האנאמי... יש השנה? אין השנה? מישהו יודע...? (ואם אין, בואו נעשה אירוע קוספליי בכל זאת!)
C CoralP New member 8/1/12 #1 האנאמי... יש השנה? אין השנה? מישהו יודע...? (ואם אין, בואו נעשה אירוע קוספליי בכל זאת!)
S Stuchi New member 8/1/12 #2 לפי מה שהבנתי אמור להיות אני אישית רוב הסיכויים לא באה, כי זה לא יוצא על חופש או משהו, קצת בעייתי \:
H happy berry New member 8/1/12 #3 ההאנאמי הוא 3 ימים.. ובדר"כ את ה"יום" אנימה עושים ביום שישי. כך שזה יכול להסתדר, לא?
S Stuchi New member 8/1/12 #5 יום שישי בעייתי XD לפני שנתיים הלכתי להאנאמי אחרי מבחן במתמטיקה וזה היה אחרי מסע שיכנועים של שבועיים בערך XD' השנה רציתי לעשות קוספליי עם ענבל וזאת בעיה כי לה יש פיזיקה בימי שישי והיא לא רוצה להפסיד >: וכן אני חושבת שעדיף לשאול את אמא"י בקשר לזה ם:
יום שישי בעייתי XD לפני שנתיים הלכתי להאנאמי אחרי מבחן במתמטיקה וזה היה אחרי מסע שיכנועים של שבועיים בערך XD' השנה רציתי לעשות קוספליי עם ענבל וזאת בעיה כי לה יש פיזיקה בימי שישי והיא לא רוצה להפסיד >: וכן אני חושבת שעדיף לשאול את אמא"י בקשר לזה ם:
H happy berry New member 8/1/12 #4 זה משהו שצריך לשאול את אמא"י לא? הם אלה שבדר"כ מביאים את תכני האנימה לפסטיבל. וגם אם לא יהיה השנה בכלל, אני בעד לארגן מפגש קוספליי בירושליים. כי..ירושליים*-*
זה משהו שצריך לשאול את אמא"י לא? הם אלה שבדר"כ מביאים את תכני האנימה לפסטיבל. וגם אם לא יהיה השנה בכלל, אני בעד לארגן מפגש קוספליי בירושליים. כי..ירושליים*-*
I innocence New member 8/1/12 #6 הכל תלוי בתאריך... ההנאמי לרוב נופל בפברואר כזה, וזו תקופת מבחנים...