האצבע של צה"ל שוב קלה על ההדק

אתה תומך בטרור

פעולות החמאס הם פעולות לגיטימיות כי מדובר בשטח כבוש. אל תגיד שעזה לא כבושה כי ישראל שולטת על כל הברזים! פעולות ישראל נובעות מגזענות ושנאה. ישראל אומרת שהיא רוצה שלום ומיד עושה פרובוקציות אפילו כתבו שמיד אחרי הפסגה עם אבו מאזן ישראל תתקוף בעזה. אתם לא רוצים שלום

mike00

New member
ישראל שולטת על כל הברזים?

אם היה לפסלטינים ברצועה קצת שכל הם היו בונים תשתיות משלהם וישראל לא היתה מחוייבת "לשלוט על כל הברזים" שם.. בזמן האחרון יש נכונות ישראלית להפסיק את "השליטה על הברזים"....בינתיים ראינו שהחמאס לא כל כך מעוניין בהפסקת השליטה הזאת.... הנה מקצת הבעיות שיש לכם כמחזירים לכם את "השליטה על הברזים".. אנחנו מאוד רוצים דווקא להחזיר לכם את "השליטה על הברזים",אבל החמאס טוען שזוהי הכרזת מלחמה.. מזכ"ל האו"ם: "מודאג מאוד" מההחלטה. חמאס: "זו הכרזת מלחמה בעלת השלכות מסוכנות". במקום לבלבל את המוח אולי תנסי לשכנע את האחים שלך להפסיק להשקיע בנשק ובמקום זה לפתח תשתיות משלהם כך שרק להם תהיה שליטה על הברזים וישראל תוכל סוף סוף להגיד להם שלום אחת ולתמיד. ובנוסף יש לכם את מצרים שכל כך אוהבת אתכם,דואגת ותומכת בכם מכל הלב....למה שלא תבקשו מהם "שישלטו על הברזים" שלכם? ישראל עובדת במלוא המרץ לביצוע התנתקות מוחלטת מהרצועה ובקרוב מאוד נראה אתכם מתבשלים שם במיץ שלכם עם הברזים שלכם.. שיהיה בהצלחה.

מותר לי

New member
אבל זה לא משנה!!!

זה לא משנה אם פעולות החמאס לגיטימיות או לא, זה לא משנה אם הצבא אמור להיות שם או לא, זה לא משנה אם השטח כבוש או לא, זה לא משנה אם ישראל שולטת בכל הברזים או משחררת בשיטפון אדיר, זה גם לא משנה אם ישראל פועלת מתוך שנאה מתוך הגיון מתוך נקם מתוך רצון לעזור מתוך רצון לחסל ווטאבר... זה לא משנה כרגע!!! הרעיון שיש מישהו שיודע בוודאות שיש לידו חיילים שלא יהססו לירות עליו אם ינופף בנשק ועלולים להרוג אותו, והוא בכל זאת בוחר ללכת עם אקדח פלסטיק ולשחק ברולטה רוסית, זה מה שמשנה כרגע!! צודקים או לא צודקים, הבנאדם לא היה חכם גדול! עכשיו תקראי כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1826&msgid=106408335

חס וחלילה זה לא מה שאמרתי

הלוואי שיהיה ניתן להוציא את האזרחים הפלשתינים והישראלים מבריכת הדמים! הכוונה שלי היתה שחמאס מגן על אדמתו וכשהוא נתקף על ידי צהל זה לגיטימי שהוא ישיב מלחמה בחזרה. כואב לי גם על תושבי שדרות שהם אזרחים אבל אתה צריך להבין שגם ילדי עזה סובלים קשות ובגלל זה החמאס תוקף את שדרות מתוך כונה שאם בעזה לא שקט אז גם בשדרות לא יהיה שקט

THE WIZARD 55

New member
בינתיים לא היה שקט בעזה בגלל

מלחמות הדמים בין החמאס לפת"ח הילדים שם נרצחו על ימין ועל שמאל.. מי שיורה לעבר בתי אזרחים בכוונת תחילה שלא יצפה שלא יגיבו לו, ואני חושבת שישראל היתה מאוד מאופקת בתגובות שלה.

תגידי טוקאן, את במיקרה מהמשפחה ההיא

שהאימא שלה רצתה לאכול כבד של חייל ציוני?

היא צריכה למצא ערבי שקיבל תרומה של כבד מציוני

ולאכול לו
אגב, יש לך את הקטע הזה?

פאדווה טוקאן כתבה את זה באחד השירים שלה

גם 'המשורר הלאומי הפלסטיני' מוחמוד דרוויש כתב משהו כזה, רק שהיתה לו העדפה קולינארית אחרת - הוא העדיף לבבות אדם על כבדים. מה שמראה שלא כל הקאניבלים אותו הדבר.

כשמישהו מנופף במשהו שנראה כמו אקדח וצועק

"אללה אכבר" - יורים בו בלי להסס, לא נוהל מעצר חשוד ולא בטיח, מספיק שיש רק סיכוי פוטנציאלי שזה כן מחבל אמיתי עם כלי נשק אמיתי בכדי לרוקן עליו מחסנית. כאשר משהו נראה כמו סכנת חיים, מבויימת או אמיתית (אי אפשר לדעת או להבחין) - לא לקוחים סיכון, לא נהלים ולא כבוד, פשוט מנטרלים אותה במקום ואחר כך, אם צריך, שואלים שאלות.

לא היתה להם שום דרך לדעת שזה צעצוע

אלא אם כן היו נעמדים לפניו בנחת ומבקשים ממנו לירות בהם לניסיון... אז על איזה נהלים בדיוק את מדברת, וכבוד למי? ומה פה צמאון דם? ברור שהם מראש לא היו צריכים להיות שם וכו', אבל ברגע שהביקורת שלך עוסקת לא בבעיתיות של קיומם שם, אלא באיך נהגו במישהו שבא לכאורה להרוג אותם, את מבזבזת את הקייס הפלסטיני על שטויות

mike00

New member
אני מכבד אותך על התגובה שלך......./images/Emo13.gif

הוכחת שאתה מסוגל להיות אובייקטיבי...

respecta1

New member
לפחות הגיון בסיסי יש לך

ומזה הם לא צריכים להיות שם זה מעבר גבול

למעלה