האמת?

האמת?

אינני יודע מה ייצא מן הסיפור הנפתל של הנשיא והעובדת שלו. אני מאד מקווה, ואף אולי מאמין משום מה, שאין ממש בסיפור ההטרדות המיניות. אני מוטרד עם זאת מן הצורה המביכה בה מנהל הנשיא את הענין, ובמיוחד מן הצורה המגושמת בה שיקר בענין, כאשר הכחיש את דבר תלונתו, ומהעובדה שנתבקש למסור קלטות שבידו ולא עשה כן. גם התנהלותה של המעורבת בסיפור משונה מאוד, אבל היא לא נבחרה לכהונה רמה... עוזי בנזימן מסכם "האיש חסר את ההדר הדרוש כדי לומר דברים כהווייתם".

נץ666

New member
והארץ געשה ורעשה

העיתונים מלאו בסיפורים, בישראבלוג פתחו את המדור המיוחד שלהם לנושא חם לכבוד פרשיית הנשיא, קצב. ורק לחשוב, שאתה ואני התלוצצנו על סירובו לקרוא לרבנים רפורמיים -רבנים. ההתנהגות הזו, לכאורה*, מאששת בי את התחושה שיש גברים שכאשר הם מגיעים לעמדת כוח השתן שעלה להם לראש הקהה את חוש הזהירות הבסיסית שלהם. כי אינני מאמין שגבר מטריד יש בו בכלל כבוד לנשים, ולכן אחד הדברים ש"שומר על נשים" זה הפחד מהשערוריה ומהעונש. איזו בושה. אבל אני חושב על זוגתו האומללה שצריכה להתמודד עם הטינופת, לכאורה*, הרובצת סביבה בכמויות ענק. --------------------- * לכאורה, כמצוות עורכי הדין של העיתונים גם אני נוקט באותו מונח כי דבר עוד לא הוכח.

עכשיו אני מקוה שפרס יתמודד על תפקיד

הנשיא הבא מול לאו. כל אחד מהם יבזה בדרכו שלו את מוסד הנשיאות- ואז אולי נפטר מהמוסד המיותר הזה אחת ולתמיד.

גנגי

New member
ככל הזכור לי

גם לאו נחשד בסזמנו בהטרדות מיניות, והעניין הושתק.

אז אני בעד לאו.

אלא אם כן תוכלי למצוא קופה של שרצים גם לפרס, כדי שאפשר יהיה למנות אותו לפרנס על הציבור.

גנגי

New member
אתה מחפש קוּפּה

בשביל שאפשר יהיה למנות אותו לפרנס את הציבור, כן?

תרומתו של קצב

משה קצב הוא נשיא חיוור, לא מורגש ובלי תרומה משמעותית עד עכשיו. התרומה הגדולה שלו, למרבה האירוניה, היא העלאת המודעות להטרדות מיניות. בזכותו ערוצי הטלביזיה וגם העיתונים הסבירו בפירוט מהי הטרדה מינית ואיך ניתן להתלונן. אני בטוחה שכמו קצב ואיציק מרדכי יש עוד גברים רבים שחושבים שהכוח שלהם נותן להם זכות להטריד, אבל הנה, הנשיא שלנו יצר סוף סוף נושא לדיון ונתן לנו משהו שיעזור לזכור אותו בעתיד.

shellyland

New member
הנשיא קצב את עונשו. ../images/Emo88.gif

זה קצב שהיה פעם ראש מועצת קירית משהו?

Sea Urchin

New member
אאל"ט ליאור קצב, שהיה

ראש מועצת קריית מלאכי הוא אחיו של משה קצב הנשיא.

shellyland

New member
כן. נכון. הוא בידיוק.

זה היה בזמן שקצב היה שר הפנים או שר הרווחה או משהו דומה, נכון? כי אני יודעת ממקור אשון* שהוא הדליף למקורבים מהקרייה איפה למצוא את המשפחה המאמצת של הבן שהם נטשו 18 שנה קודם. *מקור ראשון = הילד המאומץ.

shellyland

New member
או שהוא הדליף להם

את הבסיס בו הוא שירת. לא זוכרת כבר, אבל היה סיפור מסריח. אני אשאל שוב.

אפשר לדעת מה היה הסיפור המסריח?

ובנושא הדלפות: קצב נפגש עם מזוז. אמנון אברמוביץ' יודע כל מילה שנאמרה בפגישה. לא נראה למישהו מוזר? או שנשיאנו נתן למישהו נוסף להשתתף בפגישה ואותו מישהו בגד בו, או שאחד מהשניים- מזוז או קצב- דיווח לאברמוביץ' הכל. לאור התנהגותו המוזרה של קצב לאחר הפרסום, לא אתפלא אם הוא זה שהדליף.

למעלה