האנגלית בתקליטור...

סנטה

New member
האנגלית בתקליטור...

עד כמה היא משקפת את הבחינה עצמה ? איזה סימולציה משקפת ביותר את רמת האנגלית בבחינה ? תודה.

Schechter Man

New member
חרטה...או איך שהמדריך שלי אמר:

"חבל על העיניים שמוציאות אנרגיה בזמן ביצוע הסימולציה מהדיסק". תחשוב...יש שם רק שלושה פרקים נראה לי, ולכל אנלוגיה למשל יש לך כמה דקות... זה פשוט האנטיתזה למבחן פסיכומטרי אמיתי ואין לי מושג למה המרכז הארצי בכלל הוציא את הדבר הנורא הזה. אל תתייחס לזה בכלל. חבל על הזמן וגם כמו שנאמר לעיל-חבל על העיניים.

Schechter Man

New member
אני מתכוון לזה שאסור

לבנות על התקליטור. הוא לא משקף את הרמה של הבחינה האמיתית. לא מבחינת זמן ולא מבחינת רמה. בעיקר לא מבחינת זמן. זה פשוט לא אמיתי.

nills1

New member
אתם לא על אותו גל...

אני חושב שאתה ושכטרמן פשוט לא על אותו גל. לדעתי שכטרמן לא יודע שקיים מבחן ממוחשב, ומשווה את התקליטור למבחן רגיל. לכן נראה לו שהזמנים לא הגיוניים. הזמנים בתקליטור הם נכונים ומדוייקים, ומתאימים בדיוק למבחן המפע"ם. בשמחות אופיר.

Schechter Man

New member
יכול להיות...אני התכוונתי

לתקליטור שמפיץ המרכז הארצי שמגיע יחד עם הבחינות בערכה שקונים בסטימצקי ואלה.

crazyan2

New member
התכוונתי גם לתקליטור,אבל אני עושה

מבחן מפע"ם והזמנים שם והכל זה כן ריאלי לי....מבין?!

Schechter Man

New member
זה אני לא מכיר...

דיברתי רק לגבי התקליטור שמגיע עם ערכת הבחינות.

nitzan111

New member
הכמותי לא קשה נורא?

האנגלית לדעתי דווקא בסדר. אולי טיפה קשה. התקליטור הזה ממש הכניס אותי לדכאון...

nitzan111

New member
כן...

אוף
תספרו אחר כך איך היה... כי אני נבחנת שבוע אחר כך.

סנטה

New member
וואי הייתי מת אם הייתי מחכה עוד

עשרה ימים לא בקטע של לא לעודד ,כן ? פשוט אני חייב כבר לסיים עם זה !!! לפחות יש לך עוד זמן לתרגול

nitzan111

New member
לא, אני דווקא לא מחכה לסיים עם זה

לא הייתי מתנגדת לעוד איזה שבוע... במיוחד אחרי הדיסק הזה (תכננתי לעשות שוב יומיים לפני המבחן, אני לא מתקרבת אליו יותר, הוא ממש הוריד לי את כל הבטחון). עכשיו אני כבר לא יודעת למה לצפות. ההבדל הוא 100 נקודות בין הסימולציות של יואל גבע לבין זה.

orelk1

New member
אתם עושים מבחן מפע"ם?

וקשה יחסית למה? יחסית למבחן מפ"עם רגיל או יחסית לבחינה פסיכומטרית רגילה?

ת מ י מ ה

New member
הרמה שם מטורפת

המילולי לא קשור לחיים ירק:טעם מישהו מוכן להסביר מה קורה שם????? אני גם נכנסתי לסרטים רעים אחרי התקליטור....

למעלה