האנגר 11 27/1/2010

הגורר 98

New member
אכן כן תמונות יפות אבל הצדיק

נראה לי בכל אופן לא שמח כמו בקיסריה כאילו היה חסר משהו בהופעה אבל בטח ובטח שהייתה הופעה מדהימה וחבל שלא זכיתי להנות עם כולם כי אני אוהב תשירים של הצדיק מהשמיעה הראשונה מקווה שיהיה עוד קיסריה בקיץ מה שכן מעניין למה כל הנגנים לבשו בגדים בצבע אחיד קצת מוזר לי אולי הם בדיאטהטוב אז לילה טוב לך צדיק ותחייך צדיק זה רבי נחמן ציווה לחיות בשמחה

רפי35

New member
לא מסכים איתך,

לצערי לא הייתי אבל מהתמונות והכתבה במאקו קיבלתי דווקא רושם הפוך שעמיר היה יותר משוחרר מקיסריה ויותר שלם ונהנה מכל מה שקורה.

odery

New member
לא הייתי בקיסריה

אבלן מבחינת שואו זה היה טוב בהרבה מבריכת הסולטן מבחינת סאונד ברור וברור ומבחינת תאורה-הם לקחו את אחד התאורנים הכליםביותר שקיימים בשוק-ככה שהיה שיא הבסט חוץ מזה שאייל ששילוח היה שם עם סולו כינור אחד והתפאורה היתה מיוחדת הייתי בהופעות יותר מצחיקות של עמיר הייתי בהופעות יותר מרגשות של עמיר הייתי בהבהופעות שיותר התחברתי ללינאפ של השירים אבל זו היתה הופעה הטובה מכולן בגלל מכלול הפלוסים ומיעוט המינוסים (שאותם אין טעם לפרט גם כי זה לא מענין אף אחד וגם כי לא ממש שמים עלינו)

רגיל כמו בדיסק.

הופעה מרגשת אני לא יודע בכלל עם אפשרר להסביר במילים כמה מרגש היה. והמנצח הגדול של הערב הזה הוא אבי בניון כול ההופעה הוא מחזיק.

ליטל149

New member
הוא קיבל אלבום זהב? למה זה לא מפורסם בשום מקו

ם? סליחה על השאלה- אבל מה זה אומר קיבל? ממי?

חחח באמת יחי העוד../images/Emo6.gif

היה לי מדהים הופעה חמישית שלי חמסה בלי עין הרע היה פיצוץ חבל על הזמן איך שנהניתי...

avivee

New member
היה ממש יפה

היה קהל פצצה והעוד אין על העוד אני חשבתי שהוא לא יכניס יותר אותו להופעות והנה הפתיע אותי!!

קסם אחד1

New member
לא הייתי. מחכה ל-DVD. בטח בפסח בע"ה.....

לפי התגובות, נשמע שהייתה אחלה של הופעה. כמו שאמר פה פעם מישהו, כל הופעה של עמיר היא מדהימה... בסבב הזה הייתה כבר ב-4... חודש הבא בע"ה החמישי... ואם ירצה השם...בבנייני האומה השישי... תענוג שלא נגמר ואמן שלא ייגמר לעולם... :)

amirfreak

New member
רק שתע ו שעמיר הופיע בערוץ 2 בשש עם עודד

בן עמי-הראו שם את הביצוע של געגוע, איזה כיף למי שהיה שם. אני בחיים לא ראיתי ביצוע של השיר בהופעה.

amirfreak

New member
תודה רבה על המאמר! גיליתי בזכותו עוד "כמה"

דברים על עמיר, אחלה כתבה!

ו ר ד ב

New member
האנגר 11 27/1/2010../images/Emo20.gif

רשמים, תמונות, ביקורות וכו' נא לשרשר לכאן... (לאחר התאוששות
)

למעלה