האנטי ציונים

איזו עובדה שקרית?

היותם של ערביי ישראל מעל למיליון או העובדה שרק פחות מאחוז (פחות מ-0.001 אחוז האמת) השתתפו בפעילות טרור?

Vrock

New member
התמיכה בטרור רחבה הרבה יותר

ממה שנדמה לך, למרות ה"אקטיביות" הנמוכה. והאחוזים שלך נשמעים לי מוגזמים.

יודע מה,

עכשיו כשאני חושב על זה אולי זה 0.03, או 0.04, ככה זה כשנתוני צה"ל מדברים על כמה מאות בני אדם.

Vrock

New member
בסדר, נכון.

זה נשמע יותר מדוייק. אל תשכך שזה פי 3.5 בערך ממה שאמרת.

Continuum

New member
לא..

טרור נמדד באקטיביות, הסתה לטרור זה משהו אחר - ותהיה בטוח שאם בפורום הזה יש לא מעט, אז גם ברשות הפלשתינית יש הרבה.

Fleddermaus

New member
די לקחת מונופול על הציונות!

"אין לציונות 'דרך', אבל יש לה 'דרכים'" (ז'בוטינסקי, אם אני לא טועה)

כל ציונות והדרך שלה

אבל כל ציוני דוגל במדינה יהודית לא אמרתי מדינה דתית.. אמרתי יהודית עובדה שרוב היהודים פה הם לא דתיים בדיוק אבל רוצים מדינה יהודית

Vrock

New member
אבל מדינת כלל אזרחיה אינה יכולה

להיות מדינה ציונית. מדינה ציונית צריכה להיות מדינה לאומית יהודית.

Vrock

New member
מדינה בעלת ביטוי יהודי אינה יכולה

להיות מדינת כל אזרחיה. הרי המחאה מגיעה עד לדגל ועד להמנון.

Vrock

New member
מצאי למדינה-

1 דגל, 1 המנון, 1 סמל. כשיש במדינה שני לאומים או יותר, הדגל, הסמל וגם ההמנון לא יכולים לייצג את כולם ועדיין להיות נאמנים ללאומיות מסויימת. וככה זה, כמובן, בשאר תחומי החיים.במצב כזה, המסורת היהודית ודרך החיים היהודית תקבלנה צורה של פרוטקטוראט ולא של מדיניות שלטונית מובהקת. אני לא מבין-ללאומים אחרים יש אוטונומיה דתית מוחלטת, אוטונומיה חינוכית כמעט מוחלטת (רבה מכפי שצריך) והם בעלי ייצוג בכל מוסדות המדינה. מה עוד הם צריכים?

Continuum

New member
..

אז מדינה היא דגל, המנון וסמל? אם הם לא מייצגים לאום במדינה אז המדינה בהכרח לא נאמנה לאנשי הלאום הזה? "אני לא מבין-ללאומים אחרים יש אוטונומיה דתית מוחלטת, אוטונומיה חינוכית כמעט מוחלטת (רבה מכפי שצריך) והם בעלי ייצוג בכל מוסדות המדינה. מה עוד הם צריכים?" היית רוצה לחיות במדינת הלכה?

Vrock

New member
זו בדיוק הנקודה שלי!

אנחנו כבר נאמנים ללאום הערבי מספיק בלי שלמדינה יהיה צביון לאומי ערבי. ואת העניין עם "מדינת הלכה" לא הבנתי.

למעלה