האנטר אנדר סאדל?

fliperit

New member
האנטר אנדר סאדל?

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה??? אני יודעת שז אחד מהמקצועות אולאראונד שעושים עם ציוד אינגליש....אבל מה זה בדיוק?

Blue Eyessss

New member
ממה שהבנתי../images/Emo47.gif

זה מקצה בווסטרן שבעצם עושים עם ציוד של דרסז'! מה שמחפשים שם ממה שהבנתי זה את הסוס מתוח למטה ותנועה חופשית שאין תנועה גדולה יותר מדי במפרקים,הסוס צריך להיות משוחרר למטה כמו בתמונה. בדרך כלל הסוסים שיתחרו שם יהיו סוסי ווסטרן לכל דבר

fliperit

New member
יענו פלז'ר

עם ציוד אינגליש?? מוזר...בשביל מה המציאו את כל המקצים המוזרים האלה??? (ויש הרבה כאלה בווסטרן)

Blue Eyessss

New member
חחח לאדעת../images/Emo47.gif

אבל זה מה יש... וזה כאילו כדי להראות שילוב נראה לי בין הדברים שלדעתי זה אחד השילובים היותר מוצלחים שיש כאילו דרסז' ווסטרן...

fliperit

New member
אבל לפי איך שזה נראה...

זה לא דרסז'..אלא רק צייוד ש דרסז'..כלומר..הסוס על חופש מוחלט במושכות..

Blue Eyessss

New member
נכון אבל..../images/Emo47.gif

הרעיון של זה זה מה שחשוב יענו בדרסז' צריך את המשמעת וכאילו את המשמעת וזה ווסטרן זה הכל חופשי וזורם ומסגרת נמכוה וחופשיה וברגע שיש שילוב בין שניהם-יענו רוכב דרסז' עם משמעת ומשוחרר וזורם- זה לא נעשה יותר טוב מזה...כי הרי בווסטרן לומדים להשתחרר ולזרום עם הסוס... ובדרסז' יש את המשמעת ואת המסגרת הקבועה(אבל עם תנועה חיה) שאני אלדעת מה זה יכול לתרום לווסטרן-אבל זה מאזן אחד את השני יפה

fliperit

New member
לא הבנתי את העניין של המשמעת..

הסבר? ואגב..ישיבה של דרסז'- כמה שאומרים שהיא הנכונה והטובה....היא לא נכונה ולא טובה לווסטרן...ככה שנראה לי ממש מבלבל לרכב פעם עם אוכף דרסז'..ופעם עם אוכף ווסטרן..

Blue Eyessss

New member
מממממ../images/Emo47.gif

שהדרך עבודה מאוד ברורה והרוכב צריך הרבה יציבות ויש משמעת מאוד גבוהה גם של הרוכב וגם של הסוס...כאילו לדרסז' קלאסי והכל... ולא נראה לי שדרסז' ממש תורם לווסטרן-אבל הווסטרן תורם המון לדרסז' לדעתי לפחות אצלינו בחווה רוכבים גם גם-זה ממש משחרר אותנו וזה עוזר המון בדרסז' יש לנו קווטרית מדהימה מיובאת מאמריקה שזה פשוט מדהים עליה... היא ממש ממש סוסת ווסטרן כאילו היא בשקט יכולה לקחת את כל התחרויות פלז'ר וריינינג וכל הדברים האלה...אבל מי שהייתה מתחרה אצלינו ווסטרן הפסיקה.. היא הייתה בנחברת אביב הזה לפני כמה שנים והפסיקה

fliperit

New member
באיזה חווה את?

ואיך קורים לקווטרית? יש לה במקרה סייחה בת של הוליווד דאן איט?

חח...../images/Emo6.gif../images/Emo107.gif

יש גם בבן-שמן חווה שקוראים לה חוות אביב וגם שם רוכבים גם אינגליש וגם ווסטרן!

fliperit

New member
את מדדברת על החווה

של גילי שדמות? לדעתי הם לא רוכבים אינגליש..הם פשוט עושים האנטר אנדר סאדל

SNTQ

New member
רוכבים גם אינגליש..

גילי מלמדת את הווסטרן ויש מצב יש עוד מדריכים וחגית (נדמה לי יש עוד מדריכים) ניצני מלמדת אינגליש
ורד,אלה פרטים על בן שמן?!

../images/Emo182.gifבשדמות?!

לא... עד כמה שאני יודעת הם עושים האנטר אנדר סאדל והאנט סיט אקויטשן או איך שלא כותבים את זה

SNTQ

New member
לא אצל רותי.. רותי בפראן (קיבוץ

בדרום) ושם הם רק אינגליש.. אבל דיברנו פה על החווה של גילי שדמות בבן שמן (חוות אביב)

SNTQ

New member
נו אז סבבה.. הם דיברו על גילי בגלל

זה אמרתי לך שרוכבים אצלה גמאינגליש.. סתם שאלה אולי תדעי-יש מצב שהשנה ישלבו תחרויות של קבוצת אביב ושל ההתאחדות?!

למעלה