האמ.. שאלה..

LillipooT

New member
האמ.. שאלה.. ../images/Emo60.gif

ראיתי אתמול את פרק 202, שבוג'ואי ודוסון חווים את הריב הראשון שלהם כזוג, כאשר ג'ואי מגלה שדוסון קרא חלקים מהיומן שלה. עכשיו.. משום מה, את הקטע שבו הם משלימים - במסיבת החוף של פייסי - לא רואים כל כך טוב.. אז אני מבקשת מילדיי החביבים לעזור לאמא הסנילית ולספר לה מה קורה שם בסצינה הזאת.. ג'ואי פשוט סולחת לדוסון? ואם כבר, אפשר להפוך את זה לטופיק.. כי הנושא מעניין אותי
מה הייתן עושות אם הייתן מגלות שהחבר שלכן קרא, ברוב חוצפתו, את היומן האישי שלכן
ואגב.. אני מרגישה יותר טוב היום וזה משמח אותי
יום טוב לכולם

אמא יקירתי...../images/Emo105.gif

מהסיבה הפשוטה שהפעם האחרונה שראיתי את הפרק הזה הייתה...מממ...באלף הקודם נעזרתי בתסריטים כדי להגיד לך
אז הנה איך שהם משלימים: Dawson: I forgot Pacey's birthday. I'm his best friend and I forgot his 16th birthday. Joey: Is he alright? Dawson: No. He's really hurt and he's angry and he's not speaking to me. And I really don't blame him. Joey: Sorry Dawson. Dawson: Yeah, I pretty much suck. You know how Leery is. You know what it is, Joey, maybe I am the world's worst filmmaker. Maybe I'd be better off being a cook(?) somewhere. Maybe all my dreams are bogus and maybe there will be people lined up from here to Hollywood someday to tell me that. I just never thought you'd be one of them. Joey: Dawson, I'm not going to let you off the hook for what you did. I mean, it was wrong of you to go inside of my head and take my thoughts and my feelings without my consent. Dawson: Joey, I know. Believe me, I know. I'm so sorry I ever read them. Joey: Though, I don't owe you any explanation, I do owe you the truth because I have always been honest with you. The truth is...I've had these feelings for you for a long time, Dawson. And I hit a yearning, I've been squelching. I don't know, somedays it would just make me so mad at me, and us, and I had to take it somewhere and unleash it. It's my way of coping. It's where I go to trash life. And so it's not necessarily the truth, it's what I'm feeling at that particular day at that particular time. I save the truth for you, Dawson. I've always believed in you. I mean, you're the most extraordinary, talented person that I've ever met. I'm your biggest fan. Dawson: I'm glad I don't know everything about you because everyday you amaze me. *There's a silence and Joey smiles.*

LillipooT

New member
אהה הבנתי.. ../images/Emo60.gif

דיאלוג מרגש! תודה טלוש
מממ אני עדיין מתלבטת אם היא סלחה לו בקלות מדי.. לא יודעת.. ממש חצוף מצידו שהוא קרא את היומן שלה.. מה דעתך

לדעתי זה באמת חוצפה ../images/Emo66.gif

והוא עוד האשים אותה בגלל מה שהיא כתבה שם. איך אפשר להאשים מישהו על המחשבות שלו?

אמממממ אני אישית הייתי יורה בו

גאד אם החבר הכי טוב שלי היה קורא את היומן שלי הוא כבר לא היה החבר הכי טוב שלי.. כאילו יומן זה אחד הדברים הכי אישיים בעולם!!! ואם הוא היה קורא אני הייתי נפגעת כל כך ולא סולחת לו להרבה זמן.... וניצול הודעה קטנה - אנשים המחשב שלי גוסס
ועקב כך נמנע ממני להכנס לכאן ... אני מקווה שהוא יבריא בקרוב.. לאב יו אול מורי

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמממממממ יאפ הוא היה ג'יפה...

בהחלט יומן הוא אחד הדברים היותר אישיים, למרות שהיא רשמה עליו שהיה פשוט מגעיל לא הייתה לו זכות לקרוא את מה שהיא רשמה שם.

Dawson girl

New member
חחחחחחחחחח

תתחדשי! ותיהני בהופעה! אממ..... אני זוכרת את הפרק... ואת הקטע שהם השלימו במיוחד! ירד גשם והם התקרבו אחת לשני, והניחו את הראש על הכתף של השני... זה היה כזה יפהההההההה! והשיר... קיס ד'ה ריין.... סטיתי קצת מהנושא. כרגיל... אממממממ...... קריאת יומן זה ממש חדירה לפרטיות. אני לא יודעת אם הייתי סולחת למישהו שעשה לי דבר כזה, ובטח לא לחבר! בטווח הקרוב לפחות. זה ממש פוגע כשעושים דבר כזה...

בלעעעע ../images/Emo107.gif

לעולם אבל לעולם לא הייתי סולחת לחבר שלי על קריאת יומן. קודם כל, זה מראה אל חוסר אמונה. דבר שני, זאת חוצפה הכי גדולה שאני חושבת שקיימת. בקיצר, דוסון, אם הוא היה חבר שלי ממזמן הייתי מעיפה אותו (בתור חבר) אבל אחרי כמה חודשים הייתי מוכנה להיות ידידה שלו. ולא יותר מזה.

shira245

New member
מממממ זה רק אני או שבפרקים האלה

לג'ואי היה יותר מדי דוסון אובסס?!?כאילו בעונות מאוחרות יותר היא בחיייים לא היתה סולחת על דבר כזה ולא בכזה קלות! אם חבר שלי היה קורא ביומן שלי זה היה פשוט בגידה באמון וברגע שהוא בגד באמון שנתתי לו אין לי סיבה להישאר איתו.

למעלה