האמת שחסר לך המון ידע ../images/Emo70.gif
מה קרה בכל מערכות החינוך הכללי והדתי והחרדי בשנים האחרונות
ולכן בגלל זה קשה לי להסביר לך
אבל באופן כללי מה שקורה במערכת הכללית איני צריך לכתוב זה לבטח ידוע לך לבד אני משער שאתה שומע חדשות מידי יום ביום. בחינוך הדתי במערכות שחינכו להתמודד עם המודרנה יעני ללמוד להתחבר עם האופנות ולהתמודד איתם קרי - ישיבות תיכוניות בתי ספר ממלכתיים דתיים וכ"ו צר לי לבשר לך אבל ..... התוצאות היו הרות אסון הקטסטרופה היתה ממש גדולה . היו ישיבות ובתי ספר שהנשירה הגיעה ל 80% !!! עקב החיבור הקרוב מידי של "הבתים שלהם" לאופנות כמו טלויזיה אינטרנט ספורט וחינוך ללימוד מקצוע ללא לימוד ערכים ויהדות היחס ליהדות במקומות הנ"ל היה פשוט זוועתי מצד התלמידים !!! זה פשוט לא עניין אותם !!! והחל שם סחף עצום של חזרה בשאלה באחוזים שלא יאמנו . בכל מקרה החינוך הדתי שינס מותניים ושינה גישה לחלוטין !!! החלו להיפתח ים תלמודי תורה , וישיבות קטנות !!! ת"ת בשיטות זילברמן ושיטת ברקאי וישיבות גדולות אפילו, צצו בבקרים בכל חור בארץ !!! הם הציבור הדתי למדו בדרך הקשה
את מה שאתה מנסה להכניס למערכת החינוך החרדית
, וזה לא שאני פוסל ישיבות תיכוניות דתיות או חרדיות אבל לא לכתחילה ! לא כשיטה ! זער פה זער שם הרבנים יעלימו עיין
וזה לא שבחינוך החרדי אין בעיות , יש לא מעט בעיות ובסופו של דבר נקווה שהם יפתרו . החינוך על טהרת הקודש הוא היסוד והשורש של החינוך החרדי לדורותיו
בדור שלנו שהכפירה שולטת שליטה מוחלטת
אל תנסה להעמיד בניסיון צעירים באמונה שגדלים בתקופה כל כך חומרית , אפשר לפתח טיפה פתיחות קצת חיבור למודרנה , לא נורא !!! אבל לא בשיטת של לכתחילה אלא בדיעבד בלבד !!! כל ידידך שאתה מכיר כפי שציינת בהודעה שלך, הם החברה שנשארו שלמים במערכת החינוך שהם גדלו , ומה אם כל השאר ???