האנגר 11 27/1/2010

ההופעה!! האנגר 11 ת"א

טוב כנראה שאני הראשון שכותב אבל כולם יסכימו שזאת הייתה הופעה מדהימה,מעולה,מרגשת,מצחיקה וההופעה הכי טובה בסבב הזה!! יחי העוד!שחזר בשיר רק את.. יאללה תגיבו איך היה לכם??

אחח, איזו הופעה...

ההופעות הגדולות של קונצרט העשור, חייב להגיע לכל אחת, זה פשוט חוויה. התאורה מדהימה, הסאונד במקום היה מושלם וזה כל כך חשוב בהופעות של עמיר, כל כלי וכלי נשמע היטב והקול שלו..... החזרה אל העוד- איזה קטע גדול בשיר "רק את" -געגועים אל העוד. ככה צריך לשיר את "הכל עד לכאן" - ביצוע גדול. עמיר בא עם חולצה יפה וזרם למרות כל המצלמות וההפקה, הקהל נהנה מהופעה חלומית. הרקע של 12 השבטים היה מהמם, ובכלל הבמה נראתה מתוקתקת. תודה לך עמיר על עוד ערב בלתי נשכח, ערב שמוסיף כוח לנשמה.. מזל טוב על אלבום הזהב, איזה ניצחון של דרך האמת!! מחכים בקוצר רוח לאלבום חדש ולדי.וי.די של ההופעה...

יניב160

New member
הכתבה בערוץ 2 קבלו ממקו!!!

הכתבה בערוץ 2 מאתר מאקו הינה קישור http://www.mako.co.il/music-Magazine/articles/Article-67841933bf57621004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1080044444 או http://www.mako.co.il/news-channel2/Six-Newscast/Article-67841933bf57621004.htm

ההופעה בהאנגר .

טוב לטעמי הייתה הופעה פשוט אדירה של בנאדם ,יוצר וזמר אדיר .. הקול של עמיר היה טוב מתמיד וצלול מתמיד כל שיר עבר בי צמרמורת בגוף .. איזה סילוסלים , איזה חיבור בין הקהל לבנאדם הזה , זה לדעתי הכוח הכי גדול של עמיר .. אז כולם באו והתלוננו שעמיר שר פחות מכל זמר בקיסריה , תראו לי זמר שיופיע בהאנגר וישיר כמעט שעתיים וחצי עם כזאת נשמה והשקעה . האלבום זהב שקיבל עמיר לגמריי לא הפתיע אותי והוא היה צפוי ומי שלא היה בקהל ברגע שהוא שר "כשאת עצובה" פשוט לא יהיה מסוגל להבין בחיים כמה הוא גדול .. דבר אחד הפריע לי , הצורת ישיבה הלא נוחה שיש .. הכיסאות כולם באותו הגובה ומי שיושב מאחורי אדם גבוהה ממנו בבעיה קשה ומתקשה לראות , אני למשל ראיתי את רוב ההופעה במסך למרות שישבתי בשורות של ה190 וזה קצת ביאס אותי .. אבל מההופעה עצמה נהנתי מכל שניה והתבאסתי שהיא נגמרה .. אין עלייך עמיר , אמן שרק תמשיך ככה ותספק לנו עוד 100 עשורים .. שבת שלום לכל עם ישראל ..

התאכזבתי מכמה שירים שעמיר לא שר ..

יש כמה שירים כמו :הייתי שר , קצת לבד , שעה של אור , שיגרה , כוכב נופל , מחילה , עתים, שלום אישה , התגלות הנפש , בלוז לסלב ועוד כמה טובים ויפים חבל שלפחות כמה מהם הוא לא שר .. וכמובן גם את עינייה ודוד מלכי ..

yoav האחד

New member
אחד המאמרים הקולעים והיפים ביותר שנכתבו

על עמיר ובכלל... נהדר.

odery

New member
אוחח לגמרי

מחר כשתשוב אלי הכרתי בטח יהיה לי מה להוסיף

avivee

New member
נכון

אולי הסבב כוללר ק את אלה אבל הכי ביאס שאבי לא שר את החדש