף דרכים אחרות.יכלו לאיים עליו עם הרובים, יכלו לירות באויר לאזהרה, יכלו לירות לו ברגל. אבל השוטרים בחרו ישר בפתרון בקל שהוא לרצוח בדם קר

respecta1

New member
לא יאומן..

מבחינתם הבנאדם בא וירה גם בהוראות פתיחת אש אם בנאדם כבר התחיל לירות אז יש רשות לירות בו והם אפילו לא הרגו אותו ירו בו כדור או שניים למרות שזה מסכן אותם עדיין הם יכלו לרוקן עליו מחסנית הוא היה קרוב אליהם

mike00

New member
עזוב אותך מהליצנית הזאת....אם היה מצליח לפגוע

בחיילי צה"ל היא היתה אומרת שהוא "לוחם חופש"...

mike00

New member
אז תפסיקי לדבר שטויות../images/Emo6.gif

סלטעון הוא דווקא אחד שמבין ומזדהה עם "המצוקה" של הפלסטינים... אם היית קוראת כאן יותר היית מבינה שדווקא הוא האחרון שאת צריכה להטפל אליו בנושא של זכויות הפלסטינים.. בתור אחת שלא מפסיקה לרשום בו תגובות אידיוטיות אין לך את הזכות לבקש שיפסיקו להגיד לך שאת מדברת שטויות.. ובקשר לבחור החכם שרץ למחסום,החיילים פעלו לפי החוק,ואם המצב היה הפוך כבר היינו רואים את האחים שלך מנופפים לחלון בידיים מגואלות בדם כמו לחיילים שנעשה בהם לינץ'.. לעומת זאת ב פיגוע בשוק מחנה יהודה לפני יותר מעשור. לעבר המחבל מיהרה אישה חרדית בשם בלה פרוינד, נשכבה על המחבל וסוככה עליו בגופה מזעם עוברי האורח שרדפו אחריו.

שו לאיים? וליק ען איש בתחקי?

2ולי לי מן פד'ליק שו קונתי בתסאוי לאו איג'א לעינדיק ואחד פלסטיני בימסיק בארודי ובי2אוויס (ו2אקיד הווי פגּ'ר אלנפץ עשאן יפאקרו אנּו האי בארודי ח2י2ייה) למּא אנתי ג'ונדייה אסר2ילייה פי אלמחסום, ועארפי אנּו פיה קתיר נאס בדהן י2זוקי. אין קאנת אלבארודי ח2י2ייה, קאן יטוכהן וי2תאלהן, 2בל מא ילח2ו יוא2פוה... אללי אנתי בתחקי ענּו אסּא, יעני לאיים ברובים, לירות באוויר, אפילו לירות ברגל, האדא ביעמלוה למּא ואחד משבוה בי2ארּב עליהן, ומאבימסיקש בארודי. אין קאן הלמרחום זלמי ע2לי, אנא מאליש שקּ אנּו עיריף אנּו אלעסאקר קאנו יטוכוה. אעמלילנא מערוף. כלס' אלקלאם אלפאד'י האי. פי הוני עידּת ס'האיני אללי בסּ ביסתאנּו לאלחזה אנּו נבאלּש נחקי ען האדי אל2וס'ס' אלזע'ירי בדל ען אל2חתלאל, תפג'יר אלמודון אלפלסטינייה וח2 אלעודה.

מוחמד5

New member
אחלה משפחה ../images/Emo24.gif

בידנא נשופק ען 2אריב יא סאחבי . מושת2ין לאלכו כתיר כתיר.

מה את/ה שפויים?!, היצור הזה איים עם נשק וצעק

"אללה אכבר"!, אין דרך אחרת, אם יש ספק שזהו מחבל אז אין ספק שזהו מחבל - לא לוקחים סיכונים, זה לא "רצח" (שוב המלודרמטיות ההיסטרית?), פשוט יורים ביצור ומנטרלים אותו! אין דרכים אחרות, כל אדם נורמלי ושפוי שחייו חשובים לו היה דופק לו כדור בראש בלי לחשוב פעמיים.

למעלה